IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Шшшшшш,тихо,Странникът е тук!!!!
    Гадателю,днес имаш ли ПРОЗРЕНИЕ?

П.П.Фицка,приятелю,ще ти приготвя една постна паеля за Коледа,за да се успокоиш.
    Че аз ти спасих живота,бре ейй!!
    Last edited by Пенчев; 31.05.2011, 20:45.
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
      Наздраве,Хепи!
      ФИЦКААА,къде одиш,бре еййй?Ке те утепат бе!
      Защо така рядко се вясваш ,приятелю,да не си ни обиден?
      На Реда са сърдя щот не спира да ма гони с меча На тебе щот ми готвиш нещо за Коледа На Комърджито и Рукито щот ми обръщат малко внимание На Наивника щот не ще да ходим да гледаме заедно формулата и ми е скучно На Спарт щот не ма кани на терасата на Хилтон На Астролога щот разпространява вицове за мен На Боко щот иска да си лафим по нощите, пък на мен ми се спи тогава И на всички останали са сърдя щот ми е сърдито
      Само Ефчето не ма дразни и сгрява сърцето ми

Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
        Не ти ли стана скучно ? да метнем по едни карти а ?
        Ако са Таро ,искам да попитам , ако не се натрапвам -къде съм си забравил телефона.Ако е карта на София с "х" върху някой хотел- не искам да се меся..

Коментар

• Добра вечер на всички!
          Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            Кажи миличко
            Не ти ли стана скучно ? да метнем по едни карти а ?
            Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Наздраве,Хепи!
              ФИЦКААА,къде одиш,бре еййй?Ке те утепат бе!
              Защо така рядко се вясваш ,приятелю,да не си ни обиден?
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                Тц,не позна-в момента съм вперил очички в чашата си с мавруд,през която прозират лъчите на залязващото слънце,а в душата ми се борят две чувства-да си сипя ли още една чаша или не.Красота!
                Така описана ситуацията, няма какво да се чудиш наздраве
                Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                  Нещо ми липсва тук днес ........... Фицкаааааааааааааааааааа.............
                  Кажи миличко
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                    каква тишина...и всеки е вперил очички в постоянно мърдащите се цифрички докато в душата му се борят алчност и страх
                    качвайте се смело на влака че потегля
                    Тц,не позна-в момента съм вперил очички в чашата си с мавруд,през която прозират лъчите на залязващото слънце,а в душата ми се борят две чувства-да си сипя ли още една чаша или не.Красота!
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Нещо ми липсва тук днес ........... Фицкаааааааааааааааааааа.............
                      Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Все още нямаме затваряне на 4 часа над важното ниво 1.4410/15 (1,4413 в момента).

S&R x2 на дългите е при затваряне на 4 часа под 1.4270.

Именно в този диапазон (1.4270/1.4410) ще се реши бъдещето на двойката в краткосрочен план. Да видим какво са ни подготвили азиатците за довечера, но прави впечатление, че за пръв път от доста време именно еврото "води парада" (пазара).

Ако някой наистина купува умно, няма по- добро място за изтръскване на публиката от "скритата" съпротива на 1.4410. Индикация за това ще ни даде затваряне на М15 под 1.4360/63. При подобен развой следва (хипотетично) дъно на 1.4305 с опция за спайк по малките графики дори до 1.4240/50

Затваряне на 4 часа над 1.4410/15 ще зададе цел 1.4540, а затваряне на дневна над последното ниво, отваря доста сериозни перспективи нагоре.

Коментар

• каква тишина...и всеки е вперил очички в постоянно мърдащите се цифрички докато в душата му се борят алчност и страх
                          качвайте се смело на влака че потегля

Коментар

• Първоначално изпратено от Me4obubule4o Разгледай мнение
                            Ми антифриз - най сигурно. Пък ако те хванат, може да мине за нещастен случай
                            единствения антидот при отравяне с ханттифриз при човека е ....алкохола
                            The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Само да не ти вземе банята Южнякът
                              е аз затова бързам да вляза...че може да е за последно

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                                е да е задухал колко да е задухал,отложен дълъг на и 50 че ша са баням а като изляза стоповете да са обрани и да сме вече над 4400
                                Само да не ти вземе банята Южнякът

Коментар

Working...
                                X