Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
НЕ бяха НН!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Поне това виждам сега.. ордерите им ги няма..аска е гол чак до 8,50.. дали ще се появят, ще поживеем - ще видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
Мисля че грешиш за Алкомет и НН.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДо скоро НН бяха запушили с айсберги на аска Алкомет. Изглежда обаче като да са се отказали да продават повече.. Ако им е дошъл същия акъл и за Агрия и след последната порция която им изкупихме на 6,50 вече не мислят да продават, отпушването на цената тук става само въпрос на време
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
В прогнозите им предвиждат 50 мил инвестиции в пристанището за 3г... доста крупна сума. Очевадно и спират с купуването на земя след като са предвидени по 3 мил на година.
Притежаваните активи позволяват поетапното финансиране на проекта без затруднения, но си мисля че ще наблегнат и на европейско съфинансиране. Ще го нищим на ОСА
Коментар
-
Коментар
-
Да покаже г-н Райков и промяна в дивидентната политика с един скромен дивидент от 15-20 ст. и да се насочва цената на акциите към по - справедливите 20 лв.
Коментар
-
Не знам за потенциала но ако погледнеш реално са били по печеливши с 2,5 по малко приходи преди 5-6 години ( 2014 -около 13,5 и 2015-14 млн ) , не може да претендираш за бързо растяща фирма а печалбата ти да стои години на едно ниво ( това даже не разбирам как го правят 11,5-12,5 млн) и да е по малка от преди 5-6 години . Надявам се да е поради не толкова добри инвестиции изискващи години за да станат рентабилни отколкото на врътки защото ако им видиш междуфирмените заеми и трансакции свят ти се завива . И още нещо имат си на сайта прогнози и познай за следващите 4-5 години печалба 12-12,5 млн
Като искаха да задържат кеша защо пробваха да си гласуват огромния бонус ? Акцията ще тръгне само с дивидент ..успех на всички !!
111+
-и това е само половината от пътя мисляLast edited by inta53; 30.03.2021, 22:17.
- 1 like
Коментар
-
Което значи че декември е била на добри нива за влизане ... въпроса е сега накъде?Не е препоръка
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Ами аз гледам от когато мен ме интересува, а не когато не ме интересува
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар