Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Днес дали ще приключи остатъка от айсберга на 10,80 !?
После сигурно ще има нов на по-висока цена, и още 3-4 пъти така и този инат продавач, който ни подарява акциите си от 4,20 ще изпразни кошничката
А тепърва ще започва обратното изкупуване за над 200К акции.. и тогава НН само ще гледат с влажен поглед къде отива цената
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
И с дивидентите можем да увеличим малко бройките !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДнес май ще бъде изкъртен айсберга на 10,60
Септември наближава, а с него и старта на обратното изкупуване до 14 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не, пак са през ПФБК. Така че на 95% е същия продавач - ПФ на НН.
Разликата е че вече им остава все по-малко и скоро ще бъдат напълно извън играта.
Без препоръка, имам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Имам предвид тапите на сегашните нива.И май са от купувач,а не от продавач.
Разликата е че вече им остава все по-малко и скоро ще бъдат напълно извън играта.
Коментар
-
Това с тапите и е така и не е баш. Аз лично съм доволен че слагаха айсберги на 4,50 - 5 - 5,60 - 5,90 и можех да пълня в добри обеми.. Как щях да направя хубав пакет ако не беше този продавач...
Дори и сега, това че има предлагане и се осигурява ликвидност в никакъв слачай не е негативно за акцията. Да, ръста не може да бъде така рязък, но пък когато е с добри обеми, ще е по-устойчив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Как да тръге като и слагаха тапи!?!
Дори и сега, това че има предлагане и се осигурява ликвидност в никакъв слачай не е негативно за акцията. Да, ръста не може да бъде така рязък, но пък когато е с добри обеми, ще е по-устойчив.
- 1 like
Коментар
-
Нещата ще се развият типично за нашата каубайска борса.. акцията спи месец - два и в един момент, сякаш от нищото /или според кибиците след обаждане/ рязко изригва с 20-30% нагоре.
Явно просто нашите бичета обичат да купуват акции на юруш.. с блъскане и ръгане с лакти.. така им е по-забавно, макар и не толкова доходоносно
Коментар
-
Нещата ще се развият типично за нашата каубайска борса.. акцията спи месец - два и в един момент, сякаш от нищото /или според кибиците след обаждане/ рязко изригва с 20-30% нагоре.
Явно просто нашите бичета обичат да купуват акции на юруш.. с блъскане и ръгане с лакти.. така им е по-забавно, макар и не толкова доходоносноМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеТук започнаха ли да загряват за изкупуването?
Явно просто нашите бичета обичат да купуват акции на юруш.. с блъскане и ръгане с лакти.. така им е по-забавно, макар и не толкова доходоносно
- 1 like
Коментар
Коментар