Тези дни като се прибера, може да пусна снимки на част от моята колекция.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеГоворихме за сексапилни камъни - ето от мен:
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4o4kobg Разгледай мнениеНезнам дали му е тук мястото да попитам, но се интересувам при кой брокер ще получавам по-добър rollover за късо злато и дълга платина, имам идея при Varchev, там няма никакъв roll независимо от позицията.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
xau/xpt
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДоколкото знам, форекс брокерите изчисляват по два начина суапа. Единият е както го правят Делтите (Саксо), а другия е като на Алпари. Между другото, не са само Алпари с положителен суап на късо злато.
Не съм много сигурен в горното (за 2-та начина), но си спомням как преди 3-4 години единият от брокерите ми ме уведоми, че сменял начина на калкулиране на суапа и след това стана голямо дърво да държа позиции през нощта. (не само за златото)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеХа дано,аз за какво го стискам това дълго сребро
Между другото Иване-защо спря да пишеш в блога си?I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеБернаннке рядко разочарова .. А обърне ли индексите, среброто може да тръгне пак към космоса
Между другото Иване-защо спря да пишеш в блога си?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВ момента златото се движи точно както беше преди няколко години - борсата пада, а то расте (истински safe-haven). Май до изказването на Бърнанки в четвъртък ще е все така....I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВ демото ми начислиха положителен суап от 0,5636 пипона. Нямам основание да предполагам, че в реалната сметка е по-различно. За мен извода е, че Лондонският клон на междунарлодната финансовата олигархия спонсорира късите позиции в злато. Този извод се налага и от очевидната разлика между практиката на Алпари в Лондон и дисконта на КОМЕКС златото да речем на декемврийския контракт спрямо спота. Благодаря ти, че ми даде тази информация, защото за мен това е потвърждение, че цената на златото е изкуствено подтискана ниска. Потенциалът за растеж е огромен. Още веднъж приятна почивка.
Не съм много сигурен в горното (за 2-та начина), но си спомням как преди 3-4 години единият от брокерите ми ме уведоми, че сменял начина на калкулиране на суапа и след това стана голямо дърво да държа позиции през нощта. (не само за златото)
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМайсторе, какво се оказа с тези суапове?Last edited by Forex Master; 01.06.2012, 21:34.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар