IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    Това не опровергава аксиомата ми.
    С голяма позиция съм...Съпругата ми готви...Не е в кухнята... Замирисва ми.. трябва ли да си проверя бельото?

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
      ef4e никва смяна. И мен много ме радваш, тъй че няма се даваш
      Фицка, сърдиш се ни сърдиш, ще ти мине кат на ...прасе

А бе ви запитам, вий кво против животните имате бре, амчи ако не са животните, ние какво ще ядем, а ?
      Аааа ма отнасяйте се с повече уважение де
      Забравихте ли че до скоро от биволица мляко ядяхте и от магарто да тегли плуга чакахте
      Теб та бях пропуснал чумо проклета, щот кат Комърджито и Рукито рядко се вясваш. Ама на теб ти се сърдя щот ма разконцентрираш със смешките си
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Първа аксиома на Пенчев:
        Ако си отворил голяма позиция ,но пазарът не оправдава очакванията ти и нещо ти замирише,значи бельото ти си е променило цвета.
        A ако търговецът има запек

п.п. Овчи обсъждаме психологическото състояние и поведението на търговеца в определени пазарни условия.
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
          За това пък Ефчето успешно дразни околните ....и скоро ще си сменя профила....за да отговори на очакванията за присъствието в този форум....
          ef4e никва смяна. И мен много ме радваш, тъй че няма се даваш
          Фицка, сърдиш се ни сърдиш, ще ти мине кат на ...прасе

А бе ви запитам, вий кво против животните имате бре, амчи ако не са животните, ние какво ще ядем, а ?
          Аааа ма отнасяйте се с повече уважение де
          Забравихте ли че до скоро от биволица мляко ядяхте и от магарто да тегли плуга чакахте
          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            това на платформите в БГ не тръгва ...
            Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
              Той все пак, може би , ще се изкъпе преди да си легне..
              Това не опровергава аксиомата ми.
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                единствения антидот при отравяне с ханттифриз при човека е ....алкохола
                Мойта "мама по закон" за щастие не пие алкохол
                Търпение му е майката...

Коментар

Първа аксиома на Пенчев:
                  Ако си отворил голяма позиция ,но пазарът не оправдава очакванията ти и нещо ти замирише,значи бельото ти си е променило цвета.
                  Той все пак, може би , ще се изкъпе преди да си легне..

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                    ефче гуема си бре затворих дългите щот ми мирише работата нещо.лека ви нощ и се наспете добре че утре again...
                    Първа аксиома на Пенчев:
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Овча мисъл защо държиш и нашите мисли да станат Овчи с цял ден форекс ..ми дайни глътка въздух...моляте..!! Пък и едно е сигурно ..човек както се весели и шегува така и работи осигори ни моля ползотворна работна обстановка ..
                      шегувайте се забавлявайте се разтоварвайте но с мярка.Правете го из между постове по темата.Така хем овцата ще е цала хем вълка нахранен
                      Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=4--yILJSj1w

Коментар

Овча мисъл защо държиш и нашите мисли да станат Овчи с цял ден форекс ..ми дайни глътка въздух...моляте..!! Пък и едно е сигурно ..човек както се весели и шегува така и работи осигори ни моля ползотворна работна обстановка ..
                          ефче гуема си бре затворих дългите щот ми мирише работата нещо.лека ви нощ и се наспете добре че утре again...

Коментар

Жиутинско царство!Даже си играят сценки-овцата е Брут,който иска да играе дълго евро, а Цезар е прасето,което горчиво го упреква.
                            Така съм писал и по темата!
                            Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              За мен нали ще си останеш завинаги същата ?
                              http://www.vbox7.com/play:a568859f&al=1&vid=3681676

Коментар

• Жиутинско царство!Даже си играят сценки-овцата е Брут,който иска да играе дълго евро, а Цезар е прасето,което горчиво го упреква.
                                Така съм писал и по темата!
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X