Първоначално изпратено от olimpiec
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Ама ти наистина нямаш спирка - човекът, който от 20 прогнози за 2020 беше на 19 място по доходност и когото дори, аз, мега "каръкът" и "хейтър" бих по доходност - буахахаха. Или май беше другият човек, който се стресна от бас за Недоверие и започна да увърта за едни кирливи 200 кинта? Стига де - имал бил фолоуърс, на колко години си - на 10 ли? Импето не пише във форума от 3 години, ако не ме лъже паметта, и пак има 60+ последователи. Кажи си, че без да ти се обадят по телефона не правиш сделка и бъди рахат - никой не ти завижда за първата година, в която си на плюс за последните 5.
Бъди все така здрав и успешен и внимавай, че след "супер успешните ти прогнози" в близко бъдеще много от тези 80 фолоуърс ще искат да се видят с теб в първо лице единствено число, за да изразят "благодарсността" си -трудно се насмогва на хорската "любов", особено когато пиесата по халтура свърши кинтите за помпане, но и този филм сме го гледали...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗабелязваш ли груйчо, че с никой друг не се закачам.. просто ти си уникален хейтър.. тъп но упорит! Как все налазваш да хейтиш най-добре развиващите се акции.. това си е направо талант! И как не те досрамява все да си в ролята на Нане дето иска на Вуте да му е зле!?
Колкото до прогнози.. Ами просто ми погледни портфейла който съм публикувал в началото на годината.. по-ангажираща прогноза от това как си инвестирал над 100% от капитала си, здраве му кажи!
Ти колко заложи на прогнозите си за крах на Алтерко и ДОХ!?
Относно полезността.. ами сигурно са полезни мненията ми.. хората да кажат.. следват ме 80 човека.. При теб колко са!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПоредно “прекрасно” и “смислено” мнение - за такива като теб важи максимата, че интернет не може да те направи по-тъп, отколкото си, само спомага да покажеш тъпотата си и пред света! А дори не пишех към теб, но явно много дълбоко съм ви го набил на някои места…
П.С. Имаш ли поне едно полезно мнение в този форум освен пружини, ластици, позитивните форумци и хейтърите и каръците? Поне едно с някаква смислена прогноза, пък макар и да са ти я казали по телефона?
Коментар
-
Забелязваш ли груйчо, че с никой друг не се закачам.. просто ти си уникален хейтър.. тъп но упорит! Как все налазваш да хейтиш най-добре развиващите се акции.. това си е направо талант! И как не те досрамява все да си в ролята на Нане дето иска на Вуте да му е зле!?
Колкото до прогнози.. Ами просто ми погледни портфейла който съм публикувал в началото на годината.. по-ангажираща прогноза от това как си инвестирал над 100% от капитала си, здраве му кажи!
Ти колко заложи на прогнозите си за крах на Алтерко и ДОХ!?
Относно полезността.. ами сигурно са полезни мненията ми.. хората да кажат.. следват ме 80 човека.. При теб колко са!?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХаха, Груев неповторим си! Пак ли ще слагаш прът в колелото не прогреса!?
Само за едно те моля.. не купувай преди 20 лв., че няма такъв карък на БФБ
П.С. Имаш ли поне едно полезно мнение в този форум освен пружини, ластици, позитивните форумци и хейтърите и каръците? Поне едно с някаква смислена прогноза, пък макар и да са ти я казали по телефона?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Не зная доколко са " гадулки" и неефективни,
Но от инвестициите им в Атера не следва точно това -
31.12.2018 - 5,021,276 бр
31.12.2019 - 5,298,255 бр
31.12.2020 - 5,743,131 бр
31.03.2021 - 5,790,176 бр
- 1 like
Коментар
-
"Вербалните интервенции" във форума са част от играта(свикнали сме) - когато е ясно, че има едър продавач, всеки иска да мине тънко.Тишината е плашеща, не писанията срещу хартията.
Колкото до мажо - начинът на придобиване на Кехлибар подсказва, че не е толкова черен.
ПФ им усложниха живота с изисквания за ликвидност и оценка на нисколиквидни позиции.А и едва ли си заслужава ангажиране на човешки ресурс за следене на отчети и новини, ако е 0.1% от портфейла.Осигурените все пак е добре да питат "защо", стига да знаят в кой ПФ са парите им.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХаха, Груев неповторим си! Пак ли ще слагаш прът в колелото не прогреса!?
Само за едно те моля.. не купувай преди 20 лв., че няма такъв карък на БФБ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПФ НН - да продаваш на инат!
Захранихме добре с акции от тях и на 4,20 и на 4,50 , после на 5-5,9 ,през 6,5 та до сега.. Така и не се усетиха че са най-големите гадулки по позицията! На 15-20 лв. само ще гледат с влажен поглед и празна торбичка
Прекрасно е че има такива неефективни инвеститори на БФБ, за да можем да печелим добре ние останалите
Но от инвестициите им в Атера не следва точно това -
31.12.2018 - 5,021,276 бр
31.12.2019 - 5,298,255 бр
31.12.2020 - 5,743,131 бр
31.03.2021 - 5,790,176 бр
Нямам акции в Агрия, но им хвърлям по едно око. Да, добра новина е за първия дивидент, както и за вземането на решение за обратно изкупуване.
Да видим, обаче и как ще се реализира решението за обратното, защото имаме доста дружества, при които е взето такова решение , но то се реализира или в символични размери, или не се реализира въобще.
Успехи желая все пак на държащите, защото в тази "малка лодка "- БФБ успехите на един са успехи за всички
- 5 Харесвания
Коментар
-
Хубаво ги хортувате тези работи, на хартия са верни, ама.... Ще рече човек, че тук са най-честните мажоритари и скапаните ПФ-та само искат да ги цакат с топла бира. Ми минете 5 страници назад в коментарите и се зачетете - а, ми то яко хейт било (щото нали всичко, дето не е славославене, е хейт). Обаче вътрешнярите вдигнаха цената в последните няколко месеца (мила родна картинка) ихоп - дитирамби до небесата колко хубаво било дружеството и как прекрасно работело. Апропо, същите ги слушах и в Неохим, преди да се върне в изходна позиция.
Та хубаво, Алонсо, да направят проверка тук, ама да я направят като как са ги "убедили" изобщо да влязат в този папир, че тогава наистина ще лъснат много нелицеприятни истини. Като почти навсякъде по родното БФБ - то затова и БФБ е на подобно дередже - лъжливи и нагли мажоритари и вътрешняри, пробващи се да прецакат някое и друго шаранче (ПФ) или цаца. Сефте го гледаме този филмNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Недей така с лошо, закъснелите също трябва да се качат на влака
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПФ НН - да продаваш на инат!
Захранихме добре с акции от тях и на 4,20 и на 4,50 , после на 5-5,9 ,през 6,5 та до сега.. Така и не се усетиха че са най-големите гадулки по позицията! На 15-20 лв. само ще гледат с влажен поглед и празна торбичка
Прекрасно е че има такива неефективни инвеститори на БФБ, за да можем да печелим добре ние останалите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Много съм мислил по този въпрос. Прав е Илчовски да обвинява такива като тях. Кво му пука на фонд мениджъра. Нито парите са негови, нито акциите, нито пък някой му държи сметка. Затова и агрия е на п/е 4 а западните и аналози са на 40. В крайна сметка не е луд, този който яде зелника
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар