IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от miro
    моля някой да ми каже имаше ли шип при новините в долна посока и до къде беше той.
    благодаря
    EUR USD 1.3410 - 1.3413

Коментар

• Първоначално изпратено от dinobot
      Първоначално изпратено от miro
      моля някой да ми каже имаше ли шип при новините в долна посока и до къде беше той.
      благодаря
      Да до 1.3408 - 1.3410
      кой брокер ползваш

Коментар

благодаря
        1.3414...при мен...

Коментар

благодаря
          Да до 1.3408 - 1.3410

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
            Май тая година ще я изкараме между 1,34 и 1,35 ама ако пробием все пак ще пробиваме 1,34?
            Суун, Фактс, суун... Може би още днес ще смезем под 3400. А рейнджът следващите месеци ще е малко по- широк: 3600/3700 отгоре и 3200/3300 отдолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от svilengg
              Vuv vruska s stopovete poneje izlizam a canadeca se 4ustva dosta konforten da si padashe nadolu predi novinite si premstih poru4kata s 10 pipa nadolu do 1.0635

ПС. забелязвам че часовника не в форума не е съвсем точен с около минута, минута и 30 е назад.
              Не са сменили лятното часово време въобще на часовника.

:-)

Коментар

• моля някой да ми каже имаше ли шип при новините в долна посока и до къде беше той.
                благодаря

Коментар

• Ако си прав за 1,34 1,35 да устанем тук да си отваряме пак позиции в двете посоки и да им обирами профитети всеки ден.

Коментар

• EUR/USD

Няма начин да не пробием, толкова обсада на 1.34, че няма на къде. Вярно е защитата е добра има артилерия ордери, но все пак пробив мисля ще има.

:-)

Коментар

• Май тая година ще я изкараме между 1,34 и 1,35 ама ако пробием все пак ще пробиваме 1,34?

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
                        Аз пък бих казал, че БЕЗ СТОПОВЕ човек се чувства много по-спокоен - стига, разбира се, да има правилен ММ и подходяща стратегия! ;-)

Винаги, когато слагам стоп, съм много неспокоен, защото може да ми го удари, а аз мразя това! :-(
                        Въпросът ми е, що за ММ без стопове?!? Или имаме различно разбиране за ММ или нещо съм тъп и не мога да схвана.

Коментар

• Vuv vruska s stopovete poneje izlizam a canadeca se 4ustva dosta konforten da si padashe nadolu predi novinite si premstih poru4kata s 10 pipa nadolu do 1.0635

ПС. забелязвам че часовника не в форума не е съвсем точен с около минута, минута и 30 е назад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                            Значи си на СТАРТА ! Пожелавам ти успешен старт защото от него много зависи къде ще бъдеш на Финала.

Ще си позволя да ти дам един съвет.
                            В момента в който изгасиш РС се научи да забравяш за графики,валути кросове и всичко.Само така ще си съхраниш психиката, личния живот и обективното и безпристрастно отношение към пазара.Това е много просто - трябва само да имаш стопове.
                            Аз пък бих казал, че БЕЗ СТОПОВЕ човек се чувства много по-спокоен - стига, разбира се, да има правилен ММ и подходяща стратегия! ;-)

Винаги, когато слагам стоп, съм много неспокоен, защото може да ми го удари, а аз мразя това! :-(

Коментар

• tova beshe ot men priqtna po4ivka i profitna: otvreni dve pozocii v dvete posoki zatvoreni i dvete na + profit ot po 10 pipsa 4estito :P pri eur/usd s po 50% procenta ot cqlata smetka za vsqka poziciq 4estito

Uspeh kolegi

Коментар

• интересно..аз няма да търгувам днес, тия направо ме шашкат
                                успех на всички!
                                ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

X