IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• имах напредвид за новите рекорди и дълбаенето което се вижда на графиките и затова се изразих ирони4но като казах миньорска среща
    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
      имаме миньорска среща имам 4увството 4е зад пове4ето инвеститори не стой грам моззък а само страх и действат първосигнално
      Не разбрах поста ти,но няма значение

Коментар

• ....

политиците просто подскачат по такта на хорото
        нищо пове4е от това

искам да кажа
        кое е пове4е - един милион или един трилион

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение

Смяташ ли, че края на истерията с имотите в САЩ не беше предвидим? Ами у нас? Някой спря ли балона?
          Във връзка с имотите в америка,един познат избяга още 90 год.
          До преди 5 год нямаше и зелена карта за да може да се върне до Б-я.
          Когато се върна за пръв път тук сподели ,че е купил 3 апартамента на изплащане,в тях е пуснал наематели и само някакви си 100 $ му трябват да доплати вноската.Отделно той сподели,че всяка година цената на апартаментите скача с 10% и така след няколко си години щял да бъде богат.

Още тогава се зачудих понеже 10% ръст всяка година си е направо супер процент
          ,но си има едно но .........и всички знаем последиците

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
            Ейййй до като разсъждаваме и туко виж падне още един доскорошен рекорд EUR/CHF.
            То тази година при форекса е като на олимпиада,рекорд след рекорд се чупят
            имаме миньорска среща имам 4увството 4е зад пове4ето инвеститори не стой грам моззък а само страх и действат първосигнално
            молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Ама те политиците най-надуват балона! За да ги преизберат лузърите, които са намазали някоя стотинка повече покрай общото изобилие! Това е същността на демокрацията! Кой направи ипотечния балон в САЩ? Започва с Дж....
              Не, не. Аз имам предвид дори и да си разумен политик. Пак няма да имаш шансове. Бизнес и съпартийци ще ти отнемат властта, ако ще и с убийство. Има доста примери по света..

Коментар

Предвидили са го. Но я се опитай като политик да спреш надуването на икономически балон. Няма да ти бъде позволено. Стадото алчни бизони ще те смаже.

Смяташ ли, че края на истерията с имотите в САЩ не беше предвидим? Ами у нас? Някой спря ли балона?
                Ама те политиците най-надуват балона! За да ги преизберат лузърите, които са намазали някоя стотинка повече покрай общото изобилие! Това е същността на демокрацията! Кой направи ипотечния балон в САЩ? Започва с Дж....
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Ейййй до като разсъждаваме и туко виж падне още един доскорошен рекорд EUR/CHF.
                  То тази година при форекса е като на олимпиада,рекорд след рекорд се чупят

Коментар

• "Атомната бомба е хартиен тигър, с когото американските реакционери плашат хората. На външен вид изглежда страшен, а в действителност съвсем не е страшен. Естествено, атомната бомба е оръжие за масово изтребление, но изходът от войната го решава народът, а не един-два нови вида оръжие."
                    - Мао Дзедунг.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                      Ако не са го предвидили лошо говори за тях.
                      Обратното пък ако са знаели то тогава според мен са си мислили ,че този живот -бол пари ,малко работа и евтини стоки ще продължи дълго ,до като китайците им работят за без пари,а те да си пият питиетата на хавай
                      Предвидили са го. Но я се опитай като политик да спреш надуването на икономически балон. Няма да ти бъде позволено. Стадото алчни бизони ще те смаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                        с тия цветисти прогнози за ръст в китай и че щели да задминат щатите ще стане точно и както петрола задмина 200 долара преди 3 години
                        Сриването на петрола ще е песен пред това, което идва от Китай.

Скоро даваха репортаж за Китай. Там е традиция, поне в големите градове, когато момчето се зажени да има собствен апартамент. Държавата всячески подкрепя тази "традиция". Нали не се чудите защо??!! Погледнете нас.

И другото в този репортаж беше, че държавата е забранила на банките да отнемат имот на неизрядни ипотекари, а да..... търсят други начини!!!! Това комунизмът умора няма да съсипва държави и население....
                        Last edited by anon6706; 23.06.2011, 14:08.

Коментар

Това е политическо решение, а не на алчния бизнес.
                          Защото без връщане на производството, развитите държави никога няма да излязат от кризата. Последните 20 години беше - отпускаме кредити и с тях купувайте китайски стоки. 10% остават в Китай като работна заплата, 30% за посредниците и 60% като печалба в много ограничен кръг собственици на компании. Нормално е при това положение да се увеличава безработицата и понижава покупателната способност на населението в развитите икономики.
                          Всъщност, потреблението в развитите държави беше повишено като обеми заради ниските цени на стоките и кредитирането, а не заради повишаване покупателната способност.
                          Свърши се тая.
                          Напълно съм съгласен с теб,но според мен развитите държави трябваше да го предвидят,че ще се получи така.

Ако не са го предвидили лошо говори за тях.
                          Обратното пък ако са знаели то тогава според мен са си мислили ,че този живот -бол пари ,малко работа и евтини стоки ще продължи дълго ,до като китайците им работят за без пари,а те да си пият питиетата на хавай

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                            Имам предвид $/йена нагоре.
                            там може още нагоре
                            да

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                              при отпадане на очаквания за QE обиковенно продажбите на валутите са предимно през долара, йената също трябва да се позасили
                              през кросовете но не вярвам да е с пове4е от
                              50 пипса надолу от текущите нива
                              Имам предвид $/йена нагоре.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• ....

Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Йените тепърва тръгват според мен. Ще има хекатомба и в златото.
                                при отпадане на очаквания за QE обиковенно продажбите на валутите са предимно през долара, йената също трябва да се позасили
                                през кросовете но не вярвам да е с пове4е от
                                50 пипса надолу от текущите нива

Коментар

Working...
                                X