Първоначално изпратено от dani de vito
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Марджина се вдигна при златото с 22 процента и за няколко дни сложи стотици долари в цената си .Помня какво стана със среброто в тази ситуация ,а и всички тукВремето на полуживот на тази мярка е около седмица
Така че другата седмица ще има рецидив на 1780
Повод за това - другите метали поскъпват добре
P S А може и до довечера да стигне котата от вторник
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЩото пишеш туй дето не трябва и затова сега искат да се обясняваш.
Прави си сделките, а тук само ще спамиш.
Успех!
П.П. Има хляб в тактиката ти.
мастъре извинявай
анон6706 весело изкарване на почивкатаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениене мога да разбера само що се на тебе трябва по два пъти да ти се обяснява.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеми то нивото не се е променяло много. погледни графиката. първата съм я отворил. другите в зависимост от движението или ще ги добавям на печалба или на загуба. не мога да разбера само що се на тебе трябва по два пъти да ти се обяснява.
Прави си сделките, а тук само ще спамиш.
Успех!
П.П. Има хляб в тактиката ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКво стана с малкото "изграждане" на дълги в австралиец/йена? Още ли е сладко или вече е горчиво?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениетака изглежда. ама ЗЛОТО точно на върха така се мята като риба на сухо , че не виждам подходящо място за стоп. затова скъсявам по малко, че да е сладкоСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениетака изглежда. ама ЗЛОТО точно на върха така се мята като риба на сухо , че не виждам подходящо място за стоп. затова скъсявам по малко, че да е сладко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radio signal Разгледай мнениеH&S с цел под 1650 виждам аз.....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Фенове на голда, в понеделник имате годишнина. Да не забравите да почерпите, приемам във всякакви деноминации
http://www.reuters.com/article/2011/...77A3CT20110811|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеПитай го просто - абе ти би ли "инвестирал" на сегашни цени !?!? ??
Щото дори да те излъже, има нещо друго - себе си не може да излъже
Нека го надуват балона. Нормално е, към финалната фаза да присъства нон стоп в коментарите на форума. А преди не се сещаха много, да го коментират ...
Искат да ни окъпят като с пролетна роса, ама им личи от 3500 км, както казваше Лук скайуокър
Коментар
Коментар