IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КРЪФФФФФФФФФФ !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• [QUOTE=4i4ko Pari4ko;1059265787]
      Тарикатския депозит е ключът към избиване на загубите, депозитът е ключът към успеха, респ. бъдещи печалби към 2012г.!!!!!
      Е ВЕРНО Е, ТАКА Е!!!!!!!!!!!!!!!!!

/QUOTE]

Някой много пуши забранени неща! Влогаровото, влогарю! И тук ли като в имотния форум има жив псайхо, който да твърди, че депозита наподобява инвестиция?! Малиииииииииии.........

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        "Висш пилотаж" като на БФБ-то ли? Щото и там, здраво ушити, чакат за още по-ниски цени. Някакво странно садо-мазо е там.

П.П. И повтарят същите мантри като тук - "Гледайте с хоризонт две-три петилетки. Не бойте се, че сега падат цените. Ние сме ИНВЕСТИТОРИ!!!!!"
        винаги съм те харесвал ,получавал съм и адмирации някога от теб !
        Историята за висш пилотаж наистина е интересна. Не ти знам точното статукво, но ще ти кажа моето и на Форекс Мастер статукво. Да, висшия пилотаж съществува и можем да го докажем с моите постове, респ. с постовете на Форекс Мастер по отношение на депозитите през 2009, 2010, 2011г.
        Да, има грешка има и прошка, Анон. И ти като умен човек ще разбереш. Заеби лузърите. Мисля, че си достатъчно добър математик, за да изчислиш, че хората, които са декларирали нещо отдавна са избили нещото чрез депозити и са напред чрез реализирани депозоти спрямо матросовците на БФБ.
        Дали Форекс Мастер е от тези умни копелета или не, аз не мога да гарантирам. Мога да гарантирам със себе си, че неговите думи в края на 2009г, бяха:
        По памет:
        Тарикатския депозит е ключът към избиване на загубите, депозитът е ключът към успеха, респ. бъдещи печалби към 2012г.!!!!!
        Е ВЕРНО Е, ТАКА Е!!!!!!!!!!!!!!!!!

ПП:Иначе приятелю, Анон, не са важни мантрите, Форекс Мастер или аз. Достатъчно си умен да проумееш този мой пост и по- предишния мой. Останалото е ала-бала. Упех ти желая от сърце!
        Last edited by 4i4ko Pari4ko; 01.06.2012, 00:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko Разгледай мнение
          грешка, куренти, , ЗА ПО–НИСКИ, ЗА ПО-НИСКИ!!!!!
          някои го наричат: Висш пилотаж!
          "Висш пилотаж" като на БФБ-то ли? Щото и там, здраво ушити, чакат за още по-ниски цени. Някакво странно садо-мазо е там.

П.П. И повтарят същите мантри като тук - "Гледайте с хоризонт две-три петилетки. Не бойте се, че сега падат цените. Ние сме ИНВЕСТИТОРИ!!!!!"
          Last edited by anon6706; 31.05.2012, 23:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Не разбирам за какви "лагери" става дума.
            Общо взето, твърда мечка е само Схемата. Аз донякъде му пригласям, но като си погледна сметката за май месец - от 10 търговии в златото, 6 са ми къси и 4 дълги.

Всички останали (от пишещите) са само един лагер - облизващи се за по-високи цени в златото. :)
            грешка, куренти, , ЗА ПО–НИСКИ, ЗА ПО-НИСКИ!!!!!
            някои го наричат: Висш пилотаж!

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
              Охооооо...........лузари,мизерабли,профани........ тука играта загрубява . Със сигурност един от двата лагера ще си посипва след време главата с пепел .......ама кой ли ще е .... . Само това искам да знам .........и бъдещето пред мен е светло !
              Светло е щото нямаш една стотинка!
              http://www.google.bg/imgres?q=%D0%95...:16,s:15,i:137

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                ОСъс сигурност един от двата лагера ще си посипва след време главата с пепел .......
                Не разбирам за какви "лагери" става дума.
                Общо взето, твърда мечка е само Схемата. Аз донякъде му пригласям, но като си погледна сметката за май месец - от 10 търговии в златото, 6 са ми къси и 4 дълги.

Всички останали (от пишещите) са само един лагер - облизващи се за по-високи цени в златото.

Коментар

• Forex 'master',

какви лихви плащаш по кредита???
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Охооооо...........лузари,мизерабли,профани........ тука играта загрубява . Със сигурност един от двата лагера ще си посипва след време главата с пепел .......ама кой ли ще е .... . Само това искам да знам .........и бъдещето пред мен е светло !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko Разгледай мнение
                      ЗАЩО ,за бога ломотиш ,че взимаш кредит ,за да купуваш злато
                      4i4ko Pari4ko, никога не съм правил такава глупост! Чети САМО това което аз съм написал, а не това което разни лузъри пишат за мен, че съм направил!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Не си имал търпение да прочетеш вече написаното... Никой не е длъжен да пише за стратегията си всеки ден. Моята е депозит в левове и покупка с получената лихва на физическо инвестиционно злато и сребро. Ако те е страх физичесдки да го съхраняваш тогава трябва да купуваш злато в сметка тип allocated gold account.
                        Ако , това е така и наистина си вярваш в това ,
                        ЗАЩО ,за бога ломотиш ,че взимаш кредит ,за да купуваш злато, защото лихвата е по- малка от бъдещият тренд на златото. Напрактика ти допускаш отявлени лузари да пропукат стратегията - тотална покупка на злато.
                        Защото няма как да поддържаш следното съждение в настоящия момент: по памет- "Аз вземам кредит, за да купувам злато, защото съм убеден, че бъдещият тренд на златото ще компенсира лихвата по този кредит и ще донесе приход".
                        Уважаеми Форекс Мастер, има само две положения:
                        - или казваш: да това е вярно /вземаме заем, за да купим злато, без да ни интересуват лихвите, защото като цяло ще спечелим/
                        - или казваш: провокира ме Анон и неговата клика,за да стигна до думите на Анон:

написа :anon 6706
                        Наистина си леко нервен... (Галфон, профан... все думички, показващи нервност).

Уважаеми Форекс, силно се надявам да си признаеш, че са те провокирали разни клики и си казал: Взимам левови заеми, за да купувам долари, с които да купувам злато към настоящия момент.
                        Уважаеми Форекс, знаеш истината!
                        "КОГАТО ЗЛАТОТО ПАДА, ДОЛАРЪТ СЕ КАЧВА". Това е постулат. Това го знае и Анон и Форекс и Чичко.
                        Маоето скромно мнение е, че не трябва вече да се възхваляват левовите депозити, а отдавна трябва да се възхваляват доларовите депозити. /за този, който ги е направил навреме/
                        Защото иначе към момента ситуацията е следната:
                        Ти батка, си получаваш твоите левови лихви /10% макс. годишно, ако успееш да ги дочакаш, разбира се/, после инкасираш за момента 13%-ов доларов скок, за да минеш в долари и да купиш златце, при положение, че доларът е скочил спрямо лева с 13% за 1 месец. С колко ще скочи доларът занапред е въпроса? Златото обаче пада като цяло. Ясно е, че долара е обратно пропорционален на златото.
                        Стоп, стоп, стоп! Всички знаем, за огромното печатане на долари в Америка.
                        Всички, обаче знаем за настоящото и бъдещо печатане на Евро в Европа.
                        Излиза, че ти си тотално прав: златото е спасението! С една малка забележка, която може би не е толкова малка - казва се флуктации на диаграмата злато/долар.
                        Повече не искам да говоря. Готов съм и да ми се смеят сериозно, но никога не бих казал, че ще направя последваща транзакция на левов депозит във вече компрометиран доларов еквивалент, с цел - бъдещо покачване на златото. Нещо повече: абсурд е при компрометиран доларов еквивалент да вземам заем в левове, да ги трансферирам в долари, да купувам злато към настоящия момент, да търпя заслужен присмех от лузърите във форума и да отстоявам позиция. Аз не съм на тази позиция, но активно работя за обръщането на капитала в злато.

Твой приятел и съратник: Чичко Паричко

Коментар

• Това ли е върха за доларЪ ???? Прогнозирам някоя новина скоро ще предизвика подобаващо изсипване...
                          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Иване, внимавай какво се пише от всеки участник, иначе рискуваш да заприличаш на Ернесто Гевара от Росарио.

1. Инвест1 си каза техниката, която ползва.
                            2. Разбрах го добре как търгува, и че подобна търговия би му донесла успех ако търгува по посока на дългосрочния фундаментален тренд.
                            3. Лично мое мнение е, че Схемата се справя най добре от всички дето се дърлим тук при определяне на фундаменталния тренд.
                            Грешиш - най-добрата техника дори преди фундамента е разпределение на риска. Всеки може да стреля напосоки и дори счупения часовник е два пъти на ден прав..Ама когато те изшият с 6% движение за един ден - тогава разбираш колко ти трепери под краката... Не е важно кой коклко е познал - и аз казах на 29 февруари, че златото ще стигне 1600 от 1740 ама не съм търгувал прогнозата...Тогава Шемета имаше 6 бона загуба - колко % от сметката ти трябва да са това, че да спиш спокойно..Айде да не си играем на Не сърди човече.
                            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Ама и Форексов е прав - диамантът може да се фабрикува (макар изкуственото да си е изкуствено), ама златцето - доста по-трудно за фабрикуване - ного скъпо излиза...
                              http://www.ebay.de/itm/200763749637?...84.m1438.l2649
                              http://www.ebay.de/itm/150825253892?...84.m1438.l2649

И златце вече правят дееба и мошенгиите, така че умната
                              Last edited by sel4o; 31.05.2012, 20:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                                О, да - танзанецът ми е любимец! Жалкото е, че няма сериозна лаборатория, която да издава сертификати за тях, затова се срещат много рядко сертифицирани, при това от разни световно неизвестни специалисти. Имам чувството, че цената им расте с дни, надминаха по цени рубини и смарагди, скоро май ще турят капата и на диамантите.
                                На диамантчето хубавото е, че си го пренасяш през граница направо в ракийката и е невидим
                                Рубинът не беше трудно - масов камък, смарагдът - тоже не е толкова рядък (макар висококачествените, без газови включвания са си баш редки), а и на диамантът му тече обратното броене... В един момент танзанитът ще е най-скъпият камък на светът.
                                Впрочем смарагдът като цвят не е на нивото на цаворитът - цаворитът - по-секси зелено.

Ама и Форексов е прав - диамантът може да се фабрикува (макар изкуственото да си е изкуствено), ама златцето - доста по-трудно за фабрикуване - ного скъпо излиза...
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X