IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
    P/E 4,15
    20 млн. 12 мес. печалба
    Потенциалът е гигантски, чак ме е срам да пиша таргети, че звучат нереално

Коментар

• P/E 4,15
      20 млн. 12 мес. печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
        Друсане на крушата преди отчетът. Да видим колко още ще дръпнем през Q2
        Я дръпнем ние, я от нас дръпнат...
        http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Друсане на крушата преди отчетът. Да видим колко още ще дръпнем през Q2

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
            някой разпродаде за да записва в Доверие, последните месеци се дърпаше само от дясно(от аска ли му викате)
            Така ще бъде до утре вечер, ще се купува от бида

Коментар

• някой разпродаде за да записва в Доверие, последните месеци се дърпаше само от дясно(от аска ли му викате)

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Аз очаквам в бъдеще да вдигната горната граница на обратното до към 20 лв. Ако наистина направят 20 милиона печалба тази година може да няма много продавачи.
                Ако иска да събере акциите, ще трябва да го направи

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Няма нужда да се предполага, беше си казано на ОСА. Който си е направил труда да присъства знае
                  Аз очаквам в бъдеще да вдигната горната граница на обратното до към 20 лв. Ако наистина направят 20 милиона печалба тази година може да няма много продавачи.

Коментар

• Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнение
                    Само се хапете момчета и май няма кой да предположи кога мажото ще започне да си прибира акциите на 12-13 лева
                    Септември, пише го по-надолу в темата

Коментар

• Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнение
                      Само се хапете момчета и май няма кой да предположи кога мажото ще започне да си прибира акциите на 12-13 лева
                      Няма нужда да се предполага, беше си казано на ОСА. Който си е направил труда да присъства знае

Коментар

• Само се хапете момчета и май няма кой да предположи кога мажото ще започне да си прибира акциите на 12-13 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение

Добре Груйка, не се настройвайте негативно, нямам и аз отрицателно отношение.
                          Всичките ви съмнения за моята особа са бих казал неоснователни, отчасти фантастични.
                          Относно изборът ми на акции от бфб - ще се позова на патриарха - "Всичко българско и родно, любя, тача и милея".
                          Все пак се чувствам патриот като инвестирам в български компании, а не в коала лумпур или хондурас, въпреки че и на ближния бих помогнал, както ни е дадено според светото евангелие. Т.е. подпомагам българската икономика. Впечатленията ми са, че нашите представи по патриотичните въпроси малко се разминават. Доколкото съм разбрал, при вас патриотизмът е по-различен от моя и дължащ се на изучаване на славното ни минало. Това не е лошо, Но миналото все пак е минало. Не е ли по-добре, да го приложим в настоящето,
                          Относно басовете - На всеки е дадена възможността, да упражнява свободната си воля, да играе или не играе хазарт, да сключва басове или да си избира инвестиции., Разбира се свободна воля в съчетание с отговоростта пред "свободата", или оня който ни е дал дихание та въздуха да дишаме. Но тази тема естествено е дълбока и дълга, разбира се не е задължително да имаме еднакво мнение ....
                          Бъдете здрав и много успешен и разбира се винаги в лагера на умните и красивите, но не е необходимо да изразявате негативизъм към нашето българско и родно, със или без белязани карти, както се изразихте. Особено ако нямате сигурни доказателства за твърденията си, а защото и чуждото не е кой знае каква китка за мирисане - последната теза е лично мнение, с което не ви ангажирам.
                          Трябва да се пусне анкета относно кой е по-умен между Хари и Грую и да се сложи точка на сравнението между тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Падре, само да те попитам - ти колко ника имаш? Ама честно така? И имаш ли връзка с едни инвестиционни посредници? Да ме слагаш с Харко на едно ниво е меко казано нехигиенично, но всеки сам си решава с какво иска да се занимава.

Нека ти летят позициите, аз проблем с това нямам, няма и как да имам. А за халтурата си имам бас, щото си стоя зад думите, а не ломотя колкото да не заспя - да видим дали ще излезе, но съм с доста добри шансове. За Агрията нищо не съм казал - с такива позиции не се занимавам, щото не играя с белязани карти, които не съм белязал аз самият,но ти пожелавам много да те радва и още повече да излита. Бъди здрав и успешен!
                            Добре Груйка, не се настройвайте негативно, нямам и аз отрицателно отношение.
                            Всичките ви съмнения за моята особа са бих казал неоснователни, отчасти фантастични.
                            Относно изборът ми на акции от бфб - ще се позова на патриарха - "Всичко българско и родно, любя, тача и милея".
                            Все пак се чувствам патриот като инвестирам в български компании, а не в коала лумпур или хондурас, въпреки че и на ближния бих помогнал, както ни е дадено според светото евангелие. Т.е. подпомагам българската икономика. Впечатленията ми са, че нашите представи по патриотичните въпроси малко се разминават. Доколкото съм разбрал, при вас патриотизмът е по-различен от моя и дължащ се на изучаване на славното ни минало. Това не е лошо, Но миналото все пак е минало. Не е ли по-добре, да го приложим в настоящето,
                            Относно басовете - На всеки е дадена възможността, да упражнява свободната си воля, да играе или не играе хазарт, да сключва басове или да си избира инвестиции., Разбира се свободна воля в съчетание с отговоростта пред "свободата", или оня който ни е дал дихание та въздуха да дишаме. Но тази тема естествено е дълбока и дълга, разбира се не е задължително да имаме еднакво мнение ....
                            Бъдете здрав и много успешен и разбира се винаги в лагера на умните и красивите, но не е необходимо да изразявате негативизъм към нашето българско и родно, със или без белязани карти, както се изразихте. Особено ако нямате сигурни доказателства за твърденията си, а защото и чуждото не е кой знае каква китка за мирисане - последната теза е лично мнение, с което не ви ангажирам.

Коментар

• Падре, само да те попитам - ти колко ника имаш? Ама честно така? И имаш ли връзка с едни инвестиционни посредници? Да ме слагаш с Харко на едно ниво е меко казано нехигиенично, но всеки сам си решава с какво иска да се занимава.

Нека ти летят позициите, аз проблем с това нямам, няма и как да имам. А за халтурата си имам бас, щото си стоя зад думите, а не ломотя колкото да не заспя - да видим дали ще излезе, но съм с доста добри шансове. За Агрията нищо не съм казал - с такива позиции не се занимавам, щото не играя с белязани карти, които не съм белязал аз самият,но ти пожелавам много да те радва и още повече да излита. Бъди здрав и успешен!
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Сал едно чез електро ми остана, падре, ако не броим лигнята с импулса и 15-те акции на халтурата, за да мога да ги псуем като акционерин Ма за децата и жената съм моШно в брефчето. За таз хартия нямам нагласи - да ми звъннат по телефона и да ми кажат какво ще стане - ще вляза, ма като не звънят, няма как да вляза с повече от 5-10 000 лева тук за спорта, а за такива пари не си струва да се лигавя. Та на ексел е супер, активи - още по-супер, ма откъм мажо не е случила, та може и на 20 да иде, и на 5 да се върне - не я знам, тпс ъф а коин, дет се вика - нямам пресантиман като снощи, когато взех едни бързи 500 лева на дузпите на нямахорец и маляките
                                Излетя като гълъбче и тази позиция, Груйка. А и алтерко излетя. Имам две позиции и са все гълъбчета и двенките- излетя ми с тях и портфейла с +200% за 11 месеца.... не се оплаквам.
                                Все още ми е необяснима мотивацията да се плюе по всичко ръстово на бфб. Едва ли е самобичуване.
                                Странни птици сте вие с г-н Кейни. Живеете в някакви екселски представи, едва ли не убедени, че каквото хванете ще се избуши, и търгувате с омерзение, както сте споменавали някъде, А активите не виждате, реални извън ексела, както и перспективите в дълбочина. Но за тях поне не можем, да ви упрекваме, защото всеки си има собствената конфигурация от бръмбари в главата гледайки за перспективи.
                                Никога ли не сте се съмнявали, че пазарът може би да има по-пазарна и правилна оценка от вас? Това все пак нека ви бъде повод за размисъл, На всички ни е ясно, че ще отговорите, че всичкo е измама, ексел и така нататък...
                                Сякаш се дразните на пазара, че не мисли като вас? - излезте от това състояние, пазарът е винаги по-напред, просто трябва да се вслушате какво ви казва. Е и топки трябват, както обичате да се изразявате образно,, без топки не става
                                Last edited by padre Bonaventura; 11.08.2021, 18:00.

Коментар

Working...
                                X