IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• пак спорове.....
    депозита наистина може да даде 8% годишна лихва в лв или 7.5% в евро
    и тва е ,точка.
    НИКОЙ от вас не знае дали златото ще пада или ще се качва,само някои от
    вас ПРЕДПОЛАГАТ посоката

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Защото цените им са в левове, батка. Кога за последно си гледал курса евро/долар? Изпий нещо за махмурлука!
      Мастъре ти не обясняваше ли в тази тема защо паунд/долар няма да пада заради Олимпиадата

Коментар

• Колега БАЦЕ,

не се притеснявай . Съвсем скоро TAVEX и в левове ще го намалят и то с доста .

Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
        Верно , бе !!! Не съм махмурлия , а сънен..... Утре ще бъда махмурлия.
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Защото цените им са в левове, батка. Кога за последно си гледал курса евро/долар? Изпий нещо за махмурлука!
          Верно , бе !!! Не съм махмурлия , а сънен..... Утре ще бъда махмурлия.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
            А защо не е ?
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Днес 01.06. златото е 1559. Тавекса го предлага ''Друго инвестиционно злато '' на цени .... купува 74.95 - продава 81.73.

На 10.05 2012 златото беше 1595 , а цените на Тавекса бяха за ''Друго инвестиционно злато'' съответно купува 74.53 - продава 79.61

Нормално е сега да е под цената на 10.05 . А защо не е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                факт е...
                Фантазиите ти са факт, шемата... Спирам да ти отговарям докато не почнеш да си пиеш редовно хапчетата!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Нормално е да е изкудкудякал и изтрещял. Просто нервите не са му издържали при ситуацията - изтеглен кредит "инвестиран" в падащо Злато.

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Би могло да се каже също и ИЗТРЕЩЕЛ

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    Forex 'master',

факт е, че изтегли кредит и плащаш високи лихви по него, а купи с този кредит скъпо Злато по върховете между 1700-1570 $ и сега при падащо Злато издухваш кредита, плащаш скъпи лихви и ставаш роб за цял живот по изплащането на кредита. Факт е, че не си инвеститор, а комарджия.

Т.ч. наричаш някои от колегите във форума кудкудяци, а се оказва, че ти отдавна си изкудкудякал.
                    Би могло да се каже също и ИЗТРЕЩЕЛ
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Forex 'master',

факт е, че изтегли кредит и плащаш високи лихви по него, а купи с този кредит скъпо Злато по върховете между 1700-1570 $ и сега при падащо Злато издухваш кредита, плащаш скъпи лихви и ставаш роб за цял живот по изплащането на кредита. Факт е, че не си инвеститор, а комарджия.

Т.ч. наричаш някои от колегите във форума кудкудяци, а се оказва, че ти отдавна си изкудкудякал.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        И тук ли като в имотния форум има жив псайхо, който да твърди, че депозита наподобява инвестиция?!
                        Който твърди обратното просто не може да смята елементарни сметки... Факт е, че от началото на кризата през 2008 г. досега най-добрата инвестиция достъпна за всеки е покупката на злато и веднага на второ място банков депозит в лева! Факт е, също така че през изминалите години многознайковците стискащи до посиняване акции и НИ загубиха огромни пари! Всеки който не вижда тези факти е обикновен кудкудяк, с който не си струва да се разговаря на тема инвестиции.

Коментар

• Пуккккк!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                            Прав си Ланде !! Те точно тая стотинка къде си я пратил я нямам........Задръж я за тебе. Те другите да са ми живи и здрави............

http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...9QEwAg&dur=427
                            Ти ли си бил фалшификаторът от "Черния кос"?
                            http://money.bg/news/id_1498461424
                            Мислех, че съм АЗ!
                            Поне от това което е написано отдолу:
                            http://www.bgmovies.info/movies/Fals...+Kos'_1983

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Светло е щото нямаш една стотинка!
                              http://www.google.bg/imgres?q=%D0%95...:16,s:15,i:137
                              Прав си Ланде !! Те точно тая стотинка къде си я пратил я нямам........Задръж я за тебе. Те другите да са ми живи и здрави............

http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...9QEwAg&dur=427

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                КРЪФФФФФФФФФФ !!!
                                Нека те изпреваря този път! СДАВАЙ ТАЛЕРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Коментар

Working...
                                X