Първоначално изпратено от Shemata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЪЪ...същя този имаше 6 бона 'усреднени загуби' когато златото стигна почти 1800 края на февруари и никакъв не се показа допреди 3 седмици.. Оттогава всяка сутрин като лумпен повтаря едно и също..
1. Инвест1 си каза техниката, която ползва.
2. Разбрах го добре как търгува, и че подобна търговия би му донесла успех ако търгува по посока на дългосрочния фундаментален тренд.
3. Лично мое мнение е, че Схемата се справя най добре от всички дето се дърлим тук при определяне на фундаменталния тренд.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПазарът на злато влияе все по-силно и на все повече пазари! Причината е, че златото ускорено си възвръща ролята на пари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОт две години чета форума. Сравнително най добре определя фундаменталния тренд Схемата. Сега той казва надолу. Системата ти не е лоша. Играй по същия начин но надолу, докато не чуеш, че Схемата си е променил мнението. Тогава затваряш всички оставащи позиции и следиш кой финансов инструмент ще започне колегата да търгува активно. Той си казва, няма страшно.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи не вярвам да вярваш че пазара на злато може да влияе на пазара на валутаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПак не внимаваш, какво аз съм написал и какво ти!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЪхъ от 1560 до 1565 голям натиск, голямо нещо.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЯвно този който продава злато срещу евро и паунди не може да насмогне, защото цената му постоянно расте!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОт две години чета форума. Сравнително най добре определя фундаменталния тренд Схемата.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнениесамо спорове....
дайте стратегия за някой лев да се изкара от златото или среброто.
Аз лично се сещам само да се купуват малки порции при голям акаунт
и да се продава непрекъснато с малък профит,но печалбата е скромна,
трупа се бавно!Според вас на такава система за търговия как може да
и се усили резултата?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНякой усърдно продава злато срещу евро и паундиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНякой усърдно пазарува злато срещу евро и паунди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнениесамо спорове....
дайте стратегия за някой лев да се изкара от златото или среброто.
Аз лично се сещам само да се купуват малки порции при голям акаунт
и да се продава непрекъснато с малък профит,но печалбата е скромна,
трупа се бавно!Според вас на такава система за търговия как може да
и се усили резултата?
Коментар
Коментар