IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
    Играе с акции обаче с някаква левъл 2 платформа - вижда поръчките, всички сделки, обеми и т.н. Той не разбира нищо от икономика, а и не му трябва. Ако говорим обаче за форекс скалперите, които си нямат и представа какви поръчки се въвеждат, какви обеми минават, реално какви сделки се сключват, всичко там е на късмет и добър ММ.
    Двата вида търговия нямат нищо общо, с малкото уточнение, че скалп във форекс няма - чист интрадей си е и същата методика успешно се пренася в икуити и комодити маркета, докато скалпа от тях не може да се прави тук.
    Щом приятеля ти е само от няколко години с тая техника, ми се струва че по-скоро ще е нормален интрадей като Рукито, вместо истински скалп.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
      Абре върти ми се у тиквата следната идея стоп на 1,2735 късо нейде от тука примерно сега е 1,270320 лимит на 1,2670 ъъъъ ???
      Слагай смело до 1.2640

Коментар

• Абре върти ми се у тиквата следната идея стоп на 1,2735 късо нейде от тука примерно сега е 1,270320 лимит на 1,2670 ъъъъ ???
        ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Спрециално за Рукито.
          Сипнах си една биричка.
          Наздраве Рууукито !!!
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Хе хе хе +1
            Ам да къса синджира или умря марко ?
            Синджира къс е и затова границата
            нагоре и надоле малка е, пък и вчера
            би дължината и днеска може да е
            уморено

Коментар

• ....

лонг евро/йена

яааааа

новини от испания
              Last edited by zloblivi_podritvaniq; 14.07.2010, 12:32.

Коментар

Абсолютно погрешно е това, че всички скалпери са лузъри. Аз лично имам приятел скалпер от няколко години, който си изкарва доста добри парички (от няколко години). Играе с акции обаче с някаква левъл 2 платформа - вижда поръчките, всички сделки, обеми и т.н. Той не разбира нищо от икономика, а и не му трябва. Така че скалперите не са въздух под налягане и аз познавам успешни такива. Ако говорим обаче за форекс скалперите, които си нямат и представа какви поръчки се въвеждат, какви обеми минават, реално какви сделки се сключват, всичко там е на късмет и добър ММ. Че там ми е малко съмнително и не познавам успешни такива, освен Рукито, който според форума е доста печеливш трейдър.
                Не знам дали Рукито е успешен, но това което прави със сигурност е
                печелившо и дано не го плющи на ДЕМО

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  Боре и ти как не си се сетил се чудя
                  Магарето вързано със синджир е
                  Хе хе хе +1
                  Ам да къса синджира или умря марко ?

Коментар

Не ще да от снощи пробва 4-5 пъти да го атакува ма се пъне , като магаре на мост , а и под кенефо не ще да слиза ба ли го ?
                    Боре и ти как не си се сетил се чудя
                    Магарето вързано със синджир е

Коментар

освен Рукито, който според форума е доста печеливш трейдър.
                      Е то според ФОРОМА тук е пълно с милионери Бъфет и Сорос пасти да ядат

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Ако нямаш ясна визия можеш и да векуваш в дадени позиции . Тука се сещам за постулата на бай Дончо : " Че всяка позиция рано или късно винаги излиза ! " Това е и "стратегията " на нулаците на бефебето , които изначално са обречени .

Но тука иде реч за друго .....

По принцип за да си добър в интрадея , трябва първо да си усвоил поведението на големите фреймове ( от дейли нагоре ) , Правилата им са сходни ,само дето с намаляването на фрейма идва една огромна критична маса в която пазарните шумове стават нетърпими и човек психясвайки се занулява .....

В БГ т.нар ."скалпинг " е спорт за невежите и комарджиите . Тия люде не само залъгват себе си с разни " работещи " ценови модели , но и със "саморекламата " увличат фатално масовката след себе си .

Абсолютно погрешно е това, че всички скалпери са лузъри. Аз лично имам приятел скалпер от няколко години, който си изкарва доста добри парички (от няколко години). Играе с акции обаче с някаква левъл 2 платформа - вижда поръчките, всички сделки, обеми и т.н. Той не разбира нищо от икономика, а и не му трябва. Така че скалперите не са въздух под налягане и аз познавам успешни такива. Ако говорим обаче за форекс скалперите, които си нямат и представа какви поръчки се въвеждат, какви обеми минават, реално какви сделки се сключват, всичко там е на късмет и добър ММ. Че там ми е малко съмнително и не познавам успешни такива, освен Рукито, който според форума е доста печеливш трейдър.
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Добри ден !!!
                          Бяга гадтъ от 1.27444
                          Сложих една добавка дълга там,
                          но нивото под него здраво
                          Не ще да от снощи пробва 4-5 пъти да го атакува ма се пъне , като магаре на мост , а и под кенефо не ще да слиза ба ли го ?

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                            A извън БГ някаква разлика ли има ?
                            Ами скалперите с лост ,платформа и марджин, мисля че са пренебрежимо малко .И оттук идва разликата ....

Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                            Забравих да попитам, какво ще рече пазарен шум ?
                            Мана е дал добър отговор !

Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                            парадоксалното е че "пазарен шум" е понятие от средите на тех. анализаторите, твърдейки че структурите/нивата/пробивите на малките фреймове не са чисти , а всъщност трябва да е термин на фундаменталистите - би звучало доста по-коректно.
                            ===================================

Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                            Ето аз например твърдя, че в условията за търговия в сегмента на дребно има "златна среда" от към мащаб или фрейм както и да му казвате.
                            По-голям или по-малък от "златната среда" води до............изненади

A да видим как ще го бистрим това
                            ММ го наричате вие ( Светлин го е споменал ) , според мен твърде шаблонно .И тука можем да бистрим , но не и публично !

Честь имею !
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                              от долу на горе на 2709 ще се пробвам още веднъж със същите цели, ако се случи. иначе съм пас.
                              ситуацията стана трудоемка и предпочитам капана на спалнята за една бърза дрямка, иначе 2780 все още ми стои за цел.

Коментар

Ех това 1,2744 бяга от него , като дявол от тамян
                                Добри ден !!!
                                Бяга гадтъ от 1.27444
                                Сложих една добавка дълга там,
                                но нивото под него здраво

Коментар

Working...
                                X