Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеЦената на пшеницата направи нов връх днес!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Разликата е че за сега Смарт Органик нямат на главата си излизащо от инвестицията си първо НН ,а сега ПФ Доверие.......чак след това Агрия ще навакса май....... Също така да не забравяме, че нямат гласувано и неслучващо се обратно изкупуване както при Агрия.,а и още нещо -на Яни със сигурност ще му пука за цената на акцията си, все пак е работил като финансов анализатор докато тук......незнам,няма особенни индикации за това
За Смарт Органик - четох им отчетите и сметките ми са далеч от подобна оценка но успех ако си решил да купуваш . Аз с времето разбрах че от спекула няма голям смисъл, наблягам на добри растящи и подценени компании и то с по дълъг хоризонт. Преструктурирам когато се появи нова таргет компания и така по малко сделки и разходи за комисиони.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеСмарт Органик е оценена на 150 милиона лева или поне 2 пъти капитализацията на Агрия в момента. Агрия има 80 хил декара собствена първокачествета земя, приходите растат с 20% годишно за последните 5 години, и тая година печалбата отива към 20 милиона.Last edited by спекуланта; 27.10.2021, 00:27.
- 1 like
Коментар
-
Смарт Органик е оценена на 150 милиона лева или поне 2 пъти капитализацията на Агрия в момента. Агрия има 80 хил декара собствена първокачествета земя, приходите растат с 20% годишно за последните 5 години, и тая година печалбата отива към 20 милиона.Last edited by SoHo; 27.10.2021, 00:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
На мен пък би ми било интересно защо цитираният субект излиза на кеш и маха една от по-горещите напоследък позиции.
Я питай Алианц защо продадоха ИХБ на 85 ст. преди 2-3 месеца..
Най-скапаните играчи на БФБ са това!
Но вече даже не им се ядосвам.. Възползвам се! Нали именно от другите герои - НН, купувахме Агрия на 4,20 - 5 лв.
Сега Доверие ще излезе и цената ще направи дабъл. Само гледай
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение
Това не означава, че Доверие са продали целия си пакет, а че са паднали под 5%.
Коментар
-
e тия полякини ако отворят публичен дом .. ъъ имам предивд публична компания, която се занимава със земеделие , ще си купя акции и от тях, и ще посещавам редовно годишните заседания на акционерите ... ( визирам линка на колегата отдолу - да не търси някой връзка и скрит смисъл с Агрия)Last edited by sirFaith; 28.09.2021, 11:27.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар