Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 7 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПФ НН - да продаваш на инат!
Захранихме добре с акции от тях и на 4,20 и на 4,50 , после на 5-5,9 ,през 6,5 та до сега.. Така и не се усетиха че са най-големите гадулки по позицията! На 15-20 лв. само ще гледат с влажен поглед и празна торбичка
Прекрасно е че има такива неефективни инвеститори на БФБ, за да можем да печелим добре ние останалите
- 1 like
Коментар
-
ПФ НН - да продаваш на инат!
Захранихме добре с акции от тях и на 4,20 и на 4,50 , после на 5-5,9 ,през 6,5 та до сега.. Така и не се усетиха че са най-големите гадулки по позицията! На 15-20 лв. само ще гледат с влажен поглед и празна торбичка
Прекрасно е че има такива неефективни инвеститори на БФБ, за да можем да печелим добре ние останалите
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеУау ............. тая година ще отидем на 20 милиона печалба!!!!
Аз виждам резултата от задържана и преработена продукция, но не е недостижима твоята кота!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеМда, работата отива към балансова, а тя пък от своя страна расте подобаващоМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
УУУуаааУуу, зърна, олио земя - всичко изхвърча !!!Last edited by MrSi; 21.05.2021, 18:59.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеОтчета ми хареса на пръв поглед
УУУуаааУуу, зърна, олио земя - всичко изхвърча !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Споко тук отиваме към All Time High!
И аз не съм очаквал нито дивидент нито обратно и аз продадох малко но както виждаш всички сме изненадани ( или почти всички). Все още цената е ниска на фона на 125 милиона земеделска земя, силни резултати и т.н.
Не е препоръка!
За мен сигнала е силно бичи - ако започнат с обратното и плащат дивидент при тези малко на брой акции за напред - цената няма да има чак толкова значение. Бих признал дружеството и най - вече мениджмънта за много читави, щото освен СОФКОМ. , другис подобни процедури като че ли няма
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
А да, при новите компании които не дават инфо и инвеститорите сме някак си равнопоставени, там цената на акциите следват новините - както и на Запад.
Тук при старите компании първо се срива или качва акция и чак след няколко дни се появява информация
.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеПак влезнах
Бях продал на малко над 6 лв поради нечитавост ( това е стандарт на който повечето компании не отговарят ), но видиш ли изведнъж акцията стана читава - евалла, хем дивидент хем обратно изкупуване на и без това малкото на брой акции. Разбира се като че ли някой знаеше нещо и цената скочи над 50%.
Как така цената подскочи месец преди " добрите " новини.
И аз не съм очаквал нито дивидент нито обратно и аз продадох малко но както виждаш всички сме изненадани ( или почти всички). Все още цената е ниска на фона на 125 милиона земеделска земя, силни резултати и т.н.
Не е препоръка!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пак влезнах
Бях продал на малко над 6 лв поради нечитавост ( това е стандарт на който повечето компании не отговарят ), но видиш ли изведнъж акцията стана читава - евалла, хем дивидент хем обратно изкупуване на и без това малкото на брой акции. Разбира се като че ли някой знаеше нещо и цената скочи над 50%.
Как така цената подскочи месец преди " добрите " новини.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Предполагам си се включил на време..., имаш не малка заслуга за това начало
Коментар
Коментар