IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнение
    Марджина се вдигна при златото с 22 процента и за няколко дни сложи стотици долари в цената си .Помня какво стана със среброто в тази ситуация ,а и всички тук Времето на полуживот на тази мярка е около седмица Така че другата седмица ще има рецидив на 1780 Повод за това - другите метали поскъпват добре
    P S А може и до довечера да стигне котата от вторник
    ми той марджина не се ли вдига еднакво за дългите и за късите. аз сутринта питах ама никой не ми обясни
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Марджина се вдигна при златото с 22 процента и за няколко дни сложи стотици долари в цената си .Помня какво стана със среброто в тази ситуация ,а и всички тук Времето на полуживот на тази мярка е около седмица Така че другата седмица ще има рецидив на 1780 Повод за това - другите метали поскъпват добре
      P S А може и до довечера да стигне котата от вторник

Коментар

• в българския език има една особеност. някой употреби ли думата ясно, значи нищо не му е ясно. майсторе бре, ти търгуваш ли въобще. то вярно, че първия ми пост е див и варварски, ама сега специално за теб го обясних човешки.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Щото пишеш туй дето не трябва и затова сега искат да се обясняваш.
          Прави си сделките, а тук само ще спамиш.
          Успех!

П.П. Има хляб в тактиката ти.
          то вярно че съм го написал едното през главата, другото през краката.
          мастъре извинявай
          анон6706 весело изкарване на почивката
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            не мога да разбера само що се на тебе трябва по два пъти да ти се обяснява.
            Ясно, трябваше да се сетя... Още едно камилче с безкраен порфейл да налива в губещи позиции и да стиска докато излезе на печалба.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

ми то нивото не се е променяло много. погледни графиката. първата съм я отворил. другите в зависимост от движението или ще ги добавям на печалба или на загуба. не мога да разбера само що се на тебе трябва по два пъти да ти се обяснява.
              Щото пишеш туй дето не трябва и затова сега искат да се обясняваш.
              Прави си сделките, а тук само ще спамиш.
              Успех!

П.П. Има хляб в тактиката ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Кво стана с малкото "изграждане" на дълги в австралиец/йена? Още ли е сладко или вече е горчиво?
                ми то нивото не се е променяло много. погледни графиката. първата съм я отворил. другите в зависимост от движението или ще ги добавям на печалба или на загуба. не мога да разбера само що се на тебе трябва по два пъти да ти се обяснява.
                tnm

Коментар

така изглежда. ама ЗЛОТО точно на върха така се мята като риба на сухо , че не виждам подходящо място за стоп. затова скъсявам по малко, че да е сладко
                  Кво стана с малкото "изграждане" на дълги в австралиец/йена? Още ли е сладко или вече е горчиво?
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

така изглежда. ама ЗЛОТО точно на върха така се мята като риба на сухо , че не виждам подходящо място за стоп. затова скъсявам по малко, че да е сладко
                    Аз не пипам там!

Коментар

• Първоначално изпратено от Radio signal Разгледай мнение
                      H&S с цел под 1650 виждам аз.....
                      tnm

Коментар

• H&S с цел под 1650 виждам аз.....

Коментар

• че го и проби биля
                          tnm

Коментар

• ЗЛАТЮ е на вчерашното дъно
                            tnm

Коментар

• Фенове на голда, в понеделник имате годишнина. Да не забравите да почерпите, приемам във всякакви деноминации

http://www.reuters.com/article/2011/...77A3CT20110811
                              |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                              |___________||__|___|)
                              (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
                                Питай го просто - абе ти би ли "инвестирал" на сегашни цени !?!? ??
                                Щото дори да те излъже, има нещо друго - себе си не може да излъже
                                Нека го надуват балона. Нормално е, към финалната фаза да присъства нон стоп в коментарите на форума. А преди не се сещаха много, да го коментират ...
                                Искат да ни окъпят като с пролетна роса, ама им личи от 3500 км, както казваше Лук скайуокър
                                Той всъщност е инвестирал на настоящите цени ако има отворена позиция. Всяка позиция си е само за момента. Това че някой може да се успокоява че има пейпър профит от нещо щото е влязъл по-на ниско, изобщо не променя факта че ако имаш отворена позиция днес, това е равнозначно на покупка днес. Всичко друго са само психологически успокоения.

Коментар

Working...
                                X