IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ха-ха-ха - Паричков - ти ме развесели неделно...

Казвали са ми че съм неонацист, че съм фашист, че съм комунист, че съм бил модератор в Инвесторът.... а най-невероятните слухове за мен бяха:
    1. Че съм подставено лице - че аз - Императорът, който мнозина инвеститори познават лично, не е Императорът, който пише туканка;
    2. Че съм подставено лице, но на поне четирима пишещи в Инвесторът, тоест - че зад ник Императорът се крие цял колектив...

Ся пък - бил съм руснак (?!?!?) и подставено лице на В. Каролев и Васил Черепов. Че съм бил платен форумец - не е нова версия, ама още никой не е уточнил кой, защо и как ми плаща.

Но хората ти го рекоха - никой не би могъл да те накара, с писане в Интернет, да си дадеш парите някъде. Ти тимберица нямаш ли на своите рамене?

Да не говорим, че при най-големите балонизирвания на именно Череповите компании, точно АЗ - Императорът, предупреждавах хората да не се набутват в тях. Същото правех и за Пушлякът и за Развалината навремето... и точно заради това туканка, във форумът, се разрази Войната на клонираните - в която, за моя чест мога да кажа, че аз самият НИКОГА НЕ СЪМ ПИСАЛ ПОД КАКЪВТО И ДА БИЛО ДРУГ НИК - ОСВЕН ИМПЕРАТОРЪТ. Защото мишки ного, бояджии ного, клонинги ного - но Императорът е един.

АЗ съм Императорът - гордостта и ужасът на виртуалната вселена. И стоя зад всеки мой пост, дори когато съм допускал грешки в своите прогнози - защото дори и Чичо Уорън греши.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko Разгледай мнение
      АБЕ БАЙ snaky; ,ДОПУСКАШ ЛИ че читащите отново разгадават ТВОЕТО ИНТЕЛЕКТУАЛНО ПОПРИЩЕ , твоята продажност ???????
      или може би ще ни обадиш ,че плуваш като кораб на нашето бфб ,пфу !!!!!!!!

просто иди и си получи мизерната заплата ,възмездяваща твоето лаене !!!!!!!!!!!

пл колкото до мойте пари ,цървул ,отдавна се оттегих от бфб ,и то с печалба /виж ми постовете/ Единствената ми цел ,пишейки тук е да се забавлявам изобличавайки лузарите ,които си сменят никовете , но продажноста - НИКОГА!!!!!
      А ,защо не и да ме баннат за еретечни мисли спрямо инвесторът ?
      Първо, няма да отговоря на обидите ти, за да не слезна на твоето ниво.

Иначе, зае*и го моето интелектуално поприще, продажност и не знам още к'во. Приеми, че съм прост и продажен. Питам те кара ли те някой НАСИЛА да си даваш парите? Не, нали? Що ревеш като вдовица тогава? Тези дето са купували преди на P/E от 50+ не се ли сетиха, че купуват скъпо? К'во ги е подтикнало? Алчността може би? И сега к'во: кой ми сра в гащите?

Не защитавам никого и не съм някой от тези, които са си сменили никовете. Дали ще го приемеш на доверие, не знам, ама не ми и пука.
      А за това колко %-та притежава мажоритаря, информацията е публична. На който му трябва ще си я намери. Няма как Инвестора да я скрият. А и не се сещам, кой уважаващ себе си инвеститор, няма да провери информацията сам, а ще разчита на Инвестор.бг

И на мен примерно не ми се нрави идеята да ме прецака някой мажоритар. Има лесно решение на проблема. Просто никога не купувам акции на такива компании нито на БФБ, нито на чужди. Ако на някой това не му е проблем или има доверие, к'во ти пречи на теб?

Ако си мислиш, че на другите борси всичко е китка и само на БФБ-то има такива работи, много си далече от истината. Мен примерно миналото лято ме прее*аха едни мисирки от Natixis AM, които очевидно имаха вътрешна информация за увеличение на капитала на една френска компания. Един от техните клиенти беше в къса позиция, която увеличиха няколко дни преди обявяването на новината. Ден преди това Natixis излезе с отрицателна препоръка, в която се споменаваше евентуално увеличение на капитала. Резултат : -11% същия ден. На другия ден беше официалния анонс. Резултата беше -50% в няколкото сесии след това. Прецакаха ли ме? Да. Тамошната КФН, направи ли нещо по въпроса след няколко сигнала на акционери? Нищо и половина! Рева ли като теб? Не. Никой не ме е карал насила. Това ти няма да го проумееш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
        Е това е масовото ниво на английски в България. 2 думи - 2 грешки.
        После се чудят някои хора защо в Холандия или Австрия хората взимат 5 пъти повече.
        Смешното е че се опитва да покаже знания, ама не му се получава нещо
        Седя си и не мисля.
        А какво ли ще да е например масовото ниво на български в Англия.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

... fri floate !!!!!!!, ...
          Е това е масовото ниво на английски в България. 2 думи - 2 грешки.
          После се чудят някои хора защо в Холандия или Австрия хората взимат 5 пъти повече.
          Смешното е че се опитва да покаже знания, ама не му се получава нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
            К'во ти става? Снощи спа с отвити крака ли? И що го изака това в тази тема? Нямало БФБ! Еми няма, има един битак! Ти сега ли се усети?! Импето и другите изброени те накараха насила да си дадеш парите и ти ги загуби ли? Нормално е. Те борсите по принцип за това служат, ако не си го разбрал. По-хитрия взема парите на по-заблудения. Народа го е казал: Пари при пари отиват, ама от по-малко към повече!

Щях да ти дам съвет като не ти харесва БФБ, да инвестираш на чуждите борси, където няма зли мажоритари, всички са само почтени бизнесмени, които ти мислят само доброто и печелят пари, за да ги дадат на теб акционера. Ама, к'во да се хабя, те и там ще ти вземат парите.
            Ето за това говоря :
            СТАРИ ЛУЗАРИ с НОВИ НИКОВЕ ЛАЯТ , ЛАЯТ ,пък ИНВЕСТОРЪТ спи ,спи !!!!! ВАЖНОТО Е :
            да се запази тайната на прецаканият fri floate !!!!!!!, на всяка цена !!
            важното е да се скрие ,че мажоритаря на ЯХУ ВЛАДЕЕ 10 % ,мажоритая на МАЙКРОСОФТ ВЛАДЕЕ 4 % от капитала !!!!!!!!!!!!
            –А ,мажоритарите на БФБ фладеят повече от 80 % ,и им е все едно кой купува и ксй продава !!!!!

АБЕ БАЙ snaky; ,ДОПУСКАШ ЛИ че читащите отново разгадават ТВОЕТО ИНТЕЛЕКТУАЛНО ПОПРИЩЕ , твоята продажност ???????
            или може би ще ни обадиш ,че плуваш като кораб на нашето бфб ,пфу !!!!!!!!

просто иди и си получи мизерната заплата ,възмездяваща твоето лаене !!!!!!!!!!!

пл колкото до мойте пари ,цървул ,отдавна се оттегих от бфб ,и то с печалба /виж ми постовете/ Единствената ми цел ,пишейки тук е да се забавлявам изобличавайки лузарите ,които си сменят никовете , но продажноста - НИКОГА!!!!!
            А ,защо не и да ме баннат за еретечни мисли спрямо инвесторът ?
            Last edited by 4i4ko Pari4ko; 03.06.2012, 04:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
              Нима
              Както от Златцето - така и от ВСИЧКО ОСТАНАЛО - МОГАТ ДА СЕ ИЗКАРВАТ ПАРИЦИ
              Стига да знаеш как
              Ма само с едно голо "пууукккккк" не става
              remember remember the fifth of november

Коментар

"в България фондова борса ,НЯМА !!!!!!!!–Владимир КАРОЛЕВ ,после казано от ЧЕРЕПА !!
                ...
                К'во ти става? Снощи спа с отвити крака ли? И що го изака това в тази тема? Нямало БФБ! Еми няма, има един битак! Ти сега ли се усети?! Импето и другите изброени те накараха насила да си дадеш парите и ти ги загуби ли? Нормално е. Те борсите по принцип за това служат, ако не си го разбрал. По-хитрия взема парите на по-заблудения. Народа го е казал: Пари при пари отиват, ама от по-малко към повече!

Щях да ти дам съвет като не ти харесва БФБ, да инвестираш на чуждите борси, където няма зли мажоритари, всички са само почтени бизнесмени, които ти мислят само доброто и печелят пари, за да ги дадат на теб акционера. Ама, к'во да се хабя, те и там ще ти вземат парите.
                Last edited by snaky; 03.06.2012, 02:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Не ти разбрах репликата, често казано.

Иначе аз все още гледам на камъни като на хоби, не толкова като на инвестиция.... секси са техната кожа.... а с онуй синичкото, като рекох да го тествам, разрязах си пепелникът...

.....а най-добри приятели на жените мога да си купя по 30-40 кинта парчето.

"в България фондова борса ,НЯМА !!!!!!!!–Владимир КАРОЛЕВ ,после казано от ЧЕРЕПА !!

дотук добре ,
                  проблемът е ,че във форумът на БФБ не трябва да се допускат отлявлени ,платени викачи за възход на компроментирани акции от рода на М+С Хидравлик, ХЕС, Еврохолд. Простете за неточността.

Важното на важните неща е, че ИМПЕРАТОРЪТ, написа 16 000 глупости за възхода и успеха на БФБ.
                  Същият ИМПЕ се скри за около година от форума, после започна да пише във форумите за имоти и т.н.
                  Уважаеми четящи този форум, няма значение дали сте спечелили или загубили от тренда на нашата измислена фондова борса /виж горните цитати - Каролев, Черепа/.
                  Важното е дали се оприличавате като мисъл, като ерудиция с въпросния Император?
                  За бога, никът Император, дори не е българин и всеки четящ тези неща ще каже: да, той е просто руснак. Не, че има нещо лошо в руснаците, но АМАН чуждоземци да ни дават трактовка какво трябва да правим. Започнах с цитат на доказан политик и цитат на доказан бизнесмен:
                  "В България фондова борса няма!".
                  Моето продължение е:
                  Няма и да има, докато по старому свободния търгуем обем на листваните акции не бъде повече от 20%/ free floate по новому./
                  Дори и това не е проблем.
                  ПРОБЛЕМ Е,

ЧЕ ИНВЕСТОР БГ спря да публикува информацията за free floate на отделните компании. Съжденията, които се налагат са следните:
                  а/ или Инвестор БГ е биз бизе /съучастник/ с огромната измама наречена ИПО, респ. БФБ
                  б/ или Инвестор БГ просто е измислен сайт и не знае къде се намира
                  в/ или просто Инвестор БГ ще ме баннат, за да защитят своя измислен автори
                  тет

Защото дали ще громим платени викачи като Императора, Кюмюрчо, Продигал или най-вече метаморфозите на Корк,
                  проблема на проблемите е неправилния сайт, и този сайт се казва Инвестор БГ.
                  Няма как, господа от Инвестор, да се правите на модератори, да се правите на банари, а да не видите собствените си лайна. Вие, Господа, допуснахте отявлени платени викачи, които бяха анонимни, но привлякоха огромен брой последователи, за да купуват надценените акции на БФБ. Нещо повече, вие господа от Инвестор БГ в един момент се скрихте. Преди давахте информация за собствениците на дадена компания, пък после спряхте.
                  Чудя се защо ли е така. Ще ви кажа.

Започнахме нашата фондова борса НЕПРАВИЛНО. Започнахме с ИПО, което дава безлихвен заем на тоталните мажоритари. Лузърите се довериха безпрекословно на мажоритарите, така както варненци се довериха на пирамидите.

Както и да е, имали варненци, имали ИПО-тажии пари за инвестиции - дали ги. После вземали - нъцки.
                  Тука става въпрос за друго: В Наказателния кодекс се казва: "последващо престъпление", т.е. платеният Импе възхвалявал горе споненатата фондова борса с 16 000 поста, после борсата се срутила 10 пъти надолу, но ИМПЕ вместо да се скрие като мишка продължава да реди трактовки за секси камъни, респ. секси акции, респ. секси преебушки!!!
                  Абе хора, че всичко се повтаря в този живот е верно. Но вие готови ли сте за втори път да бъдете облъчени от въпросния руснак Императора? Защото днес ви говори за секси камъни, утре ви говори за секси акции /покупка/, а други ден пак смята да ви говори за секси камъни.

НАРОДЕ????

/за тези, които го разбраха./

ПП. Колкото до Инвестор БГ въпросът от упор към вас е ясен: Защо скрихте free floate на компаниите листвани на БФБ? Моето бъдещо банване ще е ясен отговор на моя въпрос. А 20 000-ият пост на Императора по отношение на скъпоценните камъни, скъпоценните инвестиции, по отношение на скъпоценното БФБ, ще бъде апотеоз на вашия професионализъм.
                  Last edited by 4i4ko Pari4ko; 03.06.2012, 01:22.

Коментар

• Не ти разбрах репликата, често казано.

Иначе аз все още гледам на камъни като на хоби, не толкова като на инвестиция.... секси са техната кожа.... а с онуй синичкото, като рекох да го тествам, разрязах си пепелникът...

.....а най-добри приятели на жените мога да си купя по 30-40 кинта парчето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Камъняк, ама секси камъняк Особмено онуй - мъничкото - в обозримо бъдеще, ще струва повече от диамант.

Марин е прав - синтетическите камъни се разпознават от експертите и никой търговец, държащ на името си, не си позволява да предлага синтетически за истински.
                      Импе, проблема е че и истинските камъни не струват и близко до текущите!

„Най-добрият приятел на жените” е добър слоган, но до там!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Камъняк
                        Камъняк, ама секси камъняк Особмено онуй - мъничкото - в обозримо бъдеще, ще струва повече от диамант.

Марин е прав - синтетическите камъни се разпознават от експертите и никой търговец, държащ на името си, не си позволява да предлага синтетически за истински.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                          Както всяко нещо и "камъняка" може да е печеливш и рентабилен
                          Само че се искат доста знания и опит .........
                          каквито аз нямам и затова и не се занимавам с това
                          Между другото - синтетиката от натуралните камъни се разпознава много лесно от експерти и разликата в цената е в ДЕСЕТКИ ПЪТИ!!!
                          Нима

Коментар

Ти мани че е каманяк, но и се произвежда... Едната реклама им е останала
                            Както всяко нещо и "камъняка" може да е печеливш и рентабилен
                            Само че се искат доста знания и опит .........
                            каквито аз нямам и затова и не се занимавам с това
                            Между другото - синтетиката от натуралните камъни се разпознава много лесно от експерти и разликата в цената е в ДЕСЕТКИ ПЪТИ!!!
                            remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Камъняк
                              Ти мани че е каманяк, но и се произвежда... Едната реклама им е останала

Коментар

Хъм, за нищо не стават, но поне феновете за злото, могат да видят че има и по-контролирани балони от техния
                                Камъняк
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X