Добре, аз пък да ви кажа, че за мен е важно дружеството в което инвестирам е да бъде печалившо, стабилно и открито в политиката спрямо акционерите си. Доколкото си спомням Емил Райков никога не е обещавал дивидентна политика. Така ли е ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнениеХората имат стратегически цели да си разширят бизнеса докато могат. Какво толкова сте заревали за този дивидент?
Искам и аз да развививам бизнеса си. Дайте сега тука някой лев. Аз ако го кажа, ще ми дадете ли пари? Ще напиша и хубав инвестиционен план. Това е, което Агрия казва на пазара.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнениеХората имат стратегически цели да си разширят бизнеса докато могат. Какво толкова сте заревали за този дивидент?
Въпросът е в промяната на принципа, а именно нагласата на мажоритарите да разделят с дребните трохите към които посегнаха и да се превърне в съпътстваща стратегия и за напред!
-по малко, но да сме зачетени
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеИма промяна на сайта им за прогнозите до 2024-та!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИ какъв ще е мотива за раздаването на дивидент? За един приятел питам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеМисля, че като за начало един малък дивидент ще е ново начало за артията...... нещо 10на стотинки примерно си го представям....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеПечалбата верно е по голяма ,но паричните средства в края на периода са едни и същи с предходната година.......не ми прилича да се подготвят за нещо извънредно.
До юни-юли може да върнат някой борч щерките или някой композиция с олио да продадът все ще сберът някой Млев, надъм се и я Райков да втаса за побратима делба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСкоро ще разберем отговора на този ключов за акцията въпрос. Мисля че има една идея по-добър шанс спрямо миналата година, но... може и просто така да ми се иска. Факт е че неконсолидираната печалба /от която се изплаща дивидент/ е 3 пъти по-висока, но дали това е просто стечение на обстоятелствата, разкрасяване на отчет за пред банки или пък подготовка за първи дивидент, ще разберем като излезе поканата за ОСА.
Една новина за дивидент, ще вкара акцията в полезрението на много повече инвеститори /и индивидуални и институционални/. Но дали ръководството на холдинга има визия и желание за това, остава открит въпрос.
- 1 like
Коментар
-
Скоро ще разберем отговора на този ключов за акцията въпрос. Мисля че има една идея по-добър шанс спрямо миналата година, но... може и просто така да ми се иска. Факт е че неконсолидираната печалба /от която се изплаща дивидент/ е 3 пъти по-висока, но дали това е просто стечение на обстоятелствата, разкрасяване на отчет за пред банки или пък подготовка за първи дивидент, ще разберем като излезе поканата за ОСА.
Една новина за дивидент, ще вкара акцията в полезрението на много повече инвеститори /и индивидуални и институционални/. Но дали ръководството на холдинга има визия и желание за това, остава открит въпрос.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнениеЗдравейте, колеги. Смятате ли за реалистично да видим решение за разпределяне на дивидент в поканата за ОСА тук?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнениеЗдравейте, колеги. Смятате ли за реалистично да видим решение за разпределяне на дивидент в поканата за ОСА тук?
Коментар
Коментар