IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
    е трябва ли да почна да ви трия глупостите ? Айде по сериозно отношение към нещата моля.Поне си завоалирайте шегите в коментари по темата

blqblq сравнително добър коментар правиш обаче ако може да обясниш как нивата са ти определени до пипс и като говориш за М15 и Н1 напиши по кой часови пояс са ти графиките Не мислиш ли че има значение ? И един въпрос - какво означава някой да купува умно ?
    И ти ли Бруте
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
      е трябва ли да почна да ви трия глупостите ? Айде по сериозно отношение към нещата моля.Поне си завоалирайте шегите в коментари по темата

blqblq сравнително добър коментар правиш обаче ако може да обясниш как нивата са ти определени до пипс и като говориш за М15 и Н1 напиши по кой часови пояс са ти графиките Не мислиш ли че има значение ? И един въпрос - какво означава някой да купува умно ?
      Някой хора обичат точността /не че това има някакво значение/.Котировките се карат с кораб. И на края не е важно колко глупаво купуваш важно е как продаваш.

Коментар

• е трябва ли да почна да ви трия глупостите ? Айде по сериозно отношение към нещата моля.Поне си завоалирайте шегите в коментари по темата

Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          Ша питаме щъркела
          Щъркела носи един дядо в пелени, а дядото нервен : "Загубихме се признай си!!!'

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
            Така е, но чие е детето все пак?
            Ша питаме щъркела
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Тя е себе си, затова и не ти обръща фнимание Сам на мен
              Така е, но чие е детето все пак?

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
                Не е нужно да променяш нещо, не е нужно да правиш каквото и да било, важното е да бъдеш себе си....
                __
                Това не е препоръка за по-нататъъчни действия или бездействия и не смятам да нося отговорност - освен , ако ДНК теста не даокаже , че детето е мое
                Тя е себе си, затова и не ти обръща фнимание Сам на мен

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                  За това пък Ефчето успешно дразни околните ....и скоро ще си сменя профила....за да отговори на очакванията за присъствието в този форум....
                  Не е нужно да променяш нещо, не е нужно да правиш каквото и да било, важното е да бъдеш себе си....
                  __
                  Това не е препоръка за по-нататъъчни действия или бездействия и не смятам да нося отговорност - освен , ако ДНК теста не даокаже , че детето е мое

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение

ИМАМ ЧЕДО ИМАМ
                    Давай, че ще се гръмна днес съм толкова напред колкото и назад
                    Buy now, think later !

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
                      Малиии, много бе ако вземеш да изпиеш за всеки по една чашка от питието на Пенчев, какво ли ще стане
                      Незнам, щот не пия

Коментар

На Реда са сърдя щот не спира да ма гони с меча На тебе щот ми готвиш нещо за Коледа На Комърджито и Рукито щот ми обръщат малко внимание На Наивника щот не ще да ходим да гледаме заедно формулата и ми е скучно На Спарт щот не ма кани на терасата на Хилтон На Астролога щот разпространява вицове за мен На Боко щот иска да си лафим по нощите, пък на мен ми се спи тогава И на всички останали са сърдя щот ми е сърдито
                        Само Ефчето не ма дразни и сгрява сърцето ми

Малиии, много бе ако вземеш да изпиеш за всеки по една чашка от питието на Пенчев, какво ли ще стане
                        Безплатен обяд няма!

Коментар

За това пък Ефчето успешно дразни околните ....и скоро ще си сменя профила....за да отговори на очакванията за присъствието в този форум....
                          За мен нали ще си останеш завинаги същата ?

Коментар

Дано не прозвучи просташко-за да отговориш на очакванията на мнозинството в този форум,смени пуретата с истинска пура.

Страннико,ам кажи го де,ни нъ мъчи!
                            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• [QUOTE=Пенчев;1059098144]Шшшшшш,тихо,Странникът е тук!!!!
                              Гадателю,днес имаш ли ПРОЗРЕНИЕ?

ИМАМ ЧЕДО ИМАМ
                              Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

Само Ефчето не ма дразни и сгрява сърцето ми

Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Working...
                                X