Първоначално изпратено от Facts
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от snow55Нядавам се да няма стресове
Едно 95% от участниците използват форекса за да получават дневната си доза адреналин. Те вече са наркомани и за тях няма значение дали печелят или губят. Ако лост от 1:100 не им осигурява достатъчно адреналин търсят някъде 1:500, важното е да са в играта. Колкото по-евтино (с по-малка загуба) си осигуряват адреналина толкова по на кяр са!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYИ аз предпочита големия ливъридж! Няма абсолютно нищо общо с риска - можеш да си купиш примерно 5000 долара както с 1:10, така и с 1:1000000 и рискът е еднакъв - ти си си купил 5000. Разликата е , че с по-големия ливъридж можеш да си ги купиш с по-малко пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от snow55Нядавам се да няма стресове
Едно 95% от участниците използват форекса за да получават дневната си доза адреналин. Те вече са наркомани и за тях няма значение дали печелят или губят. Ако лост от 1:100 не им осигурява достатъчно адреналин търсят някъде 1:500, важното е да са в играта. Колкото по-евтино (с по-малка загуба) си осигуряват адреналина толкова по на кяр са!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от snow55И аз купих малко stop 1.3420 t.p 1.3470/80. Успех на всичкизащото мойта грешка е ,че не изчаквам докрай нещата .. мъжете са аналитични,жените ... импулсивни
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankataПървоначално изпратено от kiril123sylgi ot tuk sas stop na 1.3420 i t.p 1.3490 , 6te vi donese 50 pipa v blizkite 2-3 4asa .
Pozdravi
Коментар
-
Първоначално изпратено от FXLooSeRhttp://forex.pkasa.net/?act=static_p...ons&template=4
За това ли говориш че не те разбрах за линка много добре ?
Иначе на този линк не е дадено за 1:500 но го има като опция в договора който свалих от сайта да разгледам.. Нещо се обърках вече , а може и да не са обновили информацията за условията в сайта иначе за най сигурно ще се обадя и ще ги питам дали предлагат наистина 1:500 за реална сметка..
много по-ефективен. Аз бих избрал СТС!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankataПървоначално изпратено от kiril123sylgi ot tuk sas stop na 1.3420 i t.p 1.3490 , 6te vi donese 50 pipa v blizkite 2-3 4asa .
PozdraviForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от FXLooSeRАми точно това се опитах да обясня и аз , че няма да използвам големия лост за по големи обеми а просто за по голяма сигурност но явно малко хора ме разбраха.
Единствената разлика е в служебното затваряне на губеща позиция... Малко ми е странно да се говори за сигурност, когато вместо 80% загуба ти затварят позицията на 95% загуба??? Щом си склонен да рискуващ най-малко 80% от парите си, явно сигурността е последното нещо което те интересува? Единственото по-сигурно при по-голям лост е, че губиш още 15% от депозита си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от FXLooSeRДа пробвах демото и специално 1:500 има разлика че минималното количество е 0.1 лот а при СТС мисля че можеше и 0.01 ..
ли линк да ги погледна?
http://forex.pkasa.net/?act=static_p...ons&template=4
За това ли говориш че не те разбрах за линка много добре ?
Иначе на този линк не е дадено за 1:500 но го има като опция в договора който свалих от сайта да разгледам.. Нещо се обърках вече , а може и да не са обновили информацията за условията в сайта иначе за най сигурно ще се обадя и ще ги питам дали предлагат наистина 1:500 за реална сметка..
Коментар
Коментар