IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Искам да река, че в обозримо бъдеще златцето ще удари две, после три, после пет бимберици.... а они си играят на дребни врътчички за по няколко кинта.

Ще удари - неизбежно е. Сички знаем що - щото златцето е истинско, а кинтите - не.
    дай превод на бимберици
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
      И кво багера ще срути тренда на златото или ще отнесе дупенцата на скъсилите
      Искам да река, че в обозримо бъдеще златцето ще удари две, после три, после пет бимберици.... а они си играят на дребни врътчички за по няколко кинта.

Ще удари - неизбежно е. Сички знаем що - щото златцето е истинско, а кинтите - не.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Вий ми мязате на малки чаавенца, дето усърдно ровят со мънинките си пласмасови лопатчички в пясъкът и така сте се улисали в това си занимание, че не виждате багерът, засилил се зад крехките ви и некосмясали дупенца.
        И кво багера ще срути тренда на златото или ще отнесе дупенцата на скъсилите

Коментар

• Вий ми мязате на малки чаавенца, дето усърдно ровят со мънинките си пласмасови лопатчички в пясъкът и така сте се улисали в това си занимание, че не виждате багерът, засилил се зад крехките ви и некосмясали дупенца.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение
            Златото ще се катери още малко и пак ще се сурне надолу със 100 долара за радост на Шемета. Според мен няма да има QE3 този месец. Само с вербални намеси успяват да вдигат индексите, така че няма смисъл да печатат. Засега. Балансът на ФЕД почти не мърда. Това може да продължи още няколко месеца до изборите в САЩ.
            Днес ЕЦБ няма да направи нищо и златото ще падне малко. В четвъртък Бернанке ще каже, че има готовност "да стимулира" и пак ще се вдигне. После с наближаването на изборите в Гърция ще пада. На 17-и проевропейските партии ще спечелят там и ще имаме ръст, който ще продължи до 20-и в очакване на QE3. Такъв обаче няма да има, тъй като SAP500 ще бъде към 1300. И пак ще се спусне златото надолу до 1550. И така ще продължим нагоре надолу докато дефицитът на правителството в САЩ стигне пак тавана и отново ще трябва да се вдига. В края на годината - над 1800 долара за унция.
            Браво пич! Не е толко важно дали си точен в прогнозите си, а че изрази мнението си обосновано и в срокове. Ще следя с интерес прогнозата ти, въпреки че аз очаквам още този месец QE3.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

28.05.2012 20:46

защо схема-статистика ли правиш?
              на 28,7 влязох!
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Колега!!!

поздравления! Изглежда си добър трейдър!

п.с. една малка поправка . Ти беше споменал, че го удължи на 28.70 $, а не на 28 $ . Малко преувиличи днес, но както и да е. На 29.74$ имаш 1 $ печалба на унция, което е добре. Поздрави! Следващият път бъди честен и ще станеш още по-добър трейдър!

Успех!

Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Take profit silv. from 28 to 29.74.
                shema

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Take profit silv. from 28 to 29.74.
                  shema
                  Не изчака голямата bunga bunga
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Take profit silv. from 28 to 29.74.
                    shema
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      Хммм... значи Сорос купува Злато .

"Gold Bugs Defy Bear-Market Threat With Soros Buying"

http://www.bloomberg.com/news/2012-0...mmodities.html
                      Да тази информация още в средата на миналия месец излезе, но той не е кой знае какво мерило, по-важното е, че централните банки купуват:
                      http://www.zerohedge.com/news/iran-g...ey-april-alone

Ако търгуваш като Анон да хванеш движението, това предполагам не е толкова важно, но ако се опитваш да хванеш дългосрочния тренд мисля, че е едно от основните неща, които трябва да се гледат.

Коментар

• Хммм... значи Сорос купува Злато .

"Gold Bugs Defy Bear-Market Threat With Soros Buying"

http://www.bloomberg.com/news/2012-0...mmodities.html

Коментар

• Златото надуши от рано какво му готвят..

От днес вече петрола и сребото май ще се присъединят..
                          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Гари благодаря за краткия анализ, който направи. Дали е верен само времето ще покаже. Хубаво е че се аргументира и посочи точни дати.
                            Моите графики ми подсказват, че следващо ниво на съпротива ще е 1660, подкрепа на 1540. Надявам се датите да съвпаднат с твоите прогнози

Поздрави и успех в търговията!

Коментар

• Е, все пак докато не затвори позициите няма и загуба.

Коментар

• Поздравления колега!

за сега ти се оказваш прав .

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Малииии... това злато как катери. Има да пука дървената глава на шемата!...

Коментар

Working...
                                X