Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеДрусане на крушата преди отчетът. Да видим колко още ще дръпнем през Q2http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениенякой разпродаде за да записва в Доверие, последните месеци се дърпаше само от дясно(от аска ли му викате)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Аз очаквам в бъдеще да вдигната горната граница на обратното до към 20 лв. Ако наистина направят 20 милиона печалба тази година може да няма много продавачи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Няма нужда да се предполага, беше си казано на ОСА. Който си е направил труда да присъства знае
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнениеСамо се хапете момчета и май няма кой да предположи кога мажото ще започне да си прибира акциите на 12-13 лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнениеСамо се хапете момчета и май няма кой да предположи кога мажото ще започне да си прибира акциите на 12-13 лева
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
Добре Груйка, не се настройвайте негативно, нямам и аз отрицателно отношение.
Всичките ви съмнения за моята особа са бих казал неоснователни, отчасти фантастични.
Относно изборът ми на акции от бфб - ще се позова на патриарха - "Всичко българско и родно, любя, тача и милея".
Все пак се чувствам патриот като инвестирам в български компании, а не в коала лумпур или хондурас, въпреки че и на ближния бих помогнал, както ни е дадено според светото евангелие. Т.е. подпомагам българската икономика. Впечатленията ми са, че нашите представи по патриотичните въпроси малко се разминават. Доколкото съм разбрал, при вас патриотизмът е по-различен от моя и дължащ се на изучаване на славното ни минало. Това не е лошо, Но миналото все пак е минало. Не е ли по-добре, да го приложим в настоящето,
Относно басовете - На всеки е дадена възможността, да упражнява свободната си воля, да играе или не играе хазарт, да сключва басове или да си избира инвестиции., Разбира се свободна воля в съчетание с отговоростта пред "свободата", или оня който ни е дал дихание та въздуха да дишаме. Но тази тема естествено е дълбока и дълга, разбира се не е задължително да имаме еднакво мнение ....
Бъдете здрав и много успешен и разбира се винаги в лагера на умните и красивите, но не е необходимо да изразявате негативизъм към нашето българско и родно, със или без белязани карти, както се изразихте. Особено ако нямате сигурни доказателства за твърденията си, а защото и чуждото не е кой знае каква китка за мирисане - последната теза е лично мнение, с което не ви ангажирам.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПадре, само да те попитам - ти колко ника имаш? Ама честно така? И имаш ли връзка с едни инвестиционни посредници? Да ме слагаш с Харко на едно ниво е меко казано нехигиенично, но всеки сам си решава с какво иска да се занимава.
Нека ти летят позициите, аз проблем с това нямам, няма и как да имам. А за халтурата си имам бас, щото си стоя зад думите, а не ломотя колкото да не заспя - да видим дали ще излезе, но съм с доста добри шансове. За Агрията нищо не съм казал - с такива позиции не се занимавам, щото не играя с белязани карти, които не съм белязал аз самият,но ти пожелавам много да те радва и още повече да излита. Бъди здрав и успешен!
Всичките ви съмнения за моята особа са бих казал неоснователни, отчасти фантастични.
Относно изборът ми на акции от бфб - ще се позова на патриарха - "Всичко българско и родно, любя, тача и милея".
Все пак се чувствам патриот като инвестирам в български компании, а не в коала лумпур или хондурас, въпреки че и на ближния бих помогнал, както ни е дадено според светото евангелие. Т.е. подпомагам българската икономика. Впечатленията ми са, че нашите представи по патриотичните въпроси малко се разминават. Доколкото съм разбрал, при вас патриотизмът е по-различен от моя и дължащ се на изучаване на славното ни минало. Това не е лошо, Но миналото все пак е минало. Не е ли по-добре, да го приложим в настоящето,
Относно басовете - На всеки е дадена възможността, да упражнява свободната си воля, да играе или не играе хазарт, да сключва басове или да си избира инвестиции., Разбира се свободна воля в съчетание с отговоростта пред "свободата", или оня който ни е дал дихание та въздуха да дишаме. Но тази тема естествено е дълбока и дълга, разбира се не е задължително да имаме еднакво мнение ....
Бъдете здрав и много успешен и разбира се винаги в лагера на умните и красивите, но не е необходимо да изразявате негативизъм към нашето българско и родно, със или без белязани карти, както се изразихте. Особено ако нямате сигурни доказателства за твърденията си, а защото и чуждото не е кой знае каква китка за мирисане - последната теза е лично мнение, с което не ви ангажирам.
Коментар
-
Падре, само да те попитам - ти колко ника имаш? Ама честно така? И имаш ли връзка с едни инвестиционни посредници? Да ме слагаш с Харко на едно ниво е меко казано нехигиенично, но всеки сам си решава с какво иска да се занимава.
Нека ти летят позициите, аз проблем с това нямам, няма и как да имам. А за халтурата си имам бас, щото си стоя зад думите, а не ломотя колкото да не заспя - да видим дали ще излезе, но съм с доста добри шансове. За Агрията нищо не съм казал - с такива позиции не се занимавам, щото не играя с белязани карти, които не съм белязал аз самият,но ти пожелавам много да те радва и още повече да излита. Бъди здрав и успешен!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Сал едно чез електро ми остана, падре, ако не броим лигнята с импулса и 15-те акции на халтурата, за да мога да ги псуем като акционерин Ма за децата и жената съм моШно в брефчето. За таз хартия нямам нагласи - да ми звъннат по телефона и да ми кажат какво ще стане - ще вляза, ма като не звънят, няма как да вляза с повече от 5-10 000 лева тук за спорта, а за такива пари не си струва да се лигавя. Та на ексел е супер, активи - още по-супер, ма откъм мажо не е случила, та може и на 20 да иде, и на 5 да се върне - не я знам, тпс ъф а коин, дет се вика - нямам пресантиман като снощи, когато взех едни бързи 500 лева на дузпите на нямахорец и маляките
Все още ми е необяснима мотивацията да се плюе по всичко ръстово на бфб. Едва ли е самобичуване.
Странни птици сте вие с г-н Кейни. Живеете в някакви екселски представи, едва ли не убедени, че каквото хванете ще се избуши, и търгувате с омерзение, както сте споменавали някъде, А активите не виждате, реални извън ексела, както и перспективите в дълбочина. Но за тях поне не можем, да ви упрекваме, защото всеки си има собствената конфигурация от бръмбари в главата гледайки за перспективи.
Никога ли не сте се съмнявали, че пазарът може би да има по-пазарна и правилна оценка от вас? Това все пак нека ви бъде повод за размисъл, На всички ни е ясно, че ще отговорите, че всичкo е измама, ексел и така нататък...
Сякаш се дразните на пазара, че не мисли като вас? - излезте от това състояние, пазарът е винаги по-напред, просто трябва да се вслушате какво ви казва. Е и топки трябват, както обичате да се изразявате образно,, без топки не ставаLast edited by padre Bonaventura; 11.08.2021, 18:00.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар