If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако ще използваш този израз,по-добре се обади на ВиК
Ама наистина как я мисли таз двойка е/д вчера и днеска,че ще ги търпим до безкрайност да се мотат?
Aйде айде, на калпава ракета космоса и крив
Фицка та запитам при тебе зимата до колко градуса пада температурата. И храната читава ли е. Щото тука от бг-то ич не. Ей на вчера имах щастието да ям баничка, ама такава баничка дето тука в бг не съм ял и да пия айрян, ама айряна направен от кис. мляко, такова нещо в бг също няма, не се шегувам въобще, та сега съм решил вече сам да си правя хляб, щото в бг и читав хляб няма, поне този заводския дето е.
Тва да ядеш кюфтета от месо, сирене от мляко, хляб от чисто и качествено брашно е истинско великолепие
Вече е около 30 градуса през деня, а зимата температурите не падат под 6-7 градуса, като денем са около 10-15 Август месец е малко жежко, около 40-42. Яко климатиците и киснеш на басейна.
А за храната.... каймата е от месо, сиренето е от млеко, а хляба от брашно.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Теб та бях пропуснал чумо проклета, щот кат Комърджито и Рукито рядко се вясваш. Ама на теб ти се сърдя щот ма разконцентрираш със смешките си
Aйде айде, на калпава ракета космоса и крив
Фицка та запитам при тебе зимата до колко градуса пада температурата. И храната читава ли е. Щото тука от бг-то ич не. Ей на вчера имах щастието да ям баничка, ама такава баничка дето тука в бг не съм ял и да пия айрян, ама айряна направен от кис. мляко, такова нещо в бг също няма, не се шегувам въобще, та сега съм решил вече сам да си правя хляб, щото в бг и читав хляб няма, поне този заводския дето е.
Тва да ядеш кюфтета от месо, сирене от мляко, хляб от чисто и качествено брашно е истинско великолепие
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар