IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    ПФ НН - да продаваш на инат!
    Захранихме добре с акции от тях и на 4,20 и на 4,50 , после на 5-5,9 ,през 6,5 та до сега.. Така и не се усетиха че са най-големите гадулки по позицията! На 15-20 лв. само ще гледат с влажен поглед и празна торбичка

Прекрасно е че има такива неефективни инвеститори на БФБ, за да можем да печелим добре ние останалите
    Много съм мислил по този въпрос. Прав е Илчовски да обвинява такива като тях. Кво му пука на фонд мениджъра. Нито парите са негови, нито акциите, нито пък някой му държи сметка. Затова и агрия е на п/е 4 а западните и аналози са на 40. В крайна сметка не е луд, този който яде зелника
    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      ПФ НН - да продаваш на инат!
      Захранихме добре с акции от тях и на 4,20 и на 4,50 , после на 5-5,9 ,през 6,5 та до сега.. Така и не се усетиха че са най-големите гадулки по позицията! На 15-20 лв. само ще гледат с влажен поглед и празна торбичка

Прекрасно е че има такива неефективни инвеститори на БФБ, за да можем да печелим добре ние останалите
      Да продават щом не им се чака обратното изкупуване.

Коментар

• ПФ НН - да продаваш на инат!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
          Уау ............. тая година ще отидем на 20 милиона печалба!!!!

Аз виждам резултата от задържана и преработена продукция, но не е недостижима твоята кота!

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            Мда, работата отива към балансова, а тя пък от своя страна расте подобаващо
            Мани това за балансовата . Тук говорим за читавост - прозрачност, искреност - не мога да повярвам че пиша такива неща за Агрия. Скоро и на 14 може да отидем. Мениджмънта май ще се окажат доста по напред.
            Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Уау ............. тая година ще отидем на 20 милиона печалба!!!!

Коментар

• Мда, работата отива към балансова, а тя пък от своя страна расте подобаващо

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

УУУуаааУуу, зърна, олио земя - всичко изхвърча !!!
                  Не съм гледал отчета но със сигурност ще е добър - вече е оценен в цената на акцията. Ако питаш мен няма нужда да се публикува отчет тук, в Хим , Фиб и други "стари бараки"
                  Last edited by MrSi; 21.05.2021, 18:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                    Отчета ми хареса на пръв поглед

УУУуаааУуу, зърна, олио земя - всичко изхвърча !!!

Коментар

• Отчета ми хареса на пръв поглед

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Споко тук отиваме към All Time High!

И аз не съм очаквал нито дивидент нито обратно и аз продадох малко но както виждаш всички сме изненадани ( или почти всички). Все още цената е ниска на фона на 125 милиона земеделска земя, силни резултати и т.н.

Не е препоръка!

Благодаря за информацията ( която вече е отчетена от пазара )
                        За мен сигнала е силно бичи - ако започнат с обратното и плащат дивидент при тези малко на брой акции за напред - цената няма да има чак толкова значение. Бих признал дружеството и най - вече мениджмънта за много читави, щото освен СОФКОМ. , другис подобни процедури като че ли няма

Коментар

• А да, при новите компании които не дават инфо и инвеститорите сме някак си равнопоставени, там цената на акциите следват новините - както и на Запад.
                          Тук при старите компании първо се срива или качва акция и чак след няколко дни се появява информация
                          .

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                            Пак влезнах
                            Бях продал на малко над 6 лв поради нечитавост ( това е стандарт на който повечето компании не отговарят ), но видиш ли изведнъж акцията стана читава - евалла, хем дивидент хем обратно изкупуване на и без това малкото на брой акции. Разбира се като че ли някой знаеше нещо и цената скочи над 50%.
                            Как така цената подскочи месец преди " добрите " новини.
                            Споко тук отиваме към All Time High!

И аз не съм очаквал нито дивидент нито обратно и аз продадох малко но както виждаш всички сме изненадани ( или почти всички). Все още цената е ниска на фона на 125 милиона земеделска земя, силни резултати и т.н.

Не е препоръка!

Коментар

• Пак влезнах
                              Бях продал на малко над 6 лв поради нечитавост ( това е стандарт на който повечето компании не отговарят ), но видиш ли изведнъж акцията стана читава - евалла, хем дивидент хем обратно изкупуване на и без това малкото на брой акции. Разбира се като че ли някой знаеше нещо и цената скочи над 50%.
                              Как така цената подскочи месец преди " добрите " новини.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Предполагам си се включил на време..., имаш не малка заслуга за това начало
                                Твърде скромно ,но затова пък навреме

Коментар

Working...
                                X