Първоначално изпратено от LESOPLASTOV
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Колеги за какви ренти говорите? Тука повечето земя е собствена. Може да питате какви са рентите ама по вероятното е тук субсидиите да покриват два пъти рентите.Ако рентите паднат тази разлика ще е ОЩЕ по голяма. Очевидно е и че компанята преработва в пъти повече слънчоглед отколкото да го произвежда, ще строи нов голям завод и т.н. Украинския слънчоглед е евтин ама като няма море няма и евтин транспорт. Ако онези в Украйна искат да продават на мн ниска цена ще се купува от тях, в другия случай цените ще са еднакви .
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Не тъжи, други се "облажиха".
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mr^Green Разгледай мнение
Не искам да споря ама при повишаващи се ренти за какво им е земя на висока цена да носи загуби?
В тази земеделска очевидно криза покупки на земя сигурно трябва изключително много да се внимава за бъдещи загуби.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеНе знам какво гледаш,може би на сайта им,но само да ти кажа,че не им продадоха земя която искаха на 3150 лева за декар!А тук Райков и копания се оказаха пак най-големите х.......ци,за което "Браво"!А рентите продължават да се качват и как става това със загуби някой по-вещ от мен да каже!Нищо не продадох от семейните няколко К бройки тук и няма и да продам със тия увеличения на "Софарма "трябва кеш и не купих при тоя главоломен спад,но ако ще пада още ще намеря как да купя още поне 1500 акции!P.S.Препоръки никакви разбира се!
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеНе знам какво гледаш,може би на сайта им,но само да ти кажа,че не им продадоха земя която искаха на 3150 лева за декар!А тук Райков и копания се оказаха пак най-големите х.......ци,за което "Браво"!А рентите продължават да се качват и как става това със загуби някой по-вещ от мен да каже!Нищо не продадох от семейните няколко К бройки тук и няма и да продам със тия увеличения на "Софарма "трябва кеш и не купих при тоя главоломен спад,но ако ще пада още ще намеря как да купя още поне 1500 акции!P.S.Препоръки никакви разбира се!
В тази земеделска очевидно криза покупки на земя сигурно трябва изключително много да се внимава за бъдещи загуби.Last edited by Mr^Green; 15.09.2023, 12:51.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mr^Green Разгледай мнениеСега виждам и прогнозата за печалба в края на годината и следващите три отново намалена …
Продължавам да вярвам във фирмата ама си намалявам очакванията за висока цена в това десетилетие….
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Може би се запътва към 15-16 лв.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеХаресва ми посоката
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеБатя или някой друг освобождава кеш за Чичака
Иначе споделям мнението ти за мотива.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petrg5shttps://s3.tradingview.com/snapshots/0/0Dy0vd0j.png
За разлика от Шелликойн, който е в меча тренд обръщаща формация,тук фигурата е булиш тренд обръщаща.
За интата да се учи
https://school.stockcharts.com/doku....wedge_reversal
Парашутчо, пак ги разбираш нещата и акъли даваш.
Коментар
�
Коментар