Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение...Ти йош в Хилтон ли си! Мноу олекнах
....голема скапота
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеСВИНЬО СВИНСКА МИРИЗЛИВА,
аз ако тъ бях подгонил поне веднъж
сега нямаше да списателствуваш тука
злобно с копита !!!
Де одиш вааааааааЗаборавихме са
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеГорките БеФеБаципочнаха да превъртат в темата за софикс-дъното
...Дано във форекса да имат повечко " късмет "
Зарежи гиНа мен ше ми поддържат КУРса нагоре та вечер.
Ти йош в Хилтон ли си
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНа Реда са сърдя щот не спира да ма гони с мечаНа тебе щот ми готвиш нещо за Коледа
На Комърджито и Рукито щот ми обръщат малко внимание
На Наивника щот не ще да ходим да гледаме заедно формулата и ми е скучно
На Спарт щот не ма кани на терасата на Хилтон
На Астролога щот разпространява вицове за мен
На Боко щот иска да си лафим по нощите, пък на мен ми се спи тогава
И на всички останали са сърдя щот ми е сърдито
Само Ефчето не ма дразни и сгрява сърцето ми
аз ако тъ бях подгонил поне веднъж
сега нямаше да списателствуваш тука
злобно с копита !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение.....нещо не се разбрахме май ....ми аз заради курса ви оставям...за да му обърна повече внимание ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЕеее това не ми се е случвало до сега .... Аз да го държа курса цяла вечер нагоре, да правя пробив след пробив, да, да, даааааааа..... а тида спиш
това бива да си безчуствена
, но чак толкова
... при такъв солиден КУРс
ми аз заради курса ви оставям...за да му обърна повече внимание ......
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеАми то курса ...вече сочи нагоре ..значи аз Ви оставям...тъкмо като отворя очи сутринта ще си е изпълнил задачите поставени днес ....
да спиш
това бива да си безчуствена
, но чак толкова
... при такъв солиден КУРс
Коментар
-
Ами то курса ...вече сочи нагоре ..значи аз Ви оставям...тъкмо като отворя очи сутринта ще си е изпълнил задачите поставени днес ....
Лека вечер от мен !
Last edited by ef4e; 31.05.2011, 23:04.Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеТой Фицка курса прави каквото аз му кажа ...така му въздействам...Като лъв и лъвица ще сме с теб
Те така... по безброй пъти на ден.... Като курса на минутна....нагоре,надолу,нагоре,надолу... Яяяя,шнел,шнел.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНакъде го искаш КУРса
п.п. Сигурно ще кажеш нагоре !от обяд съм му казала нагоре..по-късно вечерта може вече и надолу ...
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеПо случай беглият опит на някой заспали трейдъри да раздвижат евро/долара и специално за Овчата мисъл .....поздравче...!!
http://www.youtube.com/watch?v=YtY8g...eature=related
п.п. Сигурно ще кажеш нагоре !Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар