Първоначално изпратено от top
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona
Да се смея ли или да плача?! Бегай да въртиш геврека, казах, хау!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Това не е верно!!! Беше когато се изявяваше като вицепремиер, а сега го доим през 6 месеца като крава..... пак сме се подготвили за поредното доене.... ама ти тая игра не я разбираш!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ти май Никиту го сравняваш с теб.Никиту е тарикат а не аматьор.Той е на много по-горно ниво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Ако една акция падне от 2 на 1 и после стане 4, то този, който е купил на 2 може ли да направи 100%?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Тука малко се поизпраска ми се струва.Няма как да изкараш 100 бона като си 50 назад.
Коментар
-
Печалбата ми е толкова досега, даже 10 отгоре.... от Трейса ще изкарам минимум 100 бона!!!
Коментар
-
Никиту, нали требе да купува?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеШунке, що са те изтрили тука бе?! Иначе сериозно: мисля, че тази седмица КФН трябва да се произнесе.... ще видим, иначе е интересно дали ще влезе в Софка.... голям купон предстои според мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Мислиш ли че ще купува при създалата се ситуация......,аз не мисля,нека бъдем реалисти.Или ще купи символично,и преди го е правил......
- 1 like
Коментар
-
Никиту, нали требе да купува?
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
В Софикса влиза на 99 процента ,само че не разбирам това какво би променило в наша полза........?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеШунке, що са те изтрили тука бе?! Иначе сериозно: мисля, че тази седмица КФН трябва да се произнесе.... ще видим, иначе е интересно дали ще влезе в Софка.... голям купон предстои според мен
Коментар
Коментар