IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
    Следващите 2-3 години Русия ще е фактор при цената на пшеницата.
    Друг интересен момент е на каква тежест ще го оцени пазара ;-)
    Според мен тренда при пшеницата е бичи, с леко плавно покачваме. До кога, не мога да предвидя, но ми изглежда много подобно на ситуацията от 2009-2011.
    Тя си е фактор и сега, но основно за сметка на фермерите в страната. Пшеницата е най-лесно за отглеждане от всички и се произвежда доста. Не може пшеницата да отлепи съвсем пред царевицата, а тя е зле с търсенето.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

По добре гледай 2016-2018г. ще си по близо до истината!
      Истината е във времето (бъдещето) ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
        Следващите 2-3 години Русия ще е фактор при цената на пшеницата.
        Според мен тренда при пшеницата е бичи, с леко плавно покачваме. До кога, не мога да предвидя, но ми изглежда много подобно на ситуацията от 2009-2011.

По добре гледай 2016-2018г. ще си по близо до истината!

Коментар

• Следващите 2-3 години Русия ще е фактор при цената на пшеницата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Оооп 20% от позицията в Нексанс кеширана с 10.4% печалба. Агрия що така е около 20 лв? А чу ли за новия сорт пшеница в Русия как кърти мивки?

https://nauka.tass.ru/nauka/19606391

Российские генетики разработали сорт пшеницы, который позволит увеличить на 15% объем урожая в нечерноземной зоне, а также предотвратит полегание зерновых, осложняющее уборку. Об этом сообщил ТАСС заведующий лабораторией прикладной геномики и частной селекции сельскохозяйственных растений Всероссийского научно-исследовательского института сельскохозяйственной биотехнологии (ВНИИСБ), входящего в консорциум Курчатовского геномного центра, Михаил Дивашук.
            Руска пропаганда...

Коментар

Оооп 20% от позицията в Нексанс кеширана с 10.4% печалба. Агрия що така е около 20 лв? А чу ли за новия сорт пшеница в Русия как кърти мивки?

Российские генетики разработали сорт пшеницы, который позволит увеличить на 15% объем урожая в нечерноземной зоне, а также предотвратит полегание зерновых, осложняющее уборку. Об этом сообщил ТАСС заведующий лабораторией прикладной геномики и частной селекции сельскохозяйственных растений Всероссийского научно-исследовательского института сельскохозяйственной биотехнологии (ВНИИСБ), входящего в консорциум Курчатовского геномного центра, Михаил Дивашук.
              колкото им проработи ковид ваксината, новия смартфон и новия автомобил, толкова и пшеницата - защо се връзвате на соц.пропагандата?

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Прави впечатление,че купуваш като първия новобранец точно на върха,който е 30.71 ,продаваш и отчиташ реална загуба 16.5% и то само за 4 месеца на БФБ където рядко се губи,камо ли с такъв %.

Мисля,че ти си първия на БФБ който отчита загуби и то не малки,по време на бичи пазар

destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Прави впечатление,че купуваш като първия новобранец точно на върха,който е 30.71 ,продаваш и отчиташ реална загуба 16.5% и то само за 4 месеца на БФБ където рядко се губи,камо ли с такъв %.

Мисля,че ти си първия на БФБ който отчита загуби и то не малки,по време на бичи пазар
                  мда, по-зле си и от тоя дето не може да различава 2% от номер 2. май 2022 до септември 2023 колко месеца са? ползвай пръсти ако не можеш наум. и 2023 не е толкова трудно да се загубят пари на бфб, 4 от компаниите в софикс са надолу за годината, а дори хитове като Шелли и Софарма имаха яки спадове някои месеци. например купуваш Шелли през август и още няма да си на зелено. предвид че Агрия беше топ акция на доста хора във форума в края на 2022, няма да се изненадам много да са на червено за годината
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Грешен отговор. Като се оправи фундамента и цената ще е друга. Пак ще ги гониш на 30 тогава.
                    с такова фомо не знам как си оцелял 2007

Коментар

- май 2022, Агрия купува на 30.4
                      - ноември 2022, удвояване на 24.9, средна към 27.7
                      - 0.95 дивидент през юли, средна пада на 26.7
                      - продава на 22.3 през септември, загуба към 16.5% спрямо средната

Коментар

определени мисля да заредя пак тук, само чакам фундамента да се оправи малко
                        Грешен отговор. Като се оправи фундамента и цената ще е друга. Пак ще ги гониш на 30 тогава.
                        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

сега, ако си ги купиш обратно на 20 - загубата ти ще стане виртуална + печалби реални
                          определенo мисля да заредя пак тук, само чакам фундамента да се оправи малко
                          Last edited by Black and white cat-foot; 22.12.2023, 20:29.

Коментар

ей как с тоя красавец сте впили нокти в тези 30 лв само и не пускате. ти поне правиш ли разлика между 2% и номер 2? уверявам те, че за 16 години на борсата съм правил далеч по-лоши инвестиции. но тъй като толкова много ви интересува какво точно става при агрия, ето чейна как вървеше тук
                            - влагане в Нексанс на 72.4, Софарма на 6.26, и Софарма варанти на 1.39
                            - октомври, продава Софарма на 7.16 (+14.4%), варанти на 2.10 (+51.1%)

Нексанс в момента са на 78.85 или +8.9%, Агрия е надолу с 8.1% спрямо нивото на което продадох. междувременно направих и добра врътка с други пари през М+С, +11.4% за два месеца и нещо. а какво прави petrg5s междувременно? чертае накякви графики и плюе Софарма, Шелли, М+С и всяка акция на БФБ без Агрия която вземе да се вдигне
                            сега, ако си ги купиш обратно на 20 - загубата ти ще стане виртуална + печалби реални

Коментар

Black and white cat-foot ,ти купи тук на 30 и после пък продаде на 20.
                              По-голяма грешка от това има ли? И то две даже.
                              Де факто грешката ти е довела и до загуба на реални пари и то 20-30%.
                              ей как с тоя красавец сте впили нокти в тези 30 лв само и не пускате. ти поне правиш ли разлика между 2% и номер 2? уверявам те, че за 16 години на борсата съм правил далеч по-лоши инвестиции. но тъй като толкова много ви интересува какво точно става при агрия, ето чейна как вървеше тук
                              - влагане в Нексанс на 72.4, Софарма на 6.26, и Софарма варанти на 1.39
                              - октомври, продава Софарма на 7.16 (+14.4%), варанти на 2.10 (+51.1%)

Нексанс в момента са на 78.85 или +8.9%, Агрия е надолу с 8.1% спрямо нивото на което продадох. междувременно направих и добра врътка с други пари през М+С, +11.4% за два месеца и нещо. а какво прави petrg5s междувременно? чертае накякви графики и плюе Софарма, Шелли, М+С и всяка акция на БФБ без Агрия която вземе да се вдигне

Коментар

• Black and white cat-foot ,ти купи тук на 30 и после пък продаде на 20.
                                По-голяма грешка от това има ли? И то две даже.
                                Де факто грешката ти е довела и до загуба на реални пари и то 20-30%.
                                Last edited by danetha; 22.12.2023, 08:54.

Коментар

Working...
                                X