Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеТук кога да очакваме да стартира гласуваното обратно изкупуване?
На ОСА казаха че според посредника им - Елана, можели да изкупуват акции само в периодите позволени за вътрешни лица. Аз възразих че това не е вярно и че БФБ и ИХБ например си изкупуват по всяко време. Те казаха че ще проверят, но аз лично се съмнявам.. Хората са земеделци и търговци не брокери.. Елана са за бой!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеАко може бай Ганьо да почне пак да плюе тук, че цената заспа днес.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
И аз си мислех,че Алтерко което купих на 2,87 няма да иде на повече от 4 лева,ама ейго на 16 лева!Не викай дявола! Препоръки никакви разбира се!
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Важно е да покажат уважение давайки дивидент а и без дивидент трудно ще отидем до 20 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Аз предпочитам от 5лв,да стане 10лв,отколкото да дадат 0,3лв дивидент.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнениеСлед 13 години борсова история, най-накрая им се "откъсна от сърцето" да подхвърлят малко трохи като дивидент на акционерите. Правят го заради международната конюнктура, която позволява главоломно нарастващи печалби на агробизнесите, част от които са и те. Познайте дали щеше да има дивидент, ако това не се беше случило. Рано е да бъдат обсипвани с хвалебствия, при все че повече от десетилетие не споделиха и стотинка от печалбата си с акционерите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
След 13 години борсова история, най-накрая им се "откъсна от сърцето" да подхвърлят малко трохи като дивидент на акционерите. Правят го заради международната конюнктура, която позволява главоломно нарастващи печалби на агробизнесите, част от които са и те. Познайте дали щеше да има дивидент, ако това не се беше случило. Рано е да бъдат обсипвани с хвалебствия, при все че повече от десетилетие не споделиха и стотинка от печалбата си с акционерите.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да. Разцепи вече Алтерко и почва тук да громи
Направо не е за вярване как не вижда очевидни неща.. уникат!
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеГруеца с включването си тук и омразата, която сее, потвърждава положителния тренд по позицията. Влизам.
Edit. Текуща цена 10 лв. Дрън.
Направо не е за вярване как не вижда очевидни неща.. уникат!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Прав си, здрав и успешен и ти -дано тази акция, а и друготе ти донесат таргетирания профит
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеГруеца с включването си тук и омразата, която сее, потвърждава положителния тренд по позицията. Влизам.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар