Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
- Приема решение за извършване на обратно изкупуване на собствени акции на дружеството при следните условия:
- Брой акции, подлежащи на обратно изкупуване – до 3% от общия брой акции с право на глас, издадени от дружеството или до 204 000 броя акции.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПисах мейл на г-н Райков и скоро се надявам на отговор, а още по-добре и на действия от страна на мениджмънта.По-добре звънни на яхтата, те да му дръпнат ушите и да го заплашат, че иначе ще разпродадеш 100-те си акции, с което ще срутиш цената, за която мажото полага толкова грижи и толкова много му дреме, че сън не го хваща
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПисах мейл на г-н Райков и скоро се надявам на отговор, а още по-добре и на действия от страна на мениджмънта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Аз съм на принципа, че постоянно трябва да се пише на ДВИ-тата и ако не отговарят на СЕО-тата, за да не забравят, че има и други с тях на лодката
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да, затова си напълно прав! Щом е гласувано обратно изкупуване и пазарната цена е в неговите граници, такова трябва да бъде направено! Най-вече за да се излъчи сигнал за последователност и предвидимост от ръководството!
Може би трябва да пуснем малко мейли до г-н Райков.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Когато има избор за получаване на дивидент в акции както в Aegon, после изкупуват обратно същия брой акции за да се запази размерът на капитала непроменен. Иначе когато са малко свободните акции, напротив, мажоритари продават за да увеличат FF ако искат попадане в индекса. Нашия случай напомня на Белуга там заинтересувани мажоритари изкупиха милиони акции и свиха свободните така цената се повиши 6 пъти, дори девет спрямо минимумаLast edited by Кисимов; 15.09.2021, 15:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
За мен не е толкова важно обратното изкупуване ,по важно е да си коректен и като се гласува нещо то да се изпълнява .Имам малко акции и си ги държа засега
Може би трябва да пуснем малко мейли до г-н Райков.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеНещо се събудиха мечките. Явно и обратното се забавя но и това ще се случи, ще трябва да се почака
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Ще се случат нещата с времето, ясно че всички искаме само ъп! Дори беше време малко да спихне и да има консолидацията та после с нови сили
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Абе те нека си удвоят печалбата тази година, пък и без обратно, в един момент цената ще си отиде към 20 лв.
Акцията е чудесна за дългосрочно държане!
Коментар
Коментар