IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
    Аноне искам да те попитам, защо на американците им толкова много мерак да смажат китайците.
    Та нали и на самите американци голяма част от производството им е изнесено там.
    Това е политическо решение, а не на алчния бизнес.
    Защото без връщане на производството, развитите държави никога няма да излязат от кризата. Последните 20 години беше - отпускаме кредити и с тях купувайте китайски стоки. 10% остават в Китай като работна заплата, 30% за посредниците и 60% като печалба в много ограничен кръг собственици на компании. Нормално е при това положение да се увеличава безработицата и понижава покупателната способност на населението в развитите икономики.
    Всъщност, потреблението в развитите държави беше повишено като обеми заради ниските цени на стоките и кредитирането, а не заради повишаване покупателната способност.
    Свърши се тая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      Йените тепърва тръгват според мен. Ще има хекатомба и в златото.
      Заеби тва тръгване. Втора седмица държа дълги 80 за 82 и стоп 79,5. Само им плащам супа

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Кво става? Шортите ли? Аз само гледам. Поне йените се размърдаха
        Йените тепърва тръгват според мен. Ще има хекатомба и в златото.
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Кво става? Шортите ли? Аз само гледам. Поне йените се размърдаха

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Не. Последната мярка е в действие и съм я посочил по-долу - данните от Китай. Смазаха ги.
            Аноне искам да те попитам, защо на американците им толкова много мерак да смажат китайците.
            Та нали и на самите американци голяма част от производството им е изнесено там.

От друга гледна точка напоследък ги гледам и тях ги е налегнал мързела ,а и не искат да работят като роботи без да мислят.Все повече искат и те да имат скъпи коли и големи апартаменти.
            Един познат се върна от китай наскоро и сподели ,че един 3 ен апартамент вече струва 2 пъти по скъпо от тук,а размера на средната заплатата е малко по висока .

Та мисълта ми е ,че те сами ще се унищожат

Коментар

• Уви май здраво вървим към double dip. А иначе в Китай има и други фактори. Това си го чета и е много интересно http://www.kpmg.com/cn/en/IssuesAndI...s/default.aspx
              Custodite sortem vestram

Коментар

Не. Последната мярка е в действие и съм я посочил по-долу - данните от Китай. Смазаха ги.
                с тия цветисти прогнози за ръст в китай и че щели да задминат щатите ще стане точно и както петрола задмина 200 долара преди 3 години

Коментар

• ....

Първоначално изпратено от Nikolay Nikolov Разгледай мнение
                  М дааа ... тази ситуация е неизгодна за всички, но явно това е целта. Просто ... УСА изчерпаха ходовете си за подкрепа на икономиката, а те не дават чак толкова добър резултат, както очакваниятата. Последната мярка май ще бъде отваряне на някой военен конфликт някъде !
                  1.5 трилиона не успяха да задвижат икономиката

от какъв ли мащаб трябва да е войната за да успее се питам

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikolay Nikolov Разгледай мнение
                    М дааа ... тази ситуация е неизгодна за всички, но явно това е целта. Просто ... УСА изчерпаха ходовете си за подкрепа на икономиката, а те не дават чак толкова добър резултат, както очакваниятата. Последната мярка май ще бъде отваряне на някой военен конфликт някъде !

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                      За днес не знам прогнозата на къде ще задуха ,но по принцип чакам дали ще ги приемат спасителните мерки в гърция и в малко по далечно време намерението на ФЕД по QE3.
                      Може и да има ,може и да няма,даже маже и да си менкат становището през ден.
                      Нещо като наш Дянков-днес увеличение на пенсии и заплати ,утре само на пенсията,в други ден не помни какво и кога трябва да вдига

Коментар

... но не ще да пада под 1,05.....
                        Нали знаеш ,че около 50 - 100 пипса преди ( след ) важна цифра , акулите окопават всякакви ордери за да подлъжат цаците ....

Нещо подобно е в момента при паунда ,където се " брани " 1.5935 и тук нещата са по- сериозни - като подкрепа - отколкото при озито .
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          Техническата подкрепа е на 1.0439 - дъно от 25.05. ....Мен лично , само такива цифри ме интересуват , останалото го игнорирам
                          Мерси.

Да, това ниво и аз съм си го сложил като първа цел, но не ще да пада под 1,05. Ще видим какво ще стане след NY option cut и Лондонския фикс.

Коментар

• ....

но дори и да останат само със съкращение на бюджетните разходи засега то не знам кой ще се навие да инвестира без да има зад гърба си американското правителство
                            с други думи така или ина4е ще се стигне
                            до увеличение на данъци освен ако при много влошена ситуация не цъфне QE3

Коментар

• Покрай снощния ФЕД, това от тази сутрин мина без много коментари, а е доста притеснително:

Flash China Manufacturing PMI™ at 50.1 (51.6 in May). 11-month low
                              • Flash China Manufacturing Output Index at 50.0 (51.6 in May). 11-month low
                              Data collected 13–21 June.

Коментар

.....
                                Освен психологическа, опционна и т.н. има ли някаква техническа подкрепа на 1,05 при озито? Много ме дразни.
                                Техническата подкрепа е на 1.0439 - дъно от 25.05. ....Мен лично , само такива цифри ме интересуват , останалото го игнорирам

EDIT : Тази на 1.0476 е слаба и ако тръгне надолу , няма да удържи
                                Last edited by SPART; 23.06.2011, 13:11.
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X