Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениее трябва ли да почна да ви трия глупостите ? Айде по сериозно отношение към нещата моля.Поне си завоалирайте шегите в коментари по темата
blqblq сравнително добър коментар правиш обаче ако може да обясниш как нивата са ти определени до пипс и като говориш за М15 и Н1 напиши по кой часови пояс са ти графикитеНе мислиш ли че има значение ? И един въпрос - какво означава някой да купува умно ?
Коментар
-
е трябва ли да почна да ви трия глупостите ? Айде по сериозно отношение към нещата моля.Поне си завоалирайте шегите в коментари по темата
blqblq сравнително добър коментар правиш обаче ако може да обясниш как нивата са ти определени до пипс и като говориш за М15 и Н1 напиши по кой часови пояс са ти графикитеНе мислиш ли че има значение ? И един въпрос - какво означава някой да купува умно ?
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеШа питаме щъркела
Коментар
-
Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнениеТака е, но чие е детето все пак?Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеТя е себе си, затова и не ти обръща фниманиеСам на мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнениеНе е нужно да променяш нещо, не е нужно да правиш каквото и да било, важното е да бъдеш себе си....
__
Това не е препоръка за по-нататъъчни действия или бездействия и не смятам да нося отговорност - освен , ако ДНК теста не даокаже , че детето е моеСам на мен
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеЗа това пък Ефчето успешно дразни околните ....и скоро ще си сменя профила....за да отговори на очакванията за присъствието в този форум....
__
Това не е препоръка за по-нататъъчни действия или бездействия и не смятам да нося отговорност - освен , ако ДНК теста не даокаже , че детето е мое
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
ИМАМ ЧЕДО ИМАМднес съм толкова напред колкото и назад
Buy now, think later !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнениеМалиии, много беако вземеш да изпиеш за всеки по една чашка от питието на Пенчев, какво ли ще стане
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНа Реда са сърдя щот не спира да ма гони с мечаНа тебе щот ми готвиш нещо за Коледа
На Комърджито и Рукито щот ми обръщат малко внимание
На Наивника щот не ще да ходим да гледаме заедно формулата и ми е скучно
На Спарт щот не ма кани на терасата на Хилтон
На Астролога щот разпространява вицове за мен
На Боко щот иска да си лафим по нощите, пък на мен ми се спи тогава
И на всички останали са сърдя щот ми е сърдито
Само Ефчето не ма дразни и сгрява сърцето ми
ако вземеш да изпиеш за всеки по една чашка от питието на Пенчев, какво ли ще стане
Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеЗа това пък Ефчето успешно дразни околните ....и скоро ще си сменя профила....за да отговори на очакванията за присъствието в този форум....Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеЗа това пък Ефчето успешно дразни околните ....и скоро ще си сменя профила....за да отговори на очакванията за присъствието в този форум....
Страннико,ам кажи го де,ни нъ мъчи!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеСамо Ефчето не ма дразни и сгрява сърцето ми
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
Коментар