IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    Тези умници продавачите нищо няма да направят, като я затапят с 25К бройки.
    ​​​​​​Апетита идвал с яденето, казват старите хора.
    Ми направете ги през 20-30 стинки по 1000-2000 броя и ще заминат о време, а сега ще висим всички на 15ката. Обемите показват, че има глад за акцията ама продавачите им е все тая.
    Затапвай смело
    Гладът е до ниво 14 лв. Оттам нагоре са само мераци.

Коментар

• Тези умници продавачите нищо няма да направят, като я затапят с 25К бройки.
      ​​​​​​Апетита идвал с яденето, казват старите хора.
      Ми направете ги през 20-30 стинки по 1000-2000 броя и ще заминат о време, а сега ще висим всички на 15ката. Обемите показват, че има глад за акцията ама продавачите им е все тая.
      Затапвай смело

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

По скоро да ни уажат купувачите и да се дръпнат с левче надолу. На продавачите очевидно им е все едно на каква цена продават
        Мда, май тези продавачи се интересуват единствено от наличието на купувачи, а не от цената, със същия успех биха продавали и на 5 лв., но там просто няма да има търсене

Коментар

Кофти че мажоритаря не може да реализира обратното. Сега дори и да гласуваме ново с други цени, пазара пак ще изпреварва и няма как да се реализира програмата. Единственият вариант е да купят други хора, след което да се гласува ново обратно, като акциите са закупени предварително,но това не знам доколко би било законно...
          Не е кофти Алонсо
          Всяко зло за добро
          Сега мажоритарят само може да "подпира" Ми да е мислил навреме

ps. Следователно цялата вакханалия ще се случва над 14
          Няма нужда да му гласуваме N-то търгово.
          непрепоръчително )
          Last edited by precakanoto; 10.12.2021, 12:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
            [/B][/I][/U]

Ха дано ни УВАЖЪТ продавачите!!!
            По скоро да ни уажат купувачите и да се дръпнат с левче надолу. На продавачите очевидно им е все едно на каква цена продават
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
              Мисля че трябва да подготвят по голяма зала за ОСА за другата година
              Ще наемем ресторанта на партера. Давам си заявката да платя кетъринга

Коментар

Той не те послуша и като му каза, че по принцип няма ограничение за обратно изкупуване и че той по принцип може да си купува и октомври и ноември, но това е друга тема. Все пак човека е прозводител а не борсов спекулант. Най-добре би било да смени посредника и тогава ще се реши този въпрос Все пак тайно се надявам цената да се срине под 14 и той да прибере оставашите стотина хиляди акции за да съм спокоен, че играем в един отбор с него.

Ха дано ни УВАЖЪТ продавачите!!!

Коментар

• Мисля че трябва да подготвят по голяма зала за ОСА за другата година

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Можеше да го реалицира, но не ме послуша като му казах на ОСА да го започне още през Юли! Обясних му че Елана го подвеждат, но той не се вслуша.. Е, как искаш при тези силни отчети и пазар гладен за подценени акции, да ти стои ниско цената и да си купуваш чак Декември.
                    Аз не съжалявам особено, че не стана обратното.. Да, щеше да бъде силен сигнал, но пък сега тези акции се завъртяха като ФФ и търговията ще е по-ликвидна.. Става си Топ БФБ - акция.. А това ми е важно, защото вече е и Топ в портфейла ми
                    Той не те послуша и като му каза, че по принцип няма ограничение за обратно изкупуване и че той по принцип може да си купува и октомври и ноември, но това е друга тема. Все пак човека е прозводител а не борсов спекулант. Най-добре би било да смени посредника и тогава ще се реши този въпрос Все пак тайно се надявам цената да се срине под 14 и той да прибере оставашите стотина хиляди акции за да съм спокоен, че играем в един отбор с него.

Коментар

Кофти че мажоритаря не може да реализира обратното. Сега дори и да гласуваме ново с други цени, пазара пак ще изпреварва и няма как да се реализира програмата. Единственият вариант е да купят други хора, след което да се гласува ново обратно, като акциите са закупени предварително,но това не знам доколко би било законно...
                      Можеше да го реалицира, но не ме послуша като му казах на ОСА да го започне още през Юли! Обясних му че Елана го подвеждат, но той не се вслуша.. Е, как искаш при тези силни отчети и пазар гладен за подценени акции, да ти стои ниско цената и да си купуваш чак Декември.
                      Аз не съжалявам особено, че не стана обратното.. Да, щеше да бъде силен сигнал, но пък сега тези акции се завъртяха като ФФ и търговията ще е по-ликвидна.. Става си Топ БФБ - акция.. А това ми е важно, защото вече е и Топ в портфейла ми

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Питаш ли го Ники Салама как му беше преди 5 години, като все го фронт рънваха и качи индекса на 700+. Вариант д аги купят други не е незаконен, а после той да си ги откупи от тях, ако иска. Зависи как ще се оформи юридически

Да, прецик, фундаментът винаги побеждава, затова гледам с особен интерес финансовия инженеринг в Балонерко и чекам да станем мелионерче, разбира се
                        Защо не се възползваш от "изривяванията" докато фундаментът победи?

Коментар

Питаш ли го Ники Салама как му беше преди 5 години, като все го фронт рънваха и качи индекса на 700+. Вариант д аги купят други не е незаконен, а после той да си ги откупи от тях, ако иска. Зависи как ще се оформи юридически

Да, прецик, фундаментът винаги побеждава, затова гледам с особен интерес финансовия инженеринг в Балонерко и чекам да станем мелионерче, разбира се
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Кофти че мажоритаря не може да реализира обратното. Сега дори и да гласуваме ново с други цени, пазара пак ще изпреварва и няма как да се реализира програмата. Единственият вариант е да купят други хора, след което да се гласува ново обратно, като акциите са закупени предварително,но това не знам доколко би било законно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Тук наистина е интерсно колко още ще вадят по 5-10К бройки. Един път и аз да съм на едно мнение с Батя, че в дадена акция има потенциал не само заради яхтените врътки и финансовия инженеринг на гусин тоя или оня
                              Grujè nali go znae[ lafa
                              накрая фундаментът бие

Коментар

• Тук наистина е интерсно колко още ще вадят по 5-10К бройки. Един път и аз да съм на едно мнение с Батя, че в дадена акция има потенциал не само заради яхтените врътки и финансовия инженеринг на гусин тоя или оня
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X