IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Уфф Инта, пет пъти трябва да чета поста, за да го разшифровам, все едно Чорбаджи Марко от Под игото пише, ама взех да свиквам

Инта, моля не се засягайте, приятно е да ви четем, но моля пишете по-разбираемо. Ще е чудесно за форума, да имаме по-добра ориентация в комуникациите. Предполагам и колегите ще се съгласят

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      Слаба ракия, при 2,12/акциз(до сегиз, а дее НГ) пазара трябваше да скрие бая стока до 14ста кота!
      Обеднял е ритейла, скъсали са му хастара от друсане, но ще се найдат и други мераклии, зер хлеб с олио + складове за корабни товари,- свет да раниш, все ще се найдат мищурии да турят приличен залог!
      Уфф Инта, пет пъти трябва да чета поста, за да го разшифровам, все едно Чорбаджи Марко от Под игото пише, ама взех да свиквам

Коментар

• Слаба ракия, при 2,12/акциз(до сегиз, а дее НГ) пазара трябваше да скрие бая стока до 14ста кота!
        Обеднял е ритейла, скъсали са му хастара от друсане, но ще се найдат и други мераклии, зер хлеб с олио + складове за корабни товари,- свет да раниш, все ще се найдат мищурии да турят приличен залог!

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
          Сделките днес вече са със сетълмънт 1 Септ. Почна ли се изкупуването? Ако не, то вероятно горната граница ще трябва скоро да се дигне.
          Не мисля, че скоро ще се вдигне горната граница, ще иска да събере възможно повече акции на 14 лв, а всяка промяна на параметрите трябва да мине през ОСА.
          С тези показатели, цената може да си расте и без обратно, след като бързащите да слязат се разтоварят на 14

Коментар

Сделките днес вече са със сетълмънт 1 Септ. Почна ли се изкупуването? Ако не, то вероятно горната граница ще трябва скоро да се дигне.
            Не, не е започнало. Преди старта му се обявява официално. Очакваме такова през Септември, да видим...

Коментар

Какво изкупуване???Аз и жената имаме 3200 бройки,това ако е изкупуване!!!P.S.Препоръки никакви разбира се!Таргета ни тук е поне 17 лева или повече!

Коментар

• Сделките днес вече са със сетълмънт 1 Септ. Почна ли се изкупуването? Ако не, то вероятно горната граница ще трябва скоро да се дигне.
                Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                  Поздрави на всички акционери тук. Беше ясно, че с тези цени на зърното ще има страхотни резултати. Аз съм със символични бройки, но ме кефи това нещо нашия пазар.
                  Преди година дружеството имаше пазарна капитализация от 28млн лв, а тази като нищо ще направят над 28млн печалба (в този бизнес обикновено H2 си е по-силното). Браво на инвестиралите сериозно тук. Бизнесите свързани със сектора на суровините разбиват.

Да, преди година!
                  Къде отидоха 5,70 среднопродажни след втория дивидент от лаченото Корадо, от Софтрейда, а и от Софимотите...
                  та чакаме си

Коментар

• Поздрави на всички акционери тук. Беше ясно, че с тези цени на зърното ще има страхотни резултати. Аз съм със символични бройки, но ме кефи това нещо нашия пазар.
                    Преди година дружеството имаше пазарна капитализация от 28млн лв, а тази като нищо ще направят над 28млн печалба (в този бизнес обикновено H2 си е по-силното). Браво на инвестиралите сериозно тук. Бизнесите свързани със сектора на суровините разбиват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                      И въпроса е колко е справедливата цена при печалба на акция 3,5 и може ли пазара да я достигне без да се променят параметрите на обратното?
                      Само земята им струва поне 19 лв на акция а с 20- 25 млн лева печалба на година смятай ........ но ще трябва човек да е търпелив за над 20 лв. Първо ще оберат акциите на бързащите да кешират

Коментар

• И въпроса е колко е справедливата цена при печалба на акция 3,5 и може ли пазара да я достигне без да се променят параметрите на обратното?

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

По скоро към 25 мил ще е най вероятно
                          Ще, ама за последните 12 месеца е 20 млн.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ранко му е! Да направим първо още 70-80% пък тогава ще узрее и той

Това към датата на поста в началото на август, ще да е с дисконта за БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

И на мен така ми се струва

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                                P/E 4,15
                                20 млн. 12 мес. печалба

Коментар

Working...
                                X