Свършиха акциите на 19 лева. Сега напред и нагоре, моля!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеАз разбрах,че до края на май /периода за сеене/ се забранява износът.но е възможно и да бъркам.
21 марта 2022 14:45
Россия в марте, несмотря на логистические трудности, может экспортировать более 2 млн тонн пшеницы, прогнозирует генеральный директор Института конъюнктуры аграрного рынка (ИКАР) Дмитрий Рылько. "Думаю, что в марте пшеницы отгрузим за 2 млн тонн, если погода позволит. Это будет больше, чем многие ожидали", - заявил Рылько "Интерфаксу". По его словам, многие ожидали, что отгрузки будут минимальными. "Но они есть и вполне приличные, черноморские порты работают неплохо, хотя не на полную мощность", - сказал он.
Те така смотолевиха това решение, че нищо не се разбра от него.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКъде е земята и по количества?
Според Landlord.bg обработват общо 146 000 декара, в 50 землища, чрез 9 фирми, които са част от холдинга.Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Оставиха си режим с лицензи. Запазиха митата, договарят се за нови количества.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Хубаво е, че ни предупреждаваш за хейта, но по-добре направи една оценка на земята на Агрия
- 1 like
Коментар
� -
Хубаво е, че ни предупреждаваш за хейта, но по-добре направи една оценка на земята на Агрия
Коментар
� -
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПазарът на зърно определя нещата и тук. За мен съм обнадежден, но имам и опасения и то не малки. В една лодка съм с Вас, не хейтя!!!, но по-добре направи една оценка на земята на Агрия
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Много са ми забавни хората дето като видят, че са 15-20% на печалба и бързат да я кешират. А после акцията прави още едни 50-60% и те гледат с влажен поглед и празни ръце
Коментар
� -
Бонуси ще има, това е сигурно и мисля, че са си ги заслужили
Дано ги направят под формата на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Винаги е така, ако си забелязал, а явно си забелязал.
Искам да кажа че при всеки скок от 20% трябва да мине период разпродажби. Затова преди да стигнем 30 трябва да минем 25. Предполагам, че ако скочи с нови 20% и отиде на 25, там ще има нова голяма спирка от големи продавци, купили и достатъчно доволни че са направили едни 5лв за акция.
Затова не мисля, че скоро ще е 30. Стъпка по стъпка с почивки между стълбите и да се надяваме, че през периода мажовците няма да ни сервират неприятна изненада от типа - бонуси за мениджмънта.
Дано ги направят под формата на акции
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Много са ми забавни хората дето като видят, че са 15-20% на печалба и бързат да я кешират. А после акцията прави още едни 50-60% и те гледат с влажен поглед и празни ръце
Искам да кажа че при всеки скок от 20% трябва да мине период разпродажби. Затова преди да стигнем 30 трябва да минем 25. Предполагам, че ако скочи с нови 20% и отиде на 25, там ще има нова голяма спирка от големи продавци, купили и достатъчно доволни че са направили едни 5лв за акция.
Затова не мисля, че скоро ще е 30. Стъпка по стъпка с почивки между стълбите и да се надяваме, че през периода мажовците няма да ни сервират неприятна изненада от типа - бонуси за мениджмънта.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеТук пак ще има изненадани, когато цената скочи на 30, някой методично изкупува, те не са и толкова много акциите
Коментар
�
Коментар