If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Все още капитализацията е под 80М, при положение, че земите им струвата поне 1,5x - 2х тази цифра.
Вероятно утре ще видим цените с 12,... и 13,... отпред ?
“Speculation is a business. It is neither guesswork nor a gamble. It is hard work and plenty of it.”
Батя, ако съм научил нещо в живота си, то е да не играя срещу белязани карти. Затова и няма как да вляза в този папир, освен ако не знам кои са белязаните карти, а аз не ги знам, Ти, щом си получил обаждане и ги знаеш, играй - желая ти успех!
Нямам нужда от обаждания бе Груйчо, ти ме изкара най-важния човек в БГ на който всеки се обажда да му казва какво ще се случва
Просто мога да сметна 2+2 и да преценя че когато една акция има добър фундамент, а освен това е и намачкана като цена от инатлив продавач, който работейки с чужди пари не се грижи особено много за ефективното им управление, в един момент ще обърне посоката и ще започне да се покачва силно. А когато и мажо промени поведението си /дивидент, обратно/ .. по ясни сигнали и по сателитен телефон не можеш да получиш
Просто докато ти търсиш конспирации и съзаклятия, оставаш сляп за такива възможности покрай теб!
Ранко му е! Да направим първо още 70-80% пък тогава ще узрее и той
Батя, ако съм научил нещо в живота си, то е да не играя срещу белязани карти. Затова и няма как да вляза в този папир, освен ако не знам кои са белязаните карти, а аз не ги знам, Ти, щом си получил обаждане и ги знаеш, играй - желая ти успех!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Какво не ви харесва? Груйката излезе и от спиди и от неохим. Май се канеше да излезе и от борсата.
Сал едно чез електро ми остана, падре, ако не броим лигнята с импулса и 15-те акции на халтурата, за да мога да ги псуем като акционерин Ма за децата и жената съм моШно в брефчето. За таз хартия нямам нагласи - да ми звъннат по телефона и да ми кажат какво ще стане - ще вляза, ма като не звънят, няма как да вляза с повече от 5-10 000 лева тук за спорта, а за такива пари не си струва да се лигавя. Та на ексел е супер, активи - още по-супер, ма откъм мажо не е случила, та може и на 20 да иде, и на 5 да се върне - не я знам, тпс ъф а коин, дет се вика - нямам пресантиман като снощи, когато взех едни бързи 500 лева на дузпите на нямахорец и маляките
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Днес дали ще приключи остатъка от айсберга на 10,80 !?
После сигурно ще има нов на по-висока цена, и още 3-4 пъти така и този инат продавач, който ни подарява акциите си от 4,20 ще изпразни кошничката
А тепърва ще започва обратното изкупуване за над 200К акции.. и тогава НН само ще гледат с влажен поглед къде отива цената
Е да, ама сега народът ще освобождава средства за да плаща акциите на Доверието и се очаква, както обикновено, лек натиск по всички позиции.
А НН дали не знаят, че ще има обратно изкупуване??
Не е в това въпроса. Виж че на тях просто не им пука.. решили са че продават на пазарна цена и това е.. новини, добри отчети, дивиденти, обратни изкупувания за тях са без значение. Преди се ядосвах на това супер непрофесионално поведение, но после се усетих че точно заради него играчи като мен могат да направят екстра доходност
Днес дали ще приключи остатъка от айсберга на 10,80 !?
После сигурно ще има нов на по-висока цена, и още 3-4 пъти така и този инат продавач, който ни подарява акциите си от 4,20 ще изпразни кошничката
А тепърва ще започва обратното изкупуване за над 200К акции.. и тогава НН само ще гледат с влажен поглед къде отива цената
Вместо да наместиш влезлия дивидент(при теб явно е "незабележима" сума), ти гадаеш де ще е следващия айсберг!
Коментар