IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    До скоро НН бяха запушили с айсберги на аска Алкомет. Изглежда обаче като да са се отказали да продават повече.. Ако им е дошъл същия акъл и за Агрия и след последната порция която им изкупихме на 6,50 вече не мислят да продават, отпушването на цената тук става само въпрос на време
    Може новите собственици на НН да са спрели от продажба оставащите акции но с времето ще разберем. Така или иначе е останал много по малък пакет.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение

НЕ бяха НН!
      Аз пък имам други наблюдения.. Както и да е, темата е за Агрия и не мисля че тази дискусия е за тук.

Коментар

Поне това виждам сега.. ордерите им ги няма..аска е гол чак до 8,50.. дали ще се появят, ще поживеем - ще видим.
        НЕ бяха НН!

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение

Мисля че грешиш за Алкомет и НН.
          Поне това виждам сега.. ордерите им ги няма..аска е гол чак до 8,50.. дали ще се появят, ще поживеем - ще видим.

Коментар

До скоро НН бяха запушили с айсберги на аска Алкомет. Изглежда обаче като да са се отказали да продават повече.. Ако им е дошъл същия акъл и за Агрия и след последната порция която им изкупихме на 6,50 вече не мислят да продават, отпушването на цената тук става само въпрос на време
            Мисля че грешиш за Алкомет и НН.

Коментар

• До скоро НН бяха запушили с айсберги на аска Алкомет. Изглежда обаче като да са се отказали да продават повече.. Ако им е дошъл същия акъл и за Агрия и след последната порция която им изкупихме на 6,50 вече не мислят да продават, отпушването на цената тук става само въпрос на време

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                Порт Агрия Белослав

https://www.agriabg.com/bg/news/i43/...ение.html
                Явно се подготвят за по големи кораби и поемането на товари различни от земеделски. Държавната инвестиция от 350 млн лева в удълбочанатето на езерото допълнително създава възможности за Агрия.

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

В прогнозите им предвиждат 50 мил инвестиции в пристанището за 3г... доста крупна сума. Очевадно и спират с купуването на земя след като са предвидени по 3 мил на година.

Притежаваните активи позволяват поетапното финансиране на проекта без затруднения, но си мисля че ще наблегнат и на европейско съфинансиране. Ще го нищим на ОСА

Коментар

Порт Агрия Белослав

В прогнозите им предвиждат 50 мил инвестиции в пристанището за 3г... доста крупна сума. Очевадно и спират с купуването на земя след като са предвидени по 3 мил на година.

Коментар

Порт Агрия Белослав

Якоо!
                      Да покаже г-н Райков и промяна в дивидентната политика с един скромен дивидент от 15-20 ст. и да се насочва цената на акциите към по - справедливите 20 лв.
                      ​​

Коментар

• Порт Агрия Белослав

Коментар

Не знам за потенциала но ако погледнеш реално са били по печеливши с 2,5 по малко приходи преди 5-6 години ( 2014 -около 13,5 и 2015-14 млн ) , не може да претендираш за бързо растяща фирма а печалбата ти да стои години на едно ниво ( това даже не разбирам как го правят 11,5-12,5 млн) и да е по малка от преди 5-6 години . Надявам се да е поради не толкова добри инвестиции изискващи години за да станат рентабилни отколкото на врътки защото ако им видиш междуфирмените заеми и трансакции свят ти се завива . И още нещо имат си на сайта прогнози и познай за следващите 4-5 години печалба 12-12,5 млн

Като искаха да задържат кеша защо пробваха да си гласуват огромния бонус ? Акцията ще тръгне само с дивидент ..успех на всички !!

111+
                          -и това е само половината от пътя мисля
                          Last edited by inta53; 30.03.2021, 22:17.

Коментар

• https://www.capital.bg/biznes/zemede...kite_subsidii/

Коментар

Което значи че декември е била на добри нива за влизане ... въпроса е сега накъде?
                              към кривата круша
                              Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Ами аз гледам от когато мен ме интересува, а не когато не ме интересува
                                Което значи че декември е била на добри нива за влизане ... въпроса е сега накъде?

Коментар

Working...
                                X