IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Когато думата "криза" изчезне да се повтаря по света, Златото ще е около 500$...т.ч. няма да има възможност и смисъл да се скъсява. А инак фундамента показва отдавна, че трябва да се скъсява.

Повечето мини произвеждат на 250-350$ Златото. Им мини със 180% марж на печалбата за миналата година при цени от 1100-1200$. Смятай какви печалби правят сега. ... Това е фундамента!!! Гледай производствента стойност и си правиш извод колко трябва да е цената. . Анализът основан на себестойност е доказано да бъде най-точния в дългосрочен период .

Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
    За бога хора, НЕ СКЪСЯВАЙТЕ! Рано е още! Следете повече фундамента и по- малко графиките. Когато света спре да повтаря думата КРИЗА във всяко второ изречение ТОГАВА може да се търсят къси.
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
      хехее има ли още които да слушат глупостите на некадърник като този - щом някъв смешен чиновник тръгнал да дава акъл до къде я докарахме в Булгаристана ......
      сега ЗАПОМНЕТЕ ДОБРЕ КАКВО ЩЕ ВИ КАЖА - ЦЕНАТА НА ЗЛАТОТО НЯМА ДА ПАДНЕ А ЩЕ СЕ НАЧИ НАД 2 000 $ ДОРИ НАД 3 000$ - МОЖЕ И МНОГО ПОВЕЧЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ТОВА КАКВА СЕ СЛУЧИ С КРИЗАТА . ЗА БОГА БРАТЯ НЕ ПРОДАВАЙТЕ ЧЕ ПОСЛЕ ШЕ СИ ЯДЕТЕ НОКТИТЕ - НЕ СЛУШАЙТЕ СМЕШНИЦИ - това и аз мога да го кажа - цената е много висока продавайте
      поредният messiah
      ще поскъпне, колкото поскъпне
      not a penny less, not a penny more
      а ти не си ванга да го провидиш
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Dali;явно хората са се вслушали в съветът на Монката ,че цената на златото ще пада, защото вече е много висока http://bolgari.net/chui_diankov_i_pr...to-n-4037.html и за това бързат да продават златцето си.Аз пък килцето което баба ми завеща.,няма да го продавамЩе правя кат евреите.Част в злато ,част във валута и част в имоти ще държа
        хехее има ли още които да слушат глупостите на некадърник като този - щом някъв смешен чиновник тръгнал да дава акъл до къде я докарахме в Булгаристана ......
        сега ЗАПОМНЕТЕ ДОБРЕ КАКВО ЩЕ ВИ КАЖА - ЦЕНАТА НА ЗЛАТОТО НЯМА ДА ПАДНЕ А ЩЕ СЕ НАЧИ НАД 2 000 $ ДОРИ НАД 3 000$ - МОЖЕ И МНОГО ПОВЕЧЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ТОВА КАКВА СЕ СЛУЧИ С КРИЗАТА . ЗА БОГА БРАТЯ НЕ ПРОДАВАЙТЕ ЧЕ ПОСЛЕ ШЕ СИ ЯДЕТЕ НОКТИТЕ - НЕ СЛУШАЙТЕ СМЕШНИЦИ - това и аз мога да го кажа - цената е много висока продавайте

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
          За бога хора, НЕ СКЪСЯВАЙТЕ! Рано е още! Следете повече фундамента и по- малко графиките. Когато света спре да повтаря думата КРИЗА във всяко второ изречение ТОГАВА може да се търсят къси.
          късно е да им го напомняш
          на шемата късите са със средна цена под 1600 . той затва и опява така за балона
          поне трябва да му се признае , че яко дупе има де към момента му свети 5 цифрена сума в червено
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Ок !!!

Успех!!!

няма се предаваш!!! И умната с лоста .Гледай да имаш достатъчно средства . В последната фаза сме на Златото. И няма се шашкаш. Аз имам 40 къси унции. . Трябва да изкараме и да направим добри печалби, за да си заслужава инвестицията .
            инвестирал съм три пъти повече средства отколкото имам по сметката. половината късо злато, а другата половина дълга платина. надявам се платината да ме извади от калта ако златото се наичи малко повече от очакваното.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• За бога хора, НЕ СКЪСЯВАЙТЕ! Рано е още! Следете повече фундамента и по- малко графиките. Когато света спре да повтаря думата КРИЗА във всяко второ изречение ТОГАВА може да се търсят къси.

Коментар

• Ок !!!

Успех!!!

няма се предаваш!!! И умната с лоста .Гледай да имаш достатъчно средства . В последната фаза сме на Златото. И няма се шашкаш. Аз имам 40 къси унции. . Трябва да изкараме и да направим добри печалби, за да си заслужава инвестицията .

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                не съм. даже добавих още на левъридж. ама хеджирах с платина. като изляза ще си призная.

Коментар

mechobikov,

да не излезна от късите???
                  не съм. даже добавих още на левъридж. ама хеджирах с платина. като изляза ще си призная.
                  tnm

Коментар

• mechobikov,

да не излезна от късите???

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    амин

Коментар

• inokentii,

спокойно .

п.с. това е хубавото на борсите... винаги има купувачи и продавачи. Едните виждат нещата по един начин другите по друг. Който мисли, че Златото ще расте то да купува. Аз очаквам сериозен спад . Т.ч. съм в къси

Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнение
                      Аха, значи си затворил късата позиция и се готвиш за нова къса на 1920? Абе схема, те нормалните хора сега биха влезли на дълго, а не да чакат златото да стигне върха си, за да скъсят .... само, за да излязат прави

Коментар

• Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнение
                        Хората масово продават златото си, фирми го купуват и изнасят
                        http://dnes.dir.bg/news/zlato-zlatar...s-9249536?nt=9
                        Dali;явно хората са се вслушали в съветът на Монката ,че цената на златото ще пада, защото вече е много висока http://bolgari.net/chui_diankov_i_pr...to-n-4037.html и за това бързат да продават златцето си.Аз пък килцето което баба ми завеща.,няма да го продавамЩе правя кат евреите.Част в злато ,част във валута и част в имоти ще държа
                        Last edited by коки; 11.08.2011, 15:29.
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнение
                          Аха, значи си затворил късата позиция и се готвиш за нова къса на 1920? Абе схема, те нормалните хора сега биха влезли на дълго, а не да чакат златото да стигне върха си, за да скъсят .... само, за да излязат прави
                          ама и ти къртиш мивки. много интересно нормалните хора как разбират дали златото е стигнало върха си или не.
                          tnm

Коментар

Златото най-много да направи още един "шиш" до 1880 -1920 ...най-много и после потегля към 1200 $. Което ще го стигне за 3-4 месеца . От там догодина 800$ и после надолу към 300-400$

Коментар

Златото най-много да направи още един "шиш" до 1880 -1920 ...най-много и после потегля към 1200 $. Което ще го стигне за 3-4 месеца . От там догодина 800$ и после надолу към 300-400$
                              амин
                              tnm

Коментар

• Златото най-много да направи още един "шиш" до 1880 -1920 ...най-много и после потегля към 1200 $. Което ще го стигне за 3-4 месеца . От там догодина 800$ и после надолу към 300-400$

Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                В случай, че се окаже балонче не ми се мъдри обратната посока.
                                Софикс от 1950 надоле да не се окаже много полегат.

Коментар

Working...
                                X