IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
    Забравих да попитам, какво ще рече пазарен шум ?

Наздраве казах ли ?
    Туй от вувузелите ще да бъде този шум

Наздраве !!!
    ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• от долу на горе на 2709 ще се пробвам още веднъж със същите цели, ако се случи. иначе съм пас.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
        дълга 2712 стоп 2708 (вече поставен). Първа цел стоп на 0. Втора 277х-8х.
        затворена 2714

Коментар

• дълга 2712 стоп 2708 (вече поставен). Първа цел стоп на 0. Втора 277х-8х.

Коментар

• Ех това 1,2744 бяга от него , като дявол от тамян

Коментар

Ето аз например твърдя, че в условията за търговия в сегмента на дребно има "златна среда" от към мащаб или фрейм както и да му казвате.
              По-голям или по-малък от "златната среда" води до............изненади
              От много наздравици си започнал да пише като поет . Проблемът на недоволните от пазара е, че не са си намерили златната среда, за която говориш. Дали трейдинга е хазарт, зависи не от тайм фрейма, а от това дали има и се прилага ММ. Ако в тази област си ОК, ако искаш играй на тайм фрейм под секунда.

Коментар

• Хайде де Ко сте се умълчали ?????

Коментар

Ето аз например твърдя, че в условията за търговия в сегмента на дребно има "златна среда" от към мащаб или фрейм както и да му казвате.
                  Пак стреляш в десятката. Много точен пост.
                  Много хитро си сложил златната "среда" в кавички, щото хич не е по средата.
                  Последните няколко години в икуити маркетите даже създадоха още един фрейм/мащаб под всички съществуващи, който е тотално различен по природа от горните и най-много му отива да му викат скалпинг.
                  Всичко се развива със страшна скорост и както Рукито преди няколко дни много вярно писа, промяната на пазара в последните години направи интрадея за ритейл сегмента 2-3 пъти по-печеливш (форекс) и го смъкна с един фрейм по-стълбата надолу.
                  Наздраве и на теб.

П.П. СПАРТ, парадоксалното е че "пазарен шум" е понятие от средите на тех. анализаторите, твърдейки че структурите/нивата/пробивите на малките фреймове не са чисти , а всъщност трябва да е термин на фундаменталистите - би звучало доста по-коректно.
                  Поздрави

Коментар

• Забравих да попитам, какво ще рече пазарен шум ?

Наздраве казах ли ?
                    Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      В БГ т.нар ."скалпинг " е спорт за невежите и комарджиите . Тия люде не само залъгват себе си с разни " работещи " ценови модели , но и със "саморекламата " увличат фатално масовката след себе си .
                      A извън БГ някаква разлика ли има ?
                      Прав си, че този спорт е много популярен сред навлизащите в спорта, популярен е и от комарджиите с опорочената представа за пазара.........обаче, защо не конкретизираш тези неща които написах ?
                      Винаги има "ако" SPART.
                      И когато се говори за нещо винаги трябва да конкретизираме максимално точно за какво се отнася.
                      Почитания към теб, ще ми е драго да ударим по още едно пиене нейде ама...........забелязал съм, че много леко слагаш под общ знаменател.

A да видим как ще го бистрим това

Поздрави и наздраве !
                      Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Ето и нивата за днес : с % вероятност
                        1,2744-90% , 1,2784-60% 1,2798-30%,1,2850-15%
                        Не носим никва отговорност !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от nice Разгледай мнение
                          още днес или утре ...
                          1,2744 не дава за сега

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнение
                            4ун4о, много агресия има в теб. И малко мисъл
                            Анализите на Минев ги чета с интерес. впечатленията ми за него са отлични. Възпитан млад човек, но начина по който му правиш реклама го злепоставя. Просто не е това начина. Моля да бъда извинен ако съм те обидил с нещо. Нямам основание да съм агресивен.

Коментар

• Тоя лимец го не знам. Че ми требе джокер. Май видния диетолог Оги го препоръчваше нещо. Аз знам какво е фючър на пшеница за Май 2011, който си качва цената с $80 за седмица, а аз го изгледах като циганин минаващ влак!
                              Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              Като ти е болна тема ЛИМЕЦ знаеш ли какво е? дай малко инфо!
                              Пари при пари отиват

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
                                още днес ще да бъде
                                още днес или утре ...
                                Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

Working...
                                X