IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стига толкова наука за днес,утре ще продължим разискванията.Лека нощ!
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
      Амии, не съм сигурен, а и обстановката не ми е позната, но това не е по темата все пак.
      Еееее те тогава, причината за миризмата мож да не е пазара
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• По случай беглият опит на някой заспали трейдъри да раздвижат евро/долара и специално за Овчата мисъл .....поздравче...!!
        http://www.youtube.com/watch?v=YtY8g...eature=related
        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          Ти сигурен ли си, че пишеш от вас
          Амии, не съм сигурен, а и обстановката не ми е позната, но това не е по темата все пак.

Коментар

и какво да им кажа че ми мирише на л..на?
            Ти сигурен ли си, че пишеш от вас
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Ако ще използваш този израз,по-добре се обади на ВиК
              Ама наистина как я мисли таз двойка е/д вчера и днеска,че ще ги търпим до безкрайност да се мотат?
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                Aйде айде, на калпава ракета космоса и крив
                Фицка та запитам при тебе зимата до колко градуса пада температурата. И храната читава ли е. Щото тука от бг-то ич не. Ей на вчера имах щастието да ям баничка, ама такава баничка дето тука в бг не съм ял и да пия айрян, ама айряна направен от кис. мляко, такова нещо в бг също няма, не се шегувам въобще, та сега съм решил вече сам да си правя хляб, щото в бг и читав хляб няма, поне този заводския дето е.
                Тва да ядеш кюфтета от месо, сирене от мляко, хляб от чисто и качествено брашно е истинско великолепие

Вече е около 30 градуса през деня, а зимата температурите не падат под 6-7 градуса, като денем са около 10-15 Август месец е малко жежко, около 40-42. Яко климатиците и киснеш на басейна.
                А за храната.... каймата е от месо, сиренето е от млеко, а хляба от брашно.

Коментар

Не е задължително ! Ако има и дим звъни на пожарната

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                    Тука вече от значение е емпиричният ти опит-трябва да определиш характера на миризмата.
                    с твърд характер е - настоява за проверка на ситуацията..
                    А по темата Еврото май се раздвижи...

Коментар

Тва втора аксиома на Пенчев ли е
                      Неее,това е Първо изключение на Фицката от Първа аксиома на Пенчев
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Теб та бях пропуснал чумо проклета, щот кат Комърджито и Рукито рядко се вясваш. Ама на теб ти се сърдя щот ма разконцентрираш със смешките си
                        Aйде айде, на калпава ракета космоса и крив
                        Фицка та запитам при тебе зимата до колко градуса пада температурата. И храната читава ли е. Щото тука от бг-то ич не. Ей на вчера имах щастието да ям баничка, ама такава баничка дето тука в бг не съм ял и да пия айрян, ама айряна направен от кис. мляко, такова нещо в бг също няма, не се шегувам въобще, та сега съм решил вече сам да си правя хляб, щото в бг и читав хляб няма, поне този заводския дето е.
                        Тва да ядеш кюфтета от месо, сирене от мляко, хляб от чисто и качествено брашно е истинско великолепие
                        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

С голяма позиция съм...Съпругата ми готви...Не е в кухнята... Замирисва ми.. трябва ли да си проверя бельото?
                          Не е задължително ! Ако има и дим звъни на пожарната

Коментар

С голяма позиция съм...Съпругата ми готви...Не е в кухнята... Замирисва ми.. трябва ли да си проверя бельото?
                            Тука вече от значение е емпиричният ти опит-трябва да определиш характера на миризмата.
                            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                              Ей,че си Мара подробната!Ако има запек,няма да има бельо,щот ще се напъва озъбен у тоалетната с лаптопа на коленете.
                              Тва втора аксиома на Пенчев ли е

Коментар

A ако търговецът има запек

п.п. Овчи обсъждаме психологическото състояние и поведението на търговеца в определени пазарни условия.
                                Ей,че си Мара подробната!Ако има запек,няма да има бельо,щот ще се напъва озъбен у тоалетната с лаптопа на коленете.
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X