IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

up!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

up!
      Е, пича си е пич Паднал не се рита.

Ако ще пускаме обезпечени със злато облигации, пък съвсем

Коментар

• up!
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

п.с. някои хора изкудкудякаха
          Кои ли са тези хора а

Коментар

• п.с. някои хора изкудкудякаха

Първоначално изпратено от Forex Master
            Първоначално изпратено от Forex Master

20.04.2011 22:31

Няма нищо вечно на тоя свят... В обозримо бъдеще обаче всяка дори и минимална корекция ще бъде посрещната с лавина от покупки!

Цел за среброто е някъде около 400 долара за тройунция, а за златото е около 3500. При тези цени естествено вече ще имаме нов световен ред и нова финансова инфраструктура в света! САЩ вече ще са фалирали. Кога ще стане това зависи само от Китай.[/B]

Коментар

• По въпросите за края на кризата, инфлацията, БВП-то и т.н. в САЩ:
              http://www.youtube.com/watch?v=XUbKi...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                Подозирам, че Шемата има реална сметка..
                Подозирам, че няма такава. Веднъж го бях изловил как пише, че е скъсил на ниво на което пазара изобщо не бе ходил! Възможно е даже и демо да няма, а просто да си се упражнява на сухо с някоя екселска таблица.

При неговите психически проблеми едва ли ще се намери посредник, който да му открие реална сметка!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Подозирам, че Шемата има реална сметка..
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Някой нещо полезно ще каже ли?

Коментар

• шемета, трябвало е да избираш да платиш или Интернета за Юни или хапчетата... Явно си избрал да платиш Интернета.
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Нека се посмеем на някои стари изказвания/вярвания на колеги от форума, които са пълни аутсайдери при търговията

п.с. Forex "master", сега от срам какво си говорил, да не почнеш да се връщаш по темите и да си триеш мненията от миналата година, за да не те си смеят колегите . Ако почнеш да си триеш мненията, за да не те видят какво си ги кудкудякал, ще останеш максимум с 1000-1500 мнения.

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение

20.04.2011 22:31

Няма нищо вечно на тоя свят... В обозримо бъдеще обаче всяка дори и минимална корекция ще бъде посрещната с лавина от покупки!

Цел за среброто е някъде около 400 долара за тройунция, а за златото е около 3500. При тези цени естествено вече ще имаме нов световен ред и нова финансова инфраструктура в света! САЩ вече ще са фалирали. Кога ще стане това зависи само от Китай.
                        Колега Forex "master", миналата година, когато си обърна "депозита" в сребро и се хвалеше как купува на нива около 47 $ през Април 2011 и се надяваше на 70-100-150 $

Смях Смях Смях!!!

Forex "master" се оказа поредния комарджия, който си изигра спестяванията.

Коментар

Пуккккккк!!!

хайде Златото да си ходи на мястото!!! Под 1500 $
                          Ей, ако го напишеш още веднъж , без връзка с реалността в момента /1623/ и ме караш да го гледам с тези твои постинги, ще те бия да знаеш

Коментар

• Пуккккккк!!!

хайде Златото да си ходи на мястото!!! Под 1500 $

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              шемата го написа и цената скочи с има няма 7-8% за 2 дена... Хахаха... колега БАЦЕ, ти разбира се никак не се притесняваш нали?...
                              7-8 % e силно казано....... 3-4 % - да . И не се притеснявам изобщо . Него ако слушам цената ще пада.....- уйдисва ми. Тебе ако слушам 2-3 000 лева нагоре не са ми проблем щото дългосрочно ще фръкне в небесата.....Така че ...

Коментар

Колега БАЦЕ,

не се притеснявай . Съвсем скоро TAVEX и в левове ще го намалят и то с доста .
                                шемата го написа и цената скочи с има няма 7-8% за 2 дена... Хахаха... колега БАЦЕ, ти разбира се никак не се притесняваш нали?...

Коментар

Working...
                                X