Няма да споря. За мен изглежда така ти как би го обяснил. Лесно е отстрани кажи как виждаш ти нещата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от svilenggМи доста бърза отскочи от 239,70-,239,9 с си върна 120 пипса. На дневна графика се виждат две свещи с иднакви размери една празна и една пълна, е че това ме води до мисълта за завръщане.По време на вчерашните новини от евро зоната и САЩ. Освободилите се средства са насочени насочени на към покупката на нещо което е изглеждало привлекателно на тази стойност и възможнст за реализиране на печалба вместо тези пари да седят в пазар на с слаба волативност. При нераздвижване на EUR/USD в 15,30 бих влязал на дълга GBP/JPY.
Лично мое мнение но до голяма степен обяснява слабата волативност за вчера на двете най-циркулирани валути. Лично мое мнение и обяснение на вчершната ситуация.
Айксчо ти как би го обяснил ни е атака към теб а просто ако може да споделиш твоето мнение.
Пишеш за завръщане - кой и от къде се завръща?
Бинаги свободните средства се насочват на някъде,но ти как установи че са се насочили именно в този крос, а не в покупката на акции или на бондове?
И ако можеш да обясниш какво разбираш под "най-циркулирани" валути, защото явно аз някъде нещо съм пропуснал явно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoдоста е спокоет пазара до момента като за петък...това ме навява на мисли че след 15:30 може да настане едно ислно трендово движение...но да видим
Коментар
-
Ми доста бързо отскочи от 239,70-,239,9 и си върна 120 пипса. На дневна графика се виждат две свещи с иднакви размери - една празна и една пълна, е че това ме води до мисълта за завръщане.По време на вчерашните новини от евро зоната и САЩ. Освободилите се средства са насочени насочени на към покупката на нещо което е изглеждало привлекателно на тази стойност 239,70-239,9 и възможнст за реализиране на печалба вместо тези пари да седят в пазар със слаба волативност. При нераздвижване на EUR/USD в 15,30 бих влязал на дълга GBP/JPY.
Лично мое мнение но до голяма степен обяснява слабата волативност за вчера на двете най-циркулирани валути. така изглежда в моите очи вчершната ситуация.
Айксчо ти как би го обяснил ни е атака към теб а просто ако може да споделиш твоето мнение.
Едит123: сега обърнах внимание какво си имал предвит, хихи не бъди чак толкова дребнав, мисля е важен смисъла. При смяна на фонетиката се получават такива работи. Извинявам се.
Коментар
-
[quote="Петър Караиванов"][quote="snow55"]Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от snow55Нядавам се да няма стресове
Едно 95% от участниците използват форекса за да получават дневната си доза адреналин. Те вече са наркомани и за тях няма значение дали печелят или губят. Ако лост от 1:100 не им осигурява Ще си позволя да ти дам един съвет.
В момента в който изгасиш РС се научи да забравяш за графики,валути кросове и всичко.Само така ще си съхраниш психиката, личния живот и обективното и безпристрастно отношение към пазара.Това е много просто - трябва само да имаш стопове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от XYИ аз предпочита големия ливъридж! Няма абсолютно нищо общо с риска - можеш да си купиш примерно 5000 долара както с 1:10, така и с 1:1000000 и рискът е еднакъв - ти си си купил 5000. Разликата е , че с по-големия ливъридж можеш да си ги купиш с по-малко париМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от snow55Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от snow55Нядавам се да няма стресове
Едно 95% от участниците използват форекса за да получават дневната си доза адреналин. Те вече са наркомани и за тях няма значение дали печелят или губят. Ако лост от 1:100 не им осигурява достатъчно адреналин търсят някъде 1:500, важното е да са в играта. Колкото по-евтино (с по-малка загуба) си осигуряват адреналина толкова по на кяр са!
Ще си позволя да ти дам един съвет.
В момента в който изгасиш РС се научи да забравяш за графики,валути кросове и всичко.Само така ще си съхраниш психиката, личния живот и обективното и безпристрастно отношение към пазара.Това е много просто - трябва само да имаш стопове.
Коментар
-
Re: audusd
Първоначално изпратено от dinobotПървоначално изпратено от radar3330Моля познавачите на AUDUSD да коментират мнението ми ,че е време за продажба с цел 8220.
:-)
Ако ще скъсяв ще е евро/усд около 1,349 с добавка на 1,3515 защото не виждам излизане в близките седмици от този цикъл. В момента не намирам добра позиция за влизане.
http://www.forex.investor.bg/?cat=8&id=51152
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от FactsЕдно 95% от участниците използват форекса за да получават дневната си доза адреналин. Те вече са наркомани и за тях няма значение дали печелят или губят. Ако лост от 1:100 не им осигурява достатъчно адреналин търсят някъде 1:500, важното е да са в играта. Колкото по-евтино (с по-малка загуба) си осигуряват адреналина толкова по на кяр са!
Коментар
Коментар