IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• айде един шип нагореееее
    Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
      сега имам друг проблем.
      курекцията почна, ама изглежда буйна. и не знам до каде ще я докара.
      Някой ако има идеи за пазара в близките 1-2 часа да каже. Ако може повече от 1 идея че на 1 никога не вярвам
      По лъчите барчето в 12оо отври между подкрепата на 1,2242 и съпротивата 1,2290. Ако пробие надолу следващата подкрепа е на 1,2191, а нагоре следващата съпротива е 1,2331. На М5, М15 и М30 може да се различи глава и рамене...

Коментар

• Първоначално изпратено от Maguet Разгледай мнение
        Ами аз попитах, но ти го прие като зов за помощ
        Естествено, че ще се преориентирам.
        Само да допълня, че обяснението беше, че самите те още не са наясно с нещата. Добро е, нали? И благодаря на колегите за отзивите!
        Тук сме, за да сме си полезни взаимно... Или поне така се надявам. Аз съм новА
        Ехаааа колежка, браво
        А това в синьото.....без коментар, същото ми го казаха по телефона
        Успех !
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
          Моля Сега можеш да разгледаш условията на други брокери или попитай за такива
          Няма място за вт?ори шансове и оплаквания, или действаш в правилна насока или си аут. Щом бенча са те ощетили, значи съвсем заслужено е редно да ти благодарят че ще престанеш да им бъдеш клиент
          Ами аз попитах, но ти го прие като зов за помощ
          Естествено, че ще се преориентирам.
          Само да допълня, че обяснението беше, че самите те още не са наясно с нещата. Добро е, нали? И благодаря на колегите за отзивите!
          Тук сме, за да сме си полезни взаимно... Или поне така се надявам. Аз съм новА

Коментар

Вместо да се оплакваш на всеослушание, можеш да си смениш посредника и всичко да е наред
            Пробвай с Карол. Абсолютно коректни са. Няма слипидж и други такива простотии. Те са брокер на СМС - UK, които също са с отлична репутация. Платформата им плюс това вече я има и уеб базиран вариант - гаранция срещу преодоляване на всякакви файър-уолове и други ограничения. Изключително рядко рекотират при внезапни двмижения примерно. И то, ако в същия момент, в секундата когато подаваш поръчка настъпи смяна. но даже и в такива случаи, в над 90% от тях ти оставят твоята цена. При останалите 10%, ако все пак се наложи рекотиране, ако мръдването е в твоя полза, ти предлагат рекотиране в твоя полза!
            * think positive * think simple * think big *
            * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

Няма място за втори шансове и оплаквания, или действаш в правилна насока или си аут. Щом бенча са те ощетили, значи съвсем заслужено е редно да ти благодарят че ще престанеш да им бъдеш клиент
              Елана предлагат същата платформа с много по добро обслужване и доста по квалифицирано.
              Аз ще се местя от БМ на елана защото ме ядосаха тъпанарите от БМ.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                Добре е
                Десет фигури !!!
                Дай боже всеки му !!! :
                :::
                сега имам друг проблем.
                курекцията почна, ама изглежда буйна. и не знам до каде ще я докара.
                Някой ако има идеи за пазара в близките 1-2 часа да каже. Ако може повече от 1 идея че на 1 никога не вярвам

Коментар

• Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнение
                  Той че ще си го смени, ще си го смени брокера, но защо да не разкаже за кражбата? (Кражба на няколко пипса пак е кражба, нали?) Мисля, че е само от полза за нас като трейдъри да знаем до какво дередже са стигнали определени брокери.
                  Нека сподели, но мисля че е излишно написаното да звучи като зов за помощ
                  Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Че защо да не споделя? Благодаря за разбирането ти Жив и здрав!
                    Няма място за втори шансове и оплаквания, или действаш в правилна насока или си аут. Щом бенча са те ощетили, значи съвсем заслужено е редно да ти благодарят че ще престанеш да им бъдеш клиент

Коментар

Вместо да се оплакваш на всеослушание, можеш да си смениш посредника и всичко да е наред
                      Той че ще си го смени, ще си го смени брокера, но защо да не разкаже за кражбата? (Кражба на няколко пипса пак е кражба, нали?) Мисля, че е само от полза за нас като трейдъри да знаем до какво дередже са стигнали определени брокери.

Коментар

Препоръчайте друг, свестен брокер. От Бенча до преди прехвърлянето нямах оплаквания. Но откакто се намесиха FXCM, просто станаха непоносими.
                        В зоната бях чел едно кратко обяснение с някои техни номера, преди да се намесят FXCM. Ето и картинката от там:

Коментар

Че защо да не споделя? Благодаря за разбирането ти Жив и здрав!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                            Мммм 1,3215..... ....или 1,2315.....
                            моя грешка 1.2315 естествено, това е от вълнение хахах

Коментар

Незнам, но с тези FXCM направо ни плюха във физиономиите. Стоп на 0. Удря го - краен резултат - отрицателен. Въпрос в лайв чата: Защо? Обяснението: Слипидж.
                              Автосинхронизиране на акаунтите. Винаги с отрицателна стойност. Въпрос в лайв чата: Защо? Отговор: Диян: това е в следствие на преминаването на клиентските сметки към система та на FXCM. Диян: това са корекции по баланса ви, които могат да се дължат на суап, внасяне и теглене на средсва, някакви ценови корекции и т.н

Диян: за момента обаче се появяват и някои грешки.
                              Дадох номера на договора си, за да проверят конкретно в моя случай. Цитирам: Диян: ще ми отнеме малко повече време.

Е, как да ги понасяш тия. За историята кво да говорим. Прекъсването на котировките и всичко въобще стана много оакано.

Препоръчайте друг, свестен брокер. От Бенча до преди прехвърлянето нямах оплаквания. Но откакто се намесиха FXCM, просто станаха непоносими.

Коментар

• Първоначално изпратено от vladokvr Разгледай мнение
                                незнам за евро/долар но аз съм доволен вчера имах дълга от 1.2222 и затворих 1.3215 , сега пак съм дълъг но тоя път долар/канадец, ще видим!
                                Добре е
                                Десет фигури !!!
                                Дай боже всеки му !!! :
                                :::
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X