If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ok Dotuk dobre. Wyprosa e ot tuka sega nakyse.
Spored men e wreme za 1.3380 nakade okolo 17:00h .
Само при едно условие... имаме импулс на юг при кивито и осито от поне 40 пипса. Докато има такъв силен апетит за керита при тези 2 валути спрямо йената, не ми се връзват нещата при евро/долар!
Edwa li sa keritata. Kaka hiena udari 122.11, 20-30 pipa tam prawiat chudesa wyw krosowete. KAto gi wyrne ste vidis kak kyrmiat dylgi stopove(no kakvo ti govoria ti tiva vece si go vizdal ;-) )
E pone taka si go obiasniavam az. To ste si pokaza kakvo tocno e.
USPEH KOLEGI !!!
PS: Mislia si ce tova bese nacaloto za dnes i ce kulminaciata te parva predstoi.
Ok Dotuk dobre. Wyprosa e ot tuka sega nakyse.
Spored men e wreme za 1.3380 nakade okolo 17:00h .
Само при едно условие... имаме импулс на юг при кивито и осито от поне 40 пипса. Докато има такъв силен апетит за керита при тези 2 валути спрямо йената, не ми се връзват нещата при евро/долар!
моля някой който не е при делтите да ми каже имаше ли шип при новините в 15.30 надолу и докъде достигна
благодаря предварително.
Защото на метата невидях такова нещо
3411, 3411, 3413 по бид според трите платформи, които гледам в момента.
През последните години, откакто стана модерно да се употребява думичката тероризъм, съм забелязал че големине институции силово държат курсовете и акциите в определена рамка само при определени ситуации. При предстоящ голям атентат! Дали сме на прага на нещо от тоя сорт?
моля някой който не е при делтите да ми каже имаше ли шип при новините в 15.30 надолу и докъде достигна
благодаря предварително.
3411, 3411, 3413 по бид според трите платформи, които гледам в момента.
благодаря предварително.
Коментар