Първоначално изпратено от Агресивен бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеПонеже посоката ми харесва викам довечера да разпъна акордеона даже и клипче може да направяNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнениеПо-интересното е на колко се оценяват 85 000 дка собствена земя в Северо-Източна България + 350 000т складове + предстоящо собствено пристанище на варненскоро езеро. Моята оценка се върти около 350 млн лв
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Пазарът реагира с около седмица закъснение на отчета!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнениеПо-интересното е на колко се оценяват 85 000 дка собствена земя в Северо-Източна България + 350 000т складове + предстоящо собствено пристанище на варненскоро езеро. Моята оценка се върти около 350 млн лв
Гледам, че Батя пак избягал от бас, но всичко е точно, няма проблеми, щото имал топки - буахаха. Батя, другият път ще ти предложа бас на 1000 лева и ше ги преведем на Алонсо, ако той няма нещо против, че да те видим колко си ербап
П.С. Мои приятели също бяха посъветвани от мен да купят тук и в една друга акция - сумата е прилична, защото и акцията е прилична, дано продължи да се развива, но мажото все още си остава кофти/незаинтересованNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Да се обзаложим на една нетъркаляща се бутилка, че ще е под 25 дори.
Има един друг агент, дето е специалист по завистливо драскане във форума и басове за по 100 лв. интерес.. Обърни се към него и се разберете нещо
Но нека е на ЛС моля. Не цапайте темата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
По скоро очаквам да отиде към 28-30 млн.
Коментар
-
Въпросът е дали тази печалба от над 20 милки няма да изчезне при годишния отчет (типично по български, за да спестим малко от данъци)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да. Мои приятели които са привлечени от ръстовете на БФБ и ме питат към коя акция да се насочат, им казвам Агрия. Просто в бичия пазар се търси подцененото и в момента не виждам по-добър избор от тази акция!
Коментар
Коментар