IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LESOPLASTOV Разгледай мнение
    Колеги за какви ренти говорите? Тука повечето земя е собствена. Може да питате какви са рентите ама по вероятното е тук субсидиите да покриват два пъти рентите.Ако рентите паднат тази разлика ще е ОЩЕ по голяма. Очевидно е и че компанята преработва в пъти повече слънчоглед отколкото да го произвежда, ще строи нов голям завод и т.н. Украинския слънчоглед е евтин ама като няма море няма и евтин транспорт. Ако онези в Украйна искат да продават на мн ниска цена ще се купува от тях, в другия случай цените ще са еднакви .
    https://www.agriabg.com/bg/info/i2/%...%B5%D1%81.html "Колега" хайде неподготвен да не пишете!PS.Препоръка е!

Коментар

• Колеги за какви ренти говорите? Тука повечето земя е собствена. Може да питате какви са рентите ама по вероятното е тук субсидиите да покриват два пъти рентите.Ако рентите паднат тази разлика ще е ОЩЕ по голяма. Очевидно е и че компанята преработва в пъти повече слънчоглед отколкото да го произвежда, ще строи нов голям завод и т.н. Украинския слънчоглед е евтин ама като няма море няма и евтин транспорт. Ако онези в Украйна искат да продават на мн ниска цена ще се купува от тях, в другия случай цените ще са еднакви .

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Не тъжи, други се "облажиха".
        Няма лошо,ще има и за нас!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr^Green Разгледай мнение

Не искам да споря ама при повишаващи се ренти за какво им е земя на висока цена да носи загуби?
          В тази земеделска очевидно криза покупки на земя сигурно трябва изключително много да се внимава за бъдещи загуби.
          "Купувайте земя вече не я произвеждат"!-Марк Твен го е казал много отдавна! Вече 18 години я търгувам и мога да кажа,че почти нищо качествено не остана!P.S.И аз не споря,а желая спорна търговия и без никакви препоръки разбира се!

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
            Не знам какво гледаш,може би на сайта им,но само да ти кажа,че не им продадоха земя която искаха на 3150 лева за декар!А тук Райков и копания се оказаха пак най-големите х.......ци,за което "Браво"!А рентите продължават да се качват и как става това със загуби някой по-вещ от мен да каже!Нищо не продадох от семейните няколко К бройки тук и няма и да продам със тия увеличения на "Софарма "трябва кеш и не купих при тоя главоломен спад,но ако ще пада още ще намеря как да купя още поне 1500 акции!P.S.Препоръки никакви разбира се!
            Не тъжи, други се "облажиха".

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
              Не знам какво гледаш,може би на сайта им,но само да ти кажа,че не им продадоха земя която искаха на 3150 лева за декар!А тук Райков и копания се оказаха пак най-големите х.......ци,за което "Браво"!А рентите продължават да се качват и как става това със загуби някой по-вещ от мен да каже!Нищо не продадох от семейните няколко К бройки тук и няма и да продам със тия увеличения на "Софарма "трябва кеш и не купих при тоя главоломен спад,но ако ще пада още ще намеря как да купя още поне 1500 акции!P.S.Препоръки никакви разбира се!
              Не искам да споря ама при повишаващи се ренти за какво им е земя на висока цена да носи загуби?
              В тази земеделска очевидно криза покупки на земя сигурно трябва изключително много да се внимава за бъдещи загуби.
              Last edited by Mr^Green; 15.09.2023, 12:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr^Green Разгледай мнение
                Сега виждам и прогнозата за печалба в края на годината и следващите три отново намалена …
                Продължавам да вярвам във фирмата ама си намалявам очакванията за висока цена в това десетилетие….

Коментар

• Сега виждам и прогнозата за печалба в края на годината и следващите три отново намалена …
                  Продължавам да вярвам във фирмата ама си намалявам очакванията за висока цена в това десетилетие….

Коментар

• Супер!

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Може би се запътва към 15-16 лв.
                      С тия темпове за дневен спад може и да падне повече доста дългосрочна се очертава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                        Харесва ми посоката
                        Може би се запътва към 15-16 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                          Батя или някой друг освобождава кеш за Чичака
                          Друг е!
                          Иначе споделям мнението ти за мотива.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s
                            https://s3.tradingview.com/snapshots/0/0Dy0vd0j.png

За разлика от Шелликойн, който е в меча тренд обръщаща формация,тук фигурата е булиш тренд обръщаща.

За интата да се учи
                            https://school.stockcharts.com/doku....wedge_reversal

Ха-ха-хааааааа!
                            Парашутчо, пак ги разбираш нещата и акъли даваш.

Коментар

• Между другото, тук един колега преди време пусна графика с отброяване на вълни и аз му казах че броенето му е грешно. Сега е добре да си свери часовника

Коментар

• Батя или някой друг освобождава кеш за Чичака
                                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

X