айде един шип нагореееее
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениесега имам друг проблем.
курекцията почна, ама изглежда буйна. и не знам до каде ще я докара.
Някой ако има идеи за пазара в близките 1-2 часа да каже. Ако може повече от 1 идея че на 1 никога не вярвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maguet Разгледай мнениеАми аз попитах, но ти го прие като зов за помощ
Естествено, че ще се преориентирам.
Само да допълня, че обяснението беше, че самите те още не са наясно с нещата. Добро е, нали? И благодаря на колегите за отзивите!
Тук сме, за да сме си полезни взаимно... Или поне така се надявам. Аз съм новА
А това в синьото.....без коментар, същото ми го казаха по телефона
Успех !Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеМоляСега можеш да разгледаш условията на други брокери или попитай за такива
Няма място за вт?ори шансове и оплаквания, или действаш в правилна насока или си аут. Щом бенча са те ощетили, значи съвсем заслужено е редно да ти благодарят че ще престанеш да им бъдеш клиент
Естествено, че ще се преориентирам.
Само да допълня, че обяснението беше, че самите те още не са наясно с нещата. Добро е, нали? И благодаря на колегите за отзивите!
Тук сме, за да сме си полезни взаимно... Или поне така се надявам. Аз съм новА
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеВместо да се оплакваш на всеослушание, можеш да си смениш посредника и всичко да е наред* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеМоляСега можеш да разгледаш условията на други брокери или попитай за такива
Няма място за втори шансове и оплаквания, или действаш в правилна насока или си аут. Щом бенча са те ощетили, значи съвсем заслужено е редно да ти благодарят че ще престанеш да им бъдеш клиенти доста по квалифицирано.
Аз ще се местя от БМ на елана защото ме ядосаха тъпанарите от БМ.Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДобре е
Десет фигури !!!
Дай боже всеки му !!!:
::
:
курекцията почна, ама изглежда буйна. и не знам до каде ще я докара.
Някой ако има идеи за пазара в близките 1-2 часа да каже. Ако може повече от 1 идея че на 1 никога не вярвамMoney is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнениеТой че ще си го смени, ще си го смени брокера, но защо да не разкаже за кражбата? (Кражба на няколко пипса пак е кражба, нали?) Мисля, че е само от полза за нас като трейдъри да знаем до какво дередже са стигнали определени брокери.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maguet Разгледай мнениеЧе защо да не споделя? Благодаря за разбирането ти
Жив и здрав!
Сега можеш да разгледаш условията на други брокери или попитай за такива
Няма място за втори шансове и оплаквания, или действаш в правилна насока или си аут. Щом бенча са те ощетили, значи съвсем заслужено е редно да ти благодарят че ще престанеш да им бъдеш клиентТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеВместо да се оплакваш на всеослушание, можеш да си смениш посредника и всичко да е наред
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maguet Разгледай мнениеПрепоръчайте друг, свестен брокер. От Бенча до преди прехвърлянето нямах оплаквания. Но откакто се намесиха FXCM, просто станаха непоносими.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеВместо да се оплакваш на всеослушание, можеш да си смениш посредника и всичко да е наредЧе защо да не споделя? Благодаря за разбирането ти
Жив и здрав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеМммм 1,3215.........или 1,2315.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maguet Разгледай мнениеНезнам, но с тези FXCM направо ни плюха във физиономиите. Стоп на 0. Удря го - краен резултат - отрицателен. Въпрос в лайв чата: Защо? Обяснението: Слипидж.
Автосинхронизиране на акаунтите. Винаги с отрицателна стойност. Въпрос в лайв чата: Защо? Отговор: Диян: това е в следствие на преминаването на клиентските сметки към система та на FXCM. Диян: това са корекции по баланса ви, които могат да се дължат на суап, внасяне и теглене на средсва, някакви ценови корекции и т.н
Диян: за момента обаче се появяват и някои грешки.
Дадох номера на договора си, за да проверят конкретно в моя случай. Цитирам: Диян: ще ми отнеме малко повече време.
Е, как да ги понасяш тия. За историята кво да говорим. Прекъсването на котировките и всичко въобще стана много оакано.
Препоръчайте друг, свестен брокер. От Бенча до преди прехвърлянето нямах оплаквания. Но откакто се намесиха FXCM, просто станаха непоносими.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladokvr Разгледай мнениенезнам за евро/долар но аз съм доволен вчера имах дълга от 1.2222 и затворих 1.3215, сега пак съм дълъг но тоя път долар/канадец, ще видим!
Десет фигури !!!
Дай боже всеки му !!!:
::
:
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар