Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
То ако е 25-27 (дори и преди), всички акционери тук ще са много доволни. Имаме облог на шише, с удоволствие ще ти го купя ако е 25 милки печалбата.
пп. отделно не знаем колко са торили есента е със скъпи торове
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
защото говорихте, че сега е 20, но преди данъци, още не са ги приспаднали. Данъците може да се повече от 10%, виждал съм го в отчетите, може би изравняване от минали години, не зман .. но не бих се хванал на бас за след данъци. Нека да го кажем така Ако преди данъците е повече то 27млн. -аз печеля иначе ти ?
пп. - знам, че това си е чист хазарт. Не знам могат ли да ви намаляват данъците като купят нещо? Сигурно не се приспадат от покупки на земя?
- 1 like
Коментар
-
Според мен ще е под 25 милки след данъци, което си прави близо 4 лева на акция. Не е препоръка, имам!
пп. - знам, че това си е чист хазарт. Не знам могат ли да ви намаляват данъците като купят нещо? Сигурно не се приспадат от покупки на земя?Last edited by petyob; 08.12.2021, 18:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
добре, да се обазаловим, но преди или след данъци печалбата ще е над/под 25?
Коментар
-
Да се обзаложим на една нетъркаляща се бутилка, че ще е под 25 дори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Щото акцията се движи в желаната от мен посока.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Няма смисъл от Софикс. Нека резултатите да са добри и без Софикс сме си супер. И без това на Експат никой не им купува инструментите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеПонеже посоката ми харесва викам довечера да разпъна акордеона даже и клипче може да направя
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗагледах се в критериите за влизане в Суфлекс - по 3 от тях си е вътре - брой сделки, фрий флоут, обем, ама пусто брой акционери липсва. Е сега, ако мажо е умен, ше раздаде някоя акция на селяните и хоп, ето ти ги 750 бройчета и Софикс, здравей. Виждам, че за 3 месеца броят акционери се е качил от 430 на 480, но все още е далеч от желаното. А фрий флоута е нарастнал с 360 000 акции за тези 3 месеца - весела история
- 1 like
Коментар
-
Загледах се в критериите за влизане в Суфлекс - по 3 от тях си е вътре - брой сделки, фрий флоут, обем, ама пусто брой акционери липсва. Е сега, ако мажо е умен, ше раздаде някоя акция на селяните и хоп, ето ти ги 750 бройчета и Софикс, здравей. Виждам, че за 3 месеца броят акционери се е качил от 430 на 480, но все още е далеч от желаното. А фрий флоута е нарастнал с 360 000 акции за тези 3 месеца - весела историяNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
E, що тогава ще разпъваш акурдьона? Нали само при продажба с добър профит го правеше?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеПонеже посоката ми харесва викам довечера да разпъна акордеона даже и клипче може да направя
Коментар
Коментар