Май няма да има за изкупуване, ако продължава така, тогава наистина трябва да променят параметри
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Уфф Инта, пет пъти трябва да чета поста, за да го разшифровам, все едно Чорбаджи Марко от Под игото пише, ама взех да свиквам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Уфф Инта, пет пъти трябва да чета поста, за да го разшифровам, все едно Чорбаджи Марко от Под игото пише, ама взех да свиквам
Инта, моля не се засягайте, приятно е да ви четем, но моля пишете по-разбираемо. Ще е чудесно за форума, да имаме по-добра ориентация в комуникациите. Предполагам и колегите ще се съгласят
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеСлаба ракия, при 2,12/акциз(до сегиз, а дее НГ) пазара трябваше да скрие бая стока до 14ста кота!
Обеднял е ритейла, скъсали са му хастара от друсане, но ще се найдат и други мераклии, зер хлеб с олио + складове за корабни товари,- свет да раниш, все ще се найдат мищурии да турят приличен залог!, ама взех да свиквам
- 1 like
Коментар
-
Слаба ракия, при 2,12/акциз(до сегиз, а дее НГ) пазара трябваше да скрие бая стока до 14ста кота!
Обеднял е ритейла, скъсали са му хастара от друсане, но ще се найдат и други мераклии, зер хлеб с олио + складове за корабни товари,- свет да раниш, все ще се найдат мищурии да турят приличен залог!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеСделките днес вече са със сетълмънт 1 Септ. Почна ли се изкупуването? Ако не, то вероятно горната граница ще трябва скоро да се дигне.
С тези показатели, цената може да си расте и без обратно, след като бързащите да слязат се разтоварят на 14
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеСделките днес вече са със сетълмънт 1 Септ. Почна ли се изкупуването? Ако не, то вероятно горната граница ще трябва скоро да се дигне.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеПоздрави на всички акционери тук. Беше ясно, че с тези цени на зърното ще има страхотни резултати. Аз съм със символични бройки, но ме кефи това нещо нашия пазар.
Преди година дружеството имаше пазарна капитализация от 28млн лв, а тази като нищо ще направят над 28млн печалба (в този бизнес обикновено H2 си е по-силното). Браво на инвестиралите сериозно тук. Бизнесите свързани със сектора на суровините разбиват.
Да, преди година!
Къде отидоха 5,70 среднопродажни след втория дивидент от лаченото Корадо, от Софтрейда, а и от Софимотите...
та чакаме си
- 1 like
Коментар
-
Поздрави на всички акционери тук. Беше ясно, че с тези цени на зърното ще има страхотни резултати. Аз съм със символични бройки, но ме кефи това нещо нашия пазар.
Преди година дружеството имаше пазарна капитализация от 28млн лв, а тази като нищо ще направят над 28млн печалба (в този бизнес обикновено H2 си е по-силното). Браво на инвестиралите сериозно тук. Бизнесите свързани със сектора на суровините разбиват.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеИ въпроса е колко е справедливата цена при печалба на акция 3,5 и може ли пазара да я достигне без да се променят параметрите на обратното?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
По скоро към 25 мил ще е най вероятно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ранко му е! Да направим първо още 70-80% пък тогава ще узрее и той
Това към датата на поста в началото на август, ще да е с дисконта за БФБ
Коментар