Първоначално изпратено от Пенчев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеef4e никва смяна. И мен много ме радваш, тъй че няма се даваш
Фицка, сърдиш се ни сърдиш, ще ти мине кат на ...прасе
А бе ви запитам, вий кво против животните имате бре, амчи ако не са животните, ние какво ще ядем, а ?
Аааа ма отнасяйте се с повече уважение де
Забравихте ли че до скоро от биволица мляко ядяхте и от магарто да тегли плуга чакахтеАма на теб ти се сърдя щот ма разконцентрираш със смешките си
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеПърва аксиома на Пенчев:
Ако си отворил голяма позиция ,но пазарът не оправдава очакванията ти и нещо ти замирише,значи бельото ти си е променило цвета.
п.п. Овчи обсъждаме психологическото състояние и поведението на търговеца в определени пазарни условия.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеЗа това пък Ефчето успешно дразни околните ....и скоро ще си сменя профила....за да отговори на очакванията за присъствието в този форум....
Фицка, сърдиш се ни сърдиш, ще ти мине кат на ...прасе
А бе ви запитам, вий кво против животните имате бре, амчи ако не са животните, ние какво ще ядем, а ?
Аааа ма отнасяйте се с повече уважение де
Забравихте ли че до скоро от биволица мляко ядяхте и от магарто да тегли плуга чакахтеТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнениеТой все пак, може би , ще се изкъпе преди да си легне..Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениеединствения антидот при отравяне с ханттифриз при човека е ....алкохолаТърпение му е майката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеПърва аксиома на Пенчев:
Ако си отворил голяма позиция ,но пазарът не оправдава очакванията ти и нещо ти замирише,значи бельото ти си е променило цвета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнениеефче гуема си брезатворих дългите щот ми мирише работата нещо.лека ви нощ и се наспете добре че утре again...
Ако си отворил голяма позиция ,но пазарът не оправдава очакванията ти и нещо ти замирише,значи бельото ти си е променило цвета.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеОвча мисъл защо държиш и нашите мисли да станат Овчи с цял ден форекс ..ми дайни глътка въздух...моляте..!! Пък и едно е сигурно ..човек както се весели и шегува така и работи осигори ни моля ползотворна работна обстановка ..
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеОвча мисъл защо държиш и нашите мисли да станат Овчи с цял ден форекс ..ми дайни глътка въздух...моляте..!! Пък и едно е сигурно ..човек както се весели и шегува така и работи осигори ни моля ползотворна работна обстановка ..
затворих дългите щот ми мирише работата нещо.лека ви нощ и се наспете добре че утре again...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЖиутинско царство!Даже си играят сценки-овцата е Брут,който иска да играе дълго евро, а Цезар е прасето,което горчиво го упреква.
Така съм писал и по темата!Овча мисъл защо държиш и нашите мисли да станат Овчи с цял ден форекс ..ми дайни глътка въздух...моляте..!! Пък и едно е сигурно ..човек както се весели и шегува така и работи осигори ни моля ползотворна работна обстановка ..
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЗа мен нали ще си останеш завинаги същата ?Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
Коментар