IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Много бих се зарадвал ако до края на месеца видим Златото между 1400-1500 $ .

Скоро като почне да пада ще пада много бързо.
    На мен този му цитат ми е любимият! ОТ 06.03.12г. е

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      ЪЪ...същя този имаше 6 бона 'усреднени загуби' когато златото стигна почти 1800 края на февруари и никакъв не се показа допреди 3 седмици.. Оттогава всяка сутрин като лумпен повтаря едно и също..
      Иване, внимавай какво се пише от всеки участник, иначе рискуваш да заприличаш на Ернесто Гевара от Росарио.

1. Инвест1 си каза техниката, която ползва.
      2. Разбрах го добре как търгува, и че подобна търговия би му донесла успех ако търгува по посока на дългосрочния фундаментален тренд.
      3. Лично мое мнение е, че Схемата се справя най добре от всички дето се дърлим тук при определяне на фундаменталния тренд.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Пазарът на злато влияе все по-силно и на все повече пазари! Причината е, че златото ускорено си възвръща ролята на пари!
        Така е все по-силно влияе. Примерно от 0,00001 % вече влияе 0,000013%

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          От две години чета форума. Сравнително най добре определя фундаменталния тренд Схемата. Сега той казва надолу. Системата ти не е лоша. Играй по същия начин но надолу, докато не чуеш, че Схемата си е променил мнението. Тогава затваряш всички оставащи позиции и следиш кой финансов инструмент ще започне колегата да търгува активно. Той си казва, няма страшно.
          ЪЪ...същя този имаше 6 бона 'усреднени загуби' когато златото стигна почти 1800 края на февруари и никакъв не се показа допреди 3 седмици.. Оттогава всяка сутрин като лумпен повтаря едно и също..
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Ми не вярвам да вярваш че пазара на злато може да влияе на пазара на валута
            Пазарът на злато влияе все по-силно и на все повече пазари! Причината е, че златото ускорено си възвръща ролята на пари!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Пак не внимаваш, какво аз съм написал и какво ти!?
              Ми не вярвам да вярваш че пазара на злато може да влияе на пазара на валута - при положение че разликата в мащабите е като между пазара в Долно Уйно и Капалъ Чарши

Коментар

• Златото се срива .
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Ъхъ от 1560 до 1565 голям натиск, голямо нещо.
                  Пак не внимаваш, какво аз съм написал и какво ти!?
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Явно този който продава злато срещу евро и паунди не може да насмогне, защото цената му постоянно расте!?
                    Ъхъ от 1560 до 1565 голям натиск, голямо нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      От две години чета форума. Сравнително най добре определя фундаменталния тренд Схемата.
                      Момент... Трябва обаче да имаш предвид, че този съвет ти го дава човекът, който настява да се построи паметник на Сюлейман паша на връх Шипка!

Коментар

• Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнение
                        само спорове....
                        дайте стратегия за някой лев да се изкара от златото или среброто.
                        Аз лично се сещам само да се купуват малки порции при голям акаунт
                        и да се продава непрекъснато с малък профит,но печалбата е скромна,
                        трупа се бавно!Според вас на такава система за търговия как може да
                        и се усили резултата?
                        От две години чета форума. Сравнително най добре определя фундаменталния тренд Схемата. Сега той казва надолу. Системата ти не е лоша. Играй по същия начин но надолу, докато не чуеш, че Схемата си е променил мнението. Тогава затваряш всички оставащи позиции и следиш кой финансов инструмент ще започне колегата да търгува активно. Той си казва, няма страшно.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

Някой усърдно продава злато срещу евро и паунди
                          Явно този който продава злато срещу евро и паунди не може да насмогне, защото цената му постоянно расте!?

Коментар

Някой усърдно пазарува злато срещу евро и паунди.
                            Някой усърдно продава злато срещу евро и паунди - казано с други думи разбира се

Коментар

• Някой усърдно пазарува злато срещу евро и паунди.

Коментар

• Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнение
                                само спорове....
                                дайте стратегия за някой лев да се изкара от златото или среброто.
                                Аз лично се сещам само да се купуват малки порции при голям акаунт
                                и да се продава непрекъснато с малък профит,но печалбата е скромна,
                                трупа се бавно!Според вас на такава система за търговия как може да
                                и се усили резултата?
                                Закриваш всички акаунти и спираш да си играеш томагочи /всъщност със същия успех може да си уплътняваш времето с пасане на овце във "Фермата"/, вкарваш прилична сума в инвестиционно злато и чакаш, чакаш, чакаш нервите на Бернанке да не издържат и да натисне отново копчето на печатарката.

Коментар

Working...
                                X