'сички ли гледате нагоре за еврото?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеДолари , мисля че ще е добре да се продават още от сега ....До довечера ми се види над 1.2800 ....
новини и може да го позасилят долара
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеаноне сега ако проджбите на дребно излязат
около о4акванията май ще е добре да се продава
как мислиш?Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от az_ivan Разгледай мнениеМного брутално, Аноне!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеНа мен Иване джпито ми предписа против шум в ушите да дремвам поне за час.
Специални благодарности на Борето и Реда, че вързали магарето точно под моста на сянка. Боре струвами се , че ядове ще имаш с късо от "под моста" първо май едн тест на стопа който си посочил ще направи - ще издържи и тогава 2680 макс2670 и после към 2780. Това е работни вариант за мен.
За какви благодарности говориш бря ??? Да не сме на Оскарите ???Ко те прихваща ?
П.С Аноне мнооо убав клип бравоИма убави каки
¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
-
Много брутално, Аноне!
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗдравейте, юнаци!
Гледам, че чунчо се е упражнявал с мен тези дни. Явно скучае и ще взема да го поздравя с една песничка.... нецензурираната версия. Нека той открие мястото си в клипа.
http://www.screen.bg/various/8872.html
Бързайте с гледането, че модито няма да търпи много линка.
Успехи ви желая!Пари при пари отиват
Коментар
-
На мен Иване джпито ми предписа против шум в ушите да дремвам поне за час.
Специални благодарности на Борето и Реда, че вързали магарето точно под моста на сянка. Боре струвами се , че ядове ще имаш с късо от "под моста" първо май едн тест на стопа който си посочил ще направи - ще издържи и тогава 2680 макс2670 и после към 2780. Това е работни вариант за мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеедна песничка.... нецензурираната версия. Нека той открие мястото си в клипа.
Клипчето е подходящо по нощите за интимни музикални поздрави към нежния пол .
Чунчето може и да е жена не се знае ?!
Честь имею !Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Здравейте, юнаци!
Гледам, че чунчо се е упражнявал с мен тези дни. Явно скучае и ще взема да го поздравя с една песничка.... нецензурираната версия. Нека той открие мястото си в клипа.
Бързайте с гледането, че модито няма да търпи много линка.
Успехи ви желая!
Коментар
-
Пазарен шум е някой като си загуби парите на форекса, но въпреки това е убеден, че е познал посоката.
Има и второ значение: като настане флаш краш и на борсата брокерите започват да крякат като стадо гъсоци по преминаващ гражданин.
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнениеЗабравих да попитам, какво ще рече пазарен шум ?
Наздраве казах ли ?Пари при пари отиват
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan61 Разгледай мнениеСлагай смело до 1.2640Аз си чакам 1,2744 , ама то не иде
¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
Коментар