Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Златото ще се катери още малко и пак ще се сурне надолу със 100 долара за радост на Шемета. Според мен няма да има QE3 този месец. Само с вербални намеси успяват да вдигат индексите, така че няма смисъл да печатат. Засега. Балансът на ФЕД почти не мърда. Това може да продължи още няколко месеца до изборите в САЩ.
Днес ЕЦБ няма да направи нищо и златото ще падне малко. В четвъртък Бернанке ще каже, че има готовност "да стимулира" и пак ще се вдигне. После с наближаването на изборите в Гърция ще пада. На 17-и проевропейските партии ще спечелят там и ще имаме ръст, който ще продължи до 20-и в очакване на QE3. Такъв обаче няма да има, тъй като SAP500 ще бъде към 1300. И пак ще се спусне златото надолу до 1550. И така ще продължим нагоре надолу докато дефицитът на правителството в САЩ стигне пак тавана и отново ще трябва да се вдига. В края на годината - над 1800 долара за унция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеОмръзнахте на всички.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЯ се върни в темата назад и виж как съм управлявал позицията за 1,5 години назад .
Можеш да видиш колко печалба съм генерирал .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЯ се върни в темата назад и виж как съм управлявал позицията за 1,5 години назад .
Можеш да видиш колко печалба съм генерирал .I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Я се върни в темата назад и виж как съм управлявал позицията за 1,5 години назад .
Можеш да видиш колко печалба съм генерирал .
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеКой е тоз дето печели, че не се сещам...Сещам се за един дето твърди, че има 50 къси от 1620 и в петък губеше по хиляда на час като гледаше как му се изпарарява 'печалбата' ..Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЯвно доста хора завиждат и ги е яд, че някой печели .I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Явно доста хора завиждат и ги е яд, че някой печели .
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеПодозирам, че Шемата има реална сметка..Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар