IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Всички мишки се изпокриха... Приятни почивни дни. Успехи на хората вярващи в себе си и мислещи със собствените си глави!
    не всички ..само една . Схемата

Коментар

• QE3

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Много правилно забелязваш. Но това повдига въпроса - Ако цял свят купува трежърис, защо трябва и ФЕД да го прави чрез ново QE?

Това е интересен въпрос и му търся отговора.

П.П. Сега има ISM (индекса като цяло и инфлационния субиндекс). Там има определен риск и след него ще може да се решава какво ще правим юни. Рейндж или пробив на 1500.
      Аз все си мисля, че има шанс за QE3 само ако искат да свалят 10у билс, под 1.5%, се пак швабските са по-ниско.А и нищо чудно да направят кредит изинг на MBS, както направиха с QE1.Ako unempoyment се качи при тях или не пада достатъчно, няма да се поколебаят, все пак избори идват.

Коментар

• Кво направихте на златото, бе, калпазани? Баш у петък - ден на майстора...
        Я, да си признае кой беше!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Всички мишки се изпокриха... Приятни почивни дни. Успехи на хората вярващи в себе си и мислещи със собствените си глави!
          Майсторе, какво се оказа с тези суапове?
          Много ли съм заблуден или напротив?

Приятни почивни дни и на теб, въпреки че депозит-арите не работите много.
          Last edited by anon6706; 01.06.2012, 19:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
            Почти съм сигурен, че скоро ще имаме новина на ново изсипване на $$$ в системата...
            Кое те кара да си "почти сигурен", че ще има ново вливане?

Коментар

• hemilio имах предвид че дългосрочните инвеститори в злато все повече заприличват на дългосрочните инвеститори на БФБ.
              Състраданието не е добродетел

Коментар

• Пукккккккк!!!

хайде време е да пада вече!!!

п.с. много се изстреля това Зло...Forex 'master'-a май купува с тонове
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от jose Разгледай мнение
                  Щом на 1602 взехте да се радвате по-добре вземете търгувайте нещо друго.
                  Що ти на печалбата не се ли радваш?
                  Щом говориш така явно си купил на 1700+ нивата.
                  Спокойно и там ще стигнем!
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Много правилно забелязваш. Но това повдига въпроса - Ако цял свят купува трежърис, защо трябва и ФЕД да го прави чрез ново QE?

П.П. Сега има ISM (индекса като цяло и инфлационния субиндекс). Там има определен риск и след него ще може да се решава какво ще правим юни. Рейндж или пробив на 1500.
                    Извинявай че се повтарям за н-ти път - не ги гледай какво говорят а какво правят. Това движение днес при златото не е случайно. Почти съм сигурен, че скоро ще имаме новина на ново изсипване на $$$ в системата...
                    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

1602 ...
                      Миньорите цепят +3% на отваряне...

The rest is just noise...
                      Щом на 1602 взехте да се радвате по-добре вземете търгувайте нещо друго.
                      Състраданието не е добродетел

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение

Защото
                        1. много скоро светът ще се усети че 1.5% за 10 години е нищо и загбуа
                        2. дългът все повече нараства и трябва да се плащат падежите...

Коментар

От невороятното струпване на всички в американски трежърита.. Държавните облигации заприличаха на сейф който плащаш да ти пазят парите.

Коментар

• 1600+ шема

Знам,че ми следиш позициите и сигурно виждаш,че съм на печалба,но няма да затварям още-тепърва ъп движението предстои!

Паниката винаги е помагала на златото да расте
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                              Не следя долара и ще съм благодарен ако някой обясни с 2-3 изречения от какво е предизвикано покачването му?
                              От невороятното струпване на всички в американски трежърита.. Държавните облигации заприличаха на сейф който плащаш да ти пазят парите.

Коментар

• 1602 ...
                                Миньорите цепят +3% на отваряне...

The rest is just noise...

Коментар

Working...
                                X