Не следя долара и ще съм благодарен ако някой обясни с 2-3 изречения от какво е предизвикано покачването му?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеИстината е, че като си се изнервил, и почваш да ругаеш!
Истината е, че като кажеш истината, те намразват!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВсички мишки се изпокриха... Приятни почивни дни. Успехи на хората вярващи в себе си и мислещи със собствените си глави!
Ха така-рекни им го!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТам се размазаха биковете. Мечките сега ще ги мачкатI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеКолко ли евро мечки са се размазали на 1.2290...
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеКво пукна ?remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИстината е, че щом ме сравняваш със шемата значи си празна кратуна! Разликата е от небето до земята!
Истината е, че като кажеш истината, те намразват!Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеИстината е, че в крайностите дето са попаднали Схемата и Форекса са много вредниСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Истината е, че в крайностите дето са попаднали Схемата и Форекса са много вредни, защото истината е някъде по средата, и имам един любим лаф от бриджа, който гласи:
"Лордовете обявяват, а кочияшите разиграват", който е много актуален понастоящем.
Хайде, със здраве!Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
Коментар