IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Гари, ти продал ли си или си купил златото?... Да се опитам ли да позная?
    Не съм по скъсяването аз.

Коментар

• Златото ще се катери още малко и пак ще се сурне надолу със 100 долара за радост на Шемета. Според мен няма да има QE3 този месец. Само с вербални намеси успяват да вдигат индексите, така че няма смисъл да печатат. Засега. Балансът на ФЕД почти не мърда. Това може да продължи още няколко месеца до изборите в САЩ.
      Днес ЕЦБ няма да направи нищо и златото ще падне малко. В четвъртък Бернанке ще каже, че има готовност "да стимулира" и пак ще се вдигне. После с наближаването на изборите в Гърция ще пада. На 17-и проевропейските партии ще спечелят там и ще имаме ръст, който ще продължи до 20-и в очакване на QE3. Такъв обаче няма да има, тъй като SAP500 ще бъде към 1300. И пак ще се спусне златото надолу до 1550. И така ще продължим нагоре надолу докато дефицитът на правителството в САЩ стигне пак тавана и отново ще трябва да се вдига. В края на годината - над 1800 долара за унция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение
        Омръзнахте на всички.
        Гари, ти продал ли си или си купил златото?... Да се опитам ли да позная?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Форекса и Схемата - ще направите добре ако спрете да спамите темата. Разменяйте си закачките на лични. Омръзнахте на всички.

Коментар

• Малииии... това злато как катери. Има да пука дървената глава на шемата!...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Пуккккккккк!!!
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Евтино злато в близките 5-10 год. няма да има.
                Докато всички южняци,азиатци,индуси,черньовци,кроманьонци не станат хора - евтино няма да има.

Мнението си мое и не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Я се върни в темата назад и виж как съм управлявал позицията за 1,5 години назад .
                  Можеш да видиш колко печалба съм генерирал .
                  А згуби?

Коментар

Я се върни в темата назад и виж как съм управлявал позицията за 1,5 години назад .
                    Колко ?
                    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Я се върни в темата назад и виж как съм управлявал позицията за 1,5 години назад .

Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                      Кой е тоз дето печели, че не се сещам...Сещам се за един дето твърди, че има 50 къси от 1620 и в петък губеше по хиляда на час като гледаше как му се изпарарява 'печалбата' ..

Коментар

Явно доста хора завиждат и ги е яд, че някой печели .
                        Кой е тоз дето печели, че не се сещам...Сещам се за един дето твърди, че има 50 къси от 1620 и в петък губеше по хиляда на час като гледаше как му се изпарарява 'печалбата' ..
                        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Явно доста хора завиждат и ги е яд, че някой печели .

Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                          Подозирам, че Шемата има реална сметка..

Коментар

• http://www.zerohedge.com/news/hoardi...pril-hong-kong

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata 08.12.2011 година
                              Пуккккк !!!

Хайде Злато тръгвай към 1200 $.

п.с. скоро ще го разцепят Златото . Умната колеги
                              разцепи го наистина.

Коментар

• Пуккккккк!!!

Коментар

Working...
                                X