IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от benzinoo Разгледай мнение
    А на скапания Бенчмарк за втори път трият историята на графиките !!! И кво праим ся !?!? Пляскаме с ръчички и са местим при друг брокер...
    Незнам, но с тези FXCM направо ни плюха във физиономиите. Стоп на 0. Удря го - краен резултат - отрицателен. Въпрос в лайв чата: Защо? Обяснението: Слипидж.
    Автосинхронизиране на акаунтите. Винаги с отрицателна стойност. Въпрос в лайв чата: Защо? Отговор: Диян: това е в следствие на преминаването на клиентските сметки към система та на FXCM. Диян: това са корекции по баланса ви, които могат да се дължат на суап, внасяне и теглене на средсва, някакви ценови корекции и т.н

Диян: за момента обаче се появяват и някои грешки.
    Дадох номера на договора си, за да проверят конкретно в моя случай. Цитирам: Диян: ще ми отнеме малко повече време.

Е, как да ги понасяш тия. За историята кво да говорим. Прекъсването на котировките и всичко въобще стана много оакано.

Препоръчайте друг, свестен брокер. От Бенча до преди прехвърлянето нямах оплаквания. Но откакто се намесиха FXCM, просто станаха непоносими.

Коментар

• Първоначално изпратено от vladokvr Разгледай мнение
      незнам за евро/долар но аз съм доволен вчера имах дълга от 1.2222 и затворих 1.3215 , сега пак съм дълъг но тоя път долар/канадец, ще видим!
      Мммм 1,3215..... ....или 1,2315.....

Коментар

• незнам за евро/долар но аз съм доволен вчера имах дълга от 1.2222 и затворих 1.3215 , сега пак съм дълъг но тоя път долар/канадец, ще видим!

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
          трябваше да е на 1.2277 ама не го сложих.
          И сега му ям попарата.
          Мн се чудя сега кво да правя. Но имам правило да не продавъм дъна и трябва да изчакам корекция та тогава. Дано да корегира вече
          Погледни 5 минутната , след това
          всички до 1 час и може да ти
          светне
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            Де ти е стопа бря ??????
            трябваше да е на 1.2277 ама не го сложих.
            И сега му ям попарата.
            Мн се чудя сега кво да правя. Но имам правило да не продавъм дъна и трябва да изчакам корекция та тогава. Дано да корегира вече
            Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от benzinoo Разгледай мнение
              А на скапания Бенчмарк за втори път трият историята на графиките !!! И кво праим ся !?!? Пляскаме с ръчички и са местим при друг брокер...
              претърпелите загуби, да си търсят правата, но съм сигурен че понеже сме уфсе никой няма да го направи

Коментар

Щото трябва да направя и няква грешка та за това пуснах дълга от 1.2299 с цел 1.2322.
                Да видим дали ще я затворя на загуба?
                Де ти е стопа бря ??????

Коментар

• трябва да си поставя минимум време между две поръчки. например поне 30мин. да може еуфорията от едната да отмине.
                  Пък ако е на загуба поне 1 час , че лошите чувства си отиват по бавно

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    told ya
                    don't push it
                    Ти казваш ама аз слушам ли????
                    Но поне до 2310 трябва да го докара.

Коментар

Щото трябва да направя и няква грешка та за това пуснах дълга от 1.2299 с цел 1.2322.
                      told ya
                      don't push it
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Щото трябва да направя и няква грешка та за това пуснах дълга от 1.2299 с цел 1.2322.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          спри да дърпаш дявола за опашката
                          избил си вчера, днес понаправи .
                          спирай вече
                          beertime
                          Хахах. Аз гледам само на сигурно и по малко.
                          (като под сигурно имам впредвид някви по сериозни съпротиви и т.н., няма нищо сигурно тука )

Коментар

Айде още 24.6 .
                            къса напрайх от 2339 до 2314..
                            Може къса със стоп 1.23444
                            и лимит 1.222222222
                            Не е препоръка и аз не съм го
                            оттъргувал

Коментар

Айде още 24.6 .

спри да дърпаш дявола за опашката
                              избил си вчера, днес понаправи .
                              спирай вече
                              beertime
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Айде още 24.6 .

Коментар

Working...
                                X