IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    15% ЛИ БЕШЕ,,,,,,,,,,
    Около 20% към момента... ноо трябва да се помни, че понякога (доста често) и пазара го изненандват.
    http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=CGGB1U5:IND
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
      Ако някоя държава напусне Еврозоната ще спечелили от това? Мисля, че не. Виж да обяви временен мороториум по плащанията на дълга - ДА .
      Аз казвам какви вероятности се отиграват на пазара в момента, не дали държавата ще спечели или загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Онзи ден четох една статия. От много интересен аспект се разглеждаше търговията на CDS. Май, май, застрахователите на тези CDS, в случай на банкрут, няма да могат да изплатят обезщетенията.
        за тях също е напълно неизвстно - кои са застрахователите и застрахованите

застрахователите могат да бъдат и банки
        така 4е тук също става интересна ситуацията

щом пише че няма да могат да се издължат
        това значи че и застрахованите ще са на фокус
        Last edited by zloblivi_podritvaniq; 23.06.2011, 15:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Текущият CDS/100 = шанс да фалират в % според пазара към момента.
          15% ЛИ БЕШЕ,,,,,,,,,,
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Съществува реална възможност държава от Еврозоната да обяви банкрут, а впоследствие да напусне и самата Еврозона.
            Ако някоя държава напусне Еврозоната ще спечелили от това? Мисля, че не. Виж да обяви временен мороториум по плащанията на дълга - ДА .

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              Добри ден
              На колко процента се оценят
              шансовете в момента гръците да
              ФАЛИРАТ ???
              Щото ПЕРКИТЕ си ВЪРТЯТ,,,,,,,,,
              http://www.youtube.com/watch?v=0R_XMQTOcg8
              Текущият CDS/100 = шанс да фалират в % според пазара към момента.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                Аноне ти си търговец на новини с леки забежки върху фундамента. Изпадаш в заблуждение, че търгуваш фундамент, както и мнозинството от хората следящи новините (фактите си ги посочил сам горе)

В крайна сметка разбирам, че в FX пространството май жив фундаменталист не може се откри. Липсва цвят на обществото ни. ..........
                Няма как да изтълкуваш ПРАВИЛНО новината, без да познаваш фундамента.
                То и затова тук има хора, които като вдигнат някоя лихва, а курсът тръгне да пада и почват да се чудят.
                Ама не ми се обяснява повече по тази тема.
                Важно е всеки да е намерил печелившия си начин на анализ и търговия. Не е важно как ще ги наричаме.
                Last edited by anon6706; 23.06.2011, 15:16.

Коментар

• Да им се чуди човек на Маляките, що няма нещо евтинко за почивка Гледам из букинг-а и все едни високи цени ми се виждат Явно на място трябва да ходя

Коментар

• Онзи ден четох една статия. От много интересен аспект се разглеждаше търговията на CDS. Май, май, застрахователите на тези CDS, в случай на банкрут, няма да могат да изплатят обезщетенията.

Коментар

И губещите. То и затова ми пада средната стойност.
                      тоя въпрос ти го зададох без да мисля

Коментар

Значи, фундаментът е начин на мислене, но трябва да го правиш правилно. Ако мислиш по този начин, това не ти гарантира правилна търговия. Била тя инвеститорска или спекуланска. По фундамент може да търгуваш и на 20 пипа.
                        Ако си осредня сделките последните години, едва ли средната печалба на сделка ще ми е над 50 пипа.
                        Аноне ти си търговец на новини с леки забежки върху фундамента. Изпадаш в заблуждение, че търгуваш фундамент, както и мнозинството от хората следящи новините (фактите си ги посочил сам горе)

В крайна сметка разбирам, че в FX пространството май жив фундаменталист не може се откри. Липсва цвят на обществото ни. ..........

Коментар

• Добри ден
                          На колко процента се оценят
                          шансовете в момента гръците да
                          ФАЛИРАТ ???
                          Щото ПЕРКИТЕ си ВЪРТЯТ,,,,,,,,,
                          http://www.youtube.com/watch?v=0R_XMQTOcg8
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                            ..
                            И губещите. То и затова ми пада средната стойност.
                            Last edited by anon6706; 23.06.2011, 15:08.

Коментар

• ..

Коментар

• аз не о4аквам гърция да фалира не 4е не е възможно, но ще бъде страшно тогава
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X