IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Не ! Мноу олекнах ....голема скапота
    Ми бягай на БФБту тогава, да изкараш некой леФ
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      ...Ти йош в Хилтон ли си
      Не ! Мноу олекнах ....голема скапота
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        СВИНЬО СВИНСКА МИРИЗЛИВА,
        аз ако тъ бях подгонил поне веднъж
        сега нямаше да списателствуваш тука
        злобно с копита !!!

Де одиш ваааааааа Заборавихме са
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Горките БеФеБаци почнаха да превъртат в темата за софикс-дъното ...Дано във форекса да имат повечко " късмет "
          Ти па и ти... БФБ-ак и форекс
          Зарежи ги На мен ше ми поддържат КУРса нагоре та вечер. Ти йош в Хилтон ли си

Коментар

На Реда са сърдя щот не спира да ма гони с меча На тебе щот ми готвиш нещо за Коледа На Комърджито и Рукито щот ми обръщат малко внимание На Наивника щот не ще да ходим да гледаме заедно формулата и ми е скучно На Спарт щот не ма кани на терасата на Хилтон На Астролога щот разпространява вицове за мен На Боко щот иска да си лафим по нощите, пък на мен ми се спи тогава И на всички останали са сърдя щот ми е сърдито
            Само Ефчето не ма дразни и сгрява сърцето ми

СВИНЬО СВИНСКА МИРИЗЛИВА,
            аз ако тъ бях подгонил поне веднъж
            сега нямаше да списателствуваш тука
            злобно с копита !!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Горките БеФеБаци почнаха да превъртат в темата за софикс-дъното ...Дано във форекса да имат повечко " късмет "
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                .....нещо не се разбрахме май ....ми аз заради курса ви оставям...за да му обърна повече внимание ......
                Малиииии кво съм просту.... Чакам в джакузиту

Коментар

Ееее това не ми се е случвало до сега .... Аз да го държа курса цяла вечер нагоре, да правя пробив след пробив, да, да, даааааааа..... а ти да спиш това бива да си безчуствена , но чак толкова ... при такъв солиден КУРс
                  .....нещо не се разбрахме май ....ми аз заради курса ви оставям...за да му обърна повече внимание ......
                  Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    Да се доверим на специалистите!

http://www.kpd.bg/bg/offers/offer-3836.html
                    Спри са брееее

Коментар

• Да се доверим на специалистите!

http://www.kpd.bg/bg/offers/offer-3836.html
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Ами то курса ...вече сочи нагоре ..значи аз Ви оставям...тъкмо като отворя очи сутринта ще си е изпълнил задачите поставени днес ....
                        Ееее това не ми се е случвало до сега .... Аз да го държа курса цяла вечер нагоре, да правя пробив след пробив, да, да, даааааааа..... а ти да спиш това бива да си безчуствена , но чак толкова ... при такъв солиден КУРс

Коментар

• Ами то курса ...вече сочи нагоре ..значи аз Ви оставям...тъкмо като отворя очи сутринта ще си е изпълнил задачите поставени днес ....Лека вечер от мен !
                          Last edited by ef4e; 31.05.2011, 23:04.
                          Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Той Фицка курса прави каквото аз му кажа ...така му въздействам...
                            Със сигурност на мойта графика ще е така Като лъв и лъвица ще сме с теб Те така... по безброй пъти на ден.... Като курса на минутна....нагоре,надолу,нагоре,надолу... Яяяя,шнел,шнел.......

Коментар

Накъде го искаш КУРса

п.п. Сигурно ще кажеш нагоре !
                              Той Фицка курса прави каквото аз му кажа ...така му въздействам...от обяд съм му казала нагоре..по-късно вечерта може вече и надолу ...

Коментар

По случай беглият опит на някой заспали трейдъри да раздвижат евро/долара и специално за Овчата мисъл .....поздравче...!!
                                http://www.youtube.com/watch?v=YtY8g...eature=related
                                Накъде го искаш КУРса

п.п. Сигурно ще кажеш нагоре !

Коментар

Working...
                                X