If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нарича се самотник страдащ от липса на внимание, за който дори и присмеха и подигравките са нещо.
Иначе по темата.. Отчет КРАСОТА! Видяхме вече защо така упорито се изкупува ФФ-та. А с тези още по-големи материални запаси и следващите отчети се очертават страхотни!
Дали ще успеят да си изкупят обратно акциите с този отчет
от 17- юни(миналата седмица)пшеницата е вече-13%...за 5-6 дена търговия само.Не знам дали акционерите на Агрия ги следят тези неща и имат ли ориентанция в пространството
А пада,именно заради тези слухове за коридорите.Те и сега изнасят през Унгария и Полша,но по-малки количества
Таз месечния връх 1284$ ,може да остане такъв за много ,много месеци напред,ако трябва да съм честен.После ските
Този връх ,1284 може и да е звездата горе на елхата
Мисля че всички колеги, разбрахме че един финасов гений, правещ милиарди по борсите ни казва че тук ще рисува елха. Това което не разбираме е какви са мотивите на този финасов гений, от няколко месеца сън да не спи и денонощно виси в един форум, повтаряйки едно и също и то при положение че дори няма къса Агрия.
за следващите седмици до към края на август е константен спада, но след това си идва симен сезон... Колко да е спада...? - а тука дори никакъв,- и крос до над 35+ не е за коментар
от 17- юни(миналата седмица)пшеницата е вече-13%...за 5-6 дена търговия само.Не знам дали акционерите на Агрия ги следят тези неща и имат ли ориентанция в пространството
А пада,именно заради тези слухове за коридорите.Те и сега изнасят през Унгария и Полша,но по-малки количества
Таз месечния връх 1284$ ,може да остане такъв за много ,много месеци напред,ако трябва да съм честен.После ските
Този връх ,1284 може и да е звездата горе на елхата
Мислиш,че пшеницата ще качи до 2000$ ,а Агро балона до 100?
за следващите седмици до към края на август е константен спада, но след това си идва симен сезон...
Колко да е спада...? - а тука дори никакъв,- и крос до над 35+ не е за коментар
Мислиш,че пшеницата ще качи до 2000$ ,а Агро балона до 100?
Тука няма и викачи даже,както в Балонерко,за да се ориентирам какви цени очаква масовката
Пък и ги е страх да правят прогнози.И с основание защото нищо не знаят,но все пак...
Тук е добре първо да се види от кого е това искане.После може да се разсъждава ,къде ще иде цената на пшеницата,като по прогнози тази година ще бъдат изнесени само от Украйна над 80 млн тона !!! за русия не говорим
После може да се разсъждава дали чертежите на г-н "petrg5s" не предшестват фундамента,и то за Х на брой път вече
Но стискайте и няма се плашите.В един момент обаче няма да е възможно да се излиза на цена, която е приятна
За Вас дивидента ще е нула, защото нямаш акции бе сладур.
ПС. Ако това е твоето дете на снимката по-добре го махни, Все пак си в мрежата и някак не е разумно, поне според мен. Ако е друго дете пък още по-добре да го махнеш
Коментар