Първоначално изпратено от vankel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеГруйче, ако гледаш внимателно ще видиш, че всеки следващ пакет се слага на по-висока цена. Явно не бързат да излизат "почти на всяка цена"Това е добре и за нас, защото не рутят цената
Не е препоръка
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
наистина интересно защо определени фондове искат да излязат от тук, при това почти на всяка цена?
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
само да не е македонски и да се возят по Струма, както се случи през 2008, макар че тогава си бяхме дерайлирала влакова композиция. Иначе на хубава акция лоша не мога да кажа, въпреки кофти мажоритаря - наистина интересно защо определени фондове искат да излязат от тук, при това почти на всяка цена?
А относно продажбите на ПФ, те са типичен обратен индикатор.. щом те продават на инат, супер е за влизане. За мен тази стратегия е проработвала десетки пъти, вярвам че и сега е така!
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Чак пък много.. нали знаеш, един автобусNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Когато много играчори започнат да мислят еднакво, резултатът е .....
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Ааа, явно и други мислят като менНе е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнениеАз лично си продадох Алтеркото, въпреки огромния ми сантимент към акцията. Не вярвам там цената да се опетори какъвто е потенциала тук.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнениеВ края на септември са имали акции за 3.86 млн. лева. Сега сигурно вече за около млн. лева по-малко.Не е препоръка
Коментар
�
Коментар