Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да. Мои приятели които са привлечени от ръстовете на БФБ и ме питат към коя акция да се насочат, им казвам Агрия. Просто в бичия пазар се търси подцененото и в момента не виждам по-добър избор от тази акция!
П.С. Акцията е супер, отново да подчертая, за разлика от разни чисти акции с финансов инженеринг на гусин тоя и оняNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Не е точно така, ритейла около мен купи над 10 хил. бройки. Няколко човека са.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеПо принцип на мен не ми е толкова интересно дали ще има предлагане за тези три милиона допълнително, колкото въпроса КОЙ похарчи 3 милиона последният месец за акции на Агрия. Акцията не е от популярните и не ми изглежда логично да е ритейла, но може и да греша. Както каза батя, няма по-голям от пазара.
Коментар
-
По принцип на мен не ми е толкова интересно дали ще има предлагане за тези три милиона допълнително, колкото въпроса КОЙ похарчи 3 милиона последният месец за акции на Агрия. Акцията не е от популярните и не ми изглежда логично да е ритейла, но може и да греша. Както каза батя, няма по-голям от пазара.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Моля , пак заповядай !
Освен посочените от теб НН и Доверие акционери са и ДСК и Алианц !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Съвсем не! Снощи прегледах портфейлите на всички ПД. ДСК и Алианц нямат. Около 90 Хил бройки имат Пенсионноосигурителен институт към края на септември.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Съвсем не! Снощи прегледах портфейлите на всички ПД. ДСК и Алианц нямат. Около 90 Хил бройки имат Пенсионноосигурителен институт.
ПП. Капман и те имаха 40к.Last edited by Alonso; 08.12.2021, 10:22.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Моля , пак заповядай !
Освен посочените от теб НН и Доверие акционери са и ДСК и Алианц !Last edited by Poncho; 08.12.2021, 10:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Агрия в момента печата пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Благодаря за полезния пост. Прегледах и останлите. Също толкова смислени и полезни.
ПП: НН отдавна поприлючиха а големи акционери в Агрия бяха само НН и Доверие.
Освен посочените от теб НН и Доверие акционери са и ДСК и Алианц !
Коментар
-
Сам си ги намери .
ПП: НН отдавна поприлючиха а големи акционери в Агрия бяха само НН и Доверие.Last edited by Alonso; 08.12.2021, 09:32.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Три пенсионни дружества
Дружество с добра печалба и активи 420 млн се търкаля за под 100млн капитализация и п/е 4 - няма такова на бфб
Отделно сектора е храни и осигуряване насъщния. Сигурно си забелязал, че хлябът е скочил 30-40%
Всички реват за енергията, защото е основна суровина, но има и по-основна и това е папото. Ако някой може да стои на тъмно, не може да стои гладен. Познай къде инфлацията ще бъде безропотна платена с най малък спад в оборотите...
От друга гледна точка, тук търгуваме не чушки и домати а хартия. Както знаем хартията може да има свое пазарно представяне независимо от фундамента. Ок - в момента хартията е смачкана заради някакви "идиоти-продавачи", които си имат някакви техни необходимости за да продават. Сега въпрос - ако сега минават по половин милион лева оборот с акции, колко може да се очаква след като минат ipo на дрона, след като след 10 сесии идва коледа и помпенето при доверие приключи, след като мине търговия за милиони с чез. - къде според теб ще отидат печалбите и милионите на камилчетата (само от изброените дружества се освобождават милиони)
Така - според мен камилчетата ще потърсят най подцененото дружество в момента на бфб ... и то е .... сам си отговори????
Чичката ще може да издува доверие до коледа и после 6 месеца ще се носи по инерция !!!!Не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Викаш три ПФ-та продават........Че кой ще са,да ни подскажеш малко! https://www.agriabg.com/bg/info/i12/...%B8%D0%B8.html
Коментар
-
Три пенсионни дружества
Коментар
Коментар