IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тези дни като се прибера, може да пусна снимки на част от моята колекция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Говорихме за сексапилни камъни - ето от мен:
      Хъм, за нищо не стават, но поне феновете за злото, могат да видят че има и по-контролирани балони от техния

Коментар

• Отанчало като прочетох : "Димитър ... имераторът" изтръпнах да не би бай Желязко да е възкръснал, ама след това гугълът ми помогна да разбера фамилията на нашия имератор

Коментар

• Импе, направо ме сцепи с таз визитка Много ме зарадва. Еваларка!

Коментар

• Говорихме за сексапилни камъни - ето от мен:

Сапфир и аметист

Топаз и танзанит

Снимки малко куци, ама не ми се играеше со стативи...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4o4kobg Разгледай мнение
              Незнам дали му е тук мястото да попитам, но се интересувам при кой брокер ще получавам по-добър rollover за късо злато и дълга платина, имам идея при Varchev, там няма никакъв roll независимо от позицията.
              Да, при Варчев не се начислява нищо. Аз си държа от едни по неизгодни нива (от паритета) късо злато и дълга платина.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• xau/xpt

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Доколкото знам, форекс брокерите изчисляват по два начина суапа. Единият е както го правят Делтите (Саксо), а другия е като на Алпари. Между другото, не са само Алпари с положителен суап на късо злато.

Не съм много сигурен в горното (за 2-та начина), но си спомням как преди 3-4 години единият от брокерите ми ме уведоми, че сменял начина на калкулиране на суапа и след това стана голямо дърво да държа позиции през нощта. (не само за златото)
                Незнам дали му е тук мястото да попитам, но се интересувам при кой брокер ще получавам по-добър rollover за късо злато и дълга платина, имам идея при Varchev, там няма никакъв roll независимо от позицията.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Ха дано,аз за какво го стискам това дълго сребро

Между другото Иване-защо спря да пишеш в блога си?
                  Последните две седмици нямаше нищо ново по позициите. Единственото, което чакаме да стане седмица след седмица е доларът да 'топяса' ... При такива абсурдни цени на трежъритата съм слконен да приема, че сме (почти) на върха..
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                    Бернаннке рядко разочарова .. А обърне ли индексите, среброто може да тръгне пак към космоса
                    Ха дано,аз за какво го стискам това дълго сребро

Между другото Иване-защо спря да пишеш в блога си?
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      В момента златото се движи точно както беше преди няколко години - борсата пада, а то расте (истински safe-haven). Май до изказването на Бърнанки в четвъртък ще е все така....
                      Бернаннке рядко разочарова .. А обърне ли индексите, среброто може да тръгне пак към космоса
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• В момента златото се движи точно както беше преди няколко години - борсата пада, а то расте (истински safe-haven). Май до изказването на Бърнанки в четвъртък ще е все така....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          В демото ми начислиха положителен суап от 0,5636 пипона. Нямам основание да предполагам, че в реалната сметка е по-различно. За мен извода е, че Лондонският клон на междунарлодната финансовата олигархия спонсорира късите позиции в злато. Този извод се налага и от очевидната разлика между практиката на Алпари в Лондон и дисконта на КОМЕКС златото да речем на декемврийския контракт спрямо спота. Благодаря ти, че ми даде тази информация, защото за мен това е потвърждение, че цената на златото е изкуствено подтискана ниска. Потенциалът за растеж е огромен. Още веднъж приятна почивка.
                          Доколкото знам, форекс брокерите изчисляват по два начина суапа. Единият е както го правят Делтите (Саксо), а другия е като на Алпари. Между другото, не са само Алпари с положителен суап на късо злато.

Не съм много сигурен в горното (за 2-та начина), но си спомням как преди 3-4 години единият от брокерите ми ме уведоми, че сменял начина на калкулиране на суапа и след това стана голямо дърво да държа позиции през нощта. (не само за златото)

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
                            не всички ..само една . Схемата
                            Липсва ли ти

Коментар

• Схема кадеееееееееее сиииии .
                              Направи квадралион гущери и се чупи тоя разправя че скъсява ма в действителност сигурно цъка на дълго с лост 1-200 и сега е станал квадралионер и е литнал за Малдивите до такъв извод стигнах след десетдневно дълбокомислено размишеление

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Майсторе, какво се оказа с тези суапове?
                                В демото ми начислиха положителен суап от 0,5636 пипона. Нямам основание да предполагам, че в реалната сметка е по-различно. За мен извода е, че Лондонският клон на междунарлодната финансовата олигархия спонсорира късите позиции в злато. Този извод се налага и от очевидната разлика между практиката на Алпари в Лондон и дисконта на КОМЕКС златото да речем на декемврийския контракт спрямо спота. Благодаря ти, че ми даде тази информация, защото за мен това е потвърждение, че цената на златото е изкуствено подтискана ниска. Потенциалът за растеж е огромен. Още веднъж приятна почивка.
                                Last edited by Forex Master; 01.06.2012, 21:34.
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X